fifteen

312 34 2
                                    

Harry's POV.

A je to tady, stojím před oltářem.. bez mojí nevěsty. Všichni si šeptají, vážně mě opustila? Je navždy pryč? Opravdu mě nenávidí? Andrew řekl, že Taylor dorazí. Kde je teď? Já to nevzdám, ale myslím, že ona ano.

Strašně jsem to podělal. Vážně.. lituju i toho, že jsem si přečetl tu zasranou zprávu. Lituju toho, že jsem potkal Alexu a zeptal se na její číslo. Jsem hroznej kretén. Zalily se mi oči slzami, když začala hrát hudba.

Otočil jsem se a uviděl Taylor v krásných svatebních šatech se závojem, který ji perfektně sedl. Pomalu, velmi pomalu šla ke mně. Najednou jsem zapomněl na nějaké slzy. Srdce mi začalo bít jako o závod. Upřímně jsem se na ni usmál a doufal, že se usměje taky, ale ne.

Taylor's POV.

"Takže mi chceš říct, že po mě chceš, abych ukradl tvoje svatební šaty?! Zbláznila ses?!" Rozčiloval se Andrew na druhé straně telefonu.

"Drew, PROSÍM. Já jen.. nemůžu tam dneska večer jít. Slibuju, vrátím ti to..Jen mi pošli ty šaty." Prosila jsem.

"Jsi blázen. Máš dost šílený nápady!"

"Taky tě miluju.. Takže tady máš moji adresu.." Řekla jsem mu svou adresu a oba jsme zavěsili. Nevím proč.. jen jsem tam už dneska nechtěla chodit. Nechtěla jsem je všechny vidět.. ne. Ani Harryho a Louise.Dokonce ani Lucy..

Potřebuju být nějaký čas osamotě, abych se rozhodla, co budu dělat po svatbě.

Všechno tohle dělám jen kvůli svým rodičům. Žádná láska.. ne.

"Pane Harry Edward Styles, berete si dobrovolně zde přítomnou Taylor Charlotte Somers?" Zarecitoval kněz, což mě přimělo vrátit se zpátky do reality. Stál tam a díval se mi hluboce do očí. "Ano."

"Budete ji milovat, respektovat a ctít přes vaše spolešně strávená léta?"

"Budu." Odpověděl Harry.

Najednou se kněz otočil ke mně, "Slečno Taylor Charlotte Somers, berete si dobrovolně zde přítomného Harry Edward Styles?"

Podívala jsem se mu do očí a na moment zaváhala, všimla jsem si všech ustaraných pohledů kolem nás. Jsem připravená to udělat? Sakra. Andrew mi něco zašeptal, ale nemohla jsem rozpoznat co to bylo, takže jsem se zhluboka nadechla a řekla, "Ano." Vydechla jsem.

Mohla jsem přísahat, že si Harry oddechl.

"Budete ho milovat, respektovat a ctít přes vaše společně strávená léta?"

Já nevím.

"Budu."

Harry's POV.

Odrecitoval jsem svůj slib a opatrně ji nasadil prsten, který ji samozřejmě.. perfektně seděl. "Taylor, tímto prstenem slibuju mou lásku a slibuju, že tě budu milovat, dokud nás smrt nerozdělí." Myslel jsem vážně každé slovo.

Chvíli jí zabralo, než konečně začala opakovat to, co já a začala svůj slib, "Harry..tímto prstenem slibuju můj závazek a slibuju, že tě budu milovat, dokud nás smrt nerozdělí." Skončila. Přemýšlel jsem, jestli taky myslela všechno vážně.. Přemýšlím, jestli mě pořád miluje..

"Z moci mi svěřené, skrze jméno Pána, našeho Boha .. svědkem vašimi přáteli a rodinou, mám to potěšení vás prohlásit mužem a ženou." Pronesl kněz s úsměvem.

18 & Married {credits to trishawrites} CzechWhere stories live. Discover now