• E I G H T E E N

96 14 2
                                    


Ik sta momenteel voor de spiegel, proberen uit te zoeken wat ik aan zal trekken. De hotelkamer is één grote puinhoop, overal liggen kleren, schoenen en sieraden. Ik weet niet goed wat ik aan moet trekken, en dus besluit ik mijn beste vriendin te bellen.

De telefoon gaat een aantal keer over voordat ze oppakt.

''Oké, beter is er iets heel erg aan de hand want het is hier in Nederland midden in de nacht Saar.'' ohja shit.

''Jij ook hallo Femke, en ja, het is dringend. Of, een soort van. In ieder geval, ik heb straks een date met een jongen, en ik weet niet wat ik aan moet trekken.''

Een zucht komt van de andere kant van de lijn. ''Saaaaaar, heb je me hier echt voor wakker gebeld?''

Ik moet even lachen, maar ben vrij snel weer stil wanneer Femke weer begint met praten. ''Oké dan, ehm, heb je dat leuke blousje ook meegenomen?'' Ik antwoord met een ja, en Femke helpt me met de rest van mijn outfit. Al snel heb ik alles bij elkaar gevonden, en bedank ik haar.

Wanneer ik een blik op de klok werp zie ik dat het al bijna tijd is, en dat Niall hier elk moment kan zijn. Tijd om mijn make-up en haar te verbeteren is er dus niet meer.

Snel schiet ik me in mijn skinny jeans, trek mijn blousje en mijn converse aan en borstel mijn haar nog even door. Niet veel later gaat de bel ook.

Zenuwachtig werp ik nog een laatste blik in de spiegel, waarna ik naar de deur toe loop en Niall binnenlaat. Hij bekijkt me van top tot teen en begint te grijnzen. ''Looking fineeeee as always.''

Ik voel mijn wangen warm worden en ik hoop dat Niall het niet merkt. Ik pak mijn jas en sleutels en sluit de deur. Eenmaal aangekomen bij de bioscoop mag ik kiezen welke film we gaan kijken.

''Ehh, I've always wanted to see that one.'' Ik wijs richting de grote poster, met als titel Paper Towns.

''Well, Paper Towns it is then!'' Zegt Niall en klapt in zijn handen. Ik volg hem naar de balie, waar we onze kaartjes ophalen en gezamenlijk lopen we naar de grote bioscoop zaal.


a/n mijn excuses voor het niet updaten. ik snap het totaal als je het verhaal al verwijderd hebt, want de laatste update was 10 maanden geleden :/

ik wil iedereen bedanken die het verhaal nog wel in zijn/haar bibliotheek heeft staan, jullie zijn echt geweldig ♥

zoals jullie misschien ook wel gemerkt hebben, ben ik toch weer begonnen met de gesprekjes in het Engels te schrijven. Mocht dit enige hinder veroorzaken meld het dan even, dan kan het zo weer terug naar het Nederlands.


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 18, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Plane Crash ➳ N.HWhere stories live. Discover now