• S I X

421 58 7
                                    

''Look, she's moving!'' Stemmen dringen mijn gehoorgangen binnen.

''Make sure she doesn't fade again.'' Een andere stem.

Een poosje hoor ik niks, maar al snel voel ik een warme hand op mijn voorhoofd. ''Her tempature is okay, you can bring the boy.''

Langzaam open ik mijn ogen. Twee mannen staan naast mijn bed. Een derde man staat met een zuurstof zakje te prutsen. Wacht, wat?

Ik kijk omlaag naar mijn polsen, en zie dat er een naald in mijn huid, richting mijn bloedaderen zit. Op het moment dat ik wil vragen wat er gebeurd is, vliegt er een deur open, en zie ik Niall met rode ogen binnen komen. Ik ga voorzichtig rechtop zitten en tover een glimlach op mijn gezicht.

Niall, die nog steeds geen vaart geminderd heeft, en zich naar mij toesnelt, struikelt over een voet van één van de EHBO'ers en komt met een plof naast de brancard waar ik op lig terecht.

Hij strompelt weer omhoog en kijkt dan met tranen in zijn ogen mijn kant op.

''I thougt you were going to die.'' Zegt hij, een traan ontsnapt uit zijn oog. Ik voel vlinders oplaaien in mijn buik. Waarom? Ik heb geen idee, maar het feit dat Niall om mij heeft zitten huilen, laat mijn hart een slag overslaan.

''You won't get rid of me that easy.'' Zeg ik met een lach. Het blije gevoel smelt als sneeuw voor de zon, als ik Nialls betreurde gezicht zie. ''Hé, I'm okay now. Don't worry.'' Fluister ik.

''I really thought you were gone.'' Zijn stem slaat over, en nog een traan verlaat zijn oog. Mijn hart breekt in duizenden stukjes. Snel trek ik Niall in een stevige knuffel, en ik voel dat hij zijn hoofd in mijn nek boort.

''I will never leave you. You became a good friend of me Niall, and that's going to stay like this. Trust me, I'm not going to leave you, ever.''

Niall kijkt me weer aan, en veegt een traan weg.

''Promise?'' Zijn onderlip trilt een beetje, en ik zie zijn ogen weer gevuld met tranen.

''I promise.''

They seem to be good friends, don't they? But what they haven't found out, is that, deep in their hearts, they really like eachtother. Maybe even more than only ''best'' friends?

----------------------------------------

SORRY SORRY SORRY voor het korte hoofdstukje, maar ik heb het nogal druk de laatste tijd :s Hopelijk haken jullie nu niet af, dat zou ik erg jammer vinden.

Vote/Comment/Follow? x

Peace out ♥

Plane Crash ➳ N.HWhere stories live. Discover now