three

909 33 2
                                    

Z Taylořina pohledu:

Byla jsem tak natěšená, že jsem si zapomněla vzít svá zavazadla od Harryho. Měla jsem dvě a on jedno. Byla jsem skoro pryč z LAX, ale potom jsem si uvědomila, že Harry má stále má zavazadla. 

Utíkala jsem zpátky za ním, byl ke mě otočený zády. "Oh dej mi to, díky." Popadla jsem moje růžové zavazadlo za rukojeť, ale než jsem stihla dosáhnout pro to druhé, Harry mi zablokoval cestu jeho tělem. "Ne, dej mi to zpátky. Já je vezmu." Argumentoval, jo, jasně. "Vždyť to sotva neseš. A vůbec, jsi unavený." 

"Nejsem." Poslal mi pohled. "Jasně." Hravě jsem na něj protočila očima. Otočila jsem na něj svůj zadek a rychle šla, no, těším se!

"Jsi sexy!" Zakřičel na mě zezadu. Přehnaně jsem zakroutila boky a naoplátku uslyšela pískání od Harryho. Otočila jsem hlavu, posílajíc mu pusu.

Slyšela jsem, jak zamumlal, "Vtipná." Zazubila jsem se. Taylor 1, Harry 0? Ano.

Probojovala jsem si cestu davem, Harry hned za mnou. Andrew nás vyzvedl. Do prdele, zapomněla jsem to Harrymu říct. 

Dorazili jsme k východu v naprostém pořádku, díkybohu, že mám dnes na sobě conversky. 

Harry vypadal strašně unaveně. Zrovna, když jsem mu chtěla říct o Andrew, známý hlas vykřikl mé jméno.

"Taylor? TAYLOR!" Podívala jsem se okolo sebe a našla mávajícího Andrewa. Zapištěla jsem tak nahlas, že si Harry musel zakrýt uši.

Andrew se usmál a kráčel směrem k nám, "Panebože! Chyběla jsi mi!" Zasmál se a obejmul mě. Dala jsem mu pusu na tvář a obmotala si ruce kolem jeho krku. Jsme si opravdu blízcí.

Slyšela jsem, jak si Harry za mnou odkašlal. Samozřejmě to bylo falešné odkašlání. 

Oba jsme se od sebe oddálili, "Uhm.. Andrew.. tohle je Harry. Harry, Andrew."

Harry si mě postavil vedle něj, ruku kolem mého pasu. Napřáhl svou druhou horní končetinu a Andrew ji stiskl."Harry, Taylořin snoubenec." řekl bez obalu. Žduchla jsem ho do boku, naznačujíc mu, aby držel hubu.

Andrew si ho prohlédl, "Oh ne."

"Co?" Zeptal se Harry. "Ty žárlíš." Řekl Andrew s jasností v jeho tónu. 

Snažila jsem se co nejvíc nesmát, cítila jsem jeho sevření pevněji.

"Miláčku, já jsem gay." Řekl Andrew a mávl rukou. Začala jsem se nesmírně smát, nemohla jsem to déle udržet v sobě. Oh můj Bože, opravdu si myslel, že mezi mnou a Drew něco je? Panebože.

"Oh."

"Yop, nelíbí se mi holky. Líbíš se mi ty..Myslím tím, kluci jako ty." Zavtipkoval Andrew a mrkl na mě.

Oba jsme se hystericky zasmáli, zatím co Harry se smál nervózně, pravděpodobně rozhozený z Andrewova humoru. Byly to dobré dvě minuty smání, pak jsme si uvědomili, že už musíme jít.

Harry a já jsme nasedli do bílého Range Roveru. Andrewův kamarád řídil, takže já a Harry jsme byli jediní, co seděli vzadu. 

Snažila jsem se si udělat pohodlí, takže jsem zavrtěla svým zadkem, ale místo toho, aby jsem se cítila pohodlně... něco mě kouslo. Nebo to byl jen nějaký špičatý materiál, který mě donutil zasténat v bolesti.

"Hej děcka, nic zatím nedělejte, okej? Počkejte, než dojedete do vašeho hotelu." Andrew se samolibě zašklebil, znějíc jako má máma, samozřejmě vytvářel nějaké perverzní myšlenky v jeho mysli. Harry se zasmál. "Oh, drž hubu, ty.." Řekla jsem, hravě. Harry ode mě obdržel mírnou facku.

18 & Married {credits to trishawrites} CzechWhere stories live. Discover now