two

913 38 3
                                    

Probudila jsem se a cítila se slabě. Nikdy jsem nepomyslela, že bych se mohla cítit tak křehce. Opravdu jsem si myslela, že všechno štěstí ve mě bylo dávno pryč, ale donucená svatba v osmnácti letech vyhnala tu nejmenší část štěstí. Je donucená? Myslím, ano.. Souhlasila jsem, ale i kdyby ne, pravděpodobně by nás k tomu stejně přinutili. 

Dala jsem si rychlou sprchu a hodila na sebe tepláky s modrou mikinou.  Z vlasů jsem si udělala drdol na spodek hlavy a nasadila na ni čepici. Konverzace, kterou jsem měla s Andrewem minulou noc se přehrávala v mé mysli už po milionkráté. 

"Chceš to udělat?" Zeptal se, "Musím."  Brečela jsem.

"No, je to tvoje rozhodnutí, Tay. Myslím tím, znám tě už dlouho a nechci, aby jsi s ním strávila zbytek tvého života. Jak že se jmenuje?" Zavrněl. Má pravdu.. ale já svého otce moc miluji. Vážně ho nechci zklamat. Ani jestli to znamená, že budu muset strávit zbytek mého života s perverzním blbcem.

"Harry Styles." Odpověděla jsem, slyšela jsem, jak se zadusil. "Ty teď jíš, nebo co?" Zeptala jsem se.

"HARRY STYLES?! Znám ho. Myslím, že jsem ho potkal v klubu s jeho ostatními kamarády. Vůbec to není kluk pro tebe, Taytay." 

Frustrovaně jsem vzdychla. Co tím myslí? Vím, že je Harry děvkař. No, nejsem si tím jistá.. Ale řekla bych, že mám pravdu.


"Nechceš se konečně nasnídat, zlato?" Promluvila Lucy, lekla jsem se jí. Málem jsem kvůli ní spadla z postele. "Panebože Lucy! Málem jsi mě vystrašila k smrti!" Zalapala jsem po dechu a držela si ruku na hrudi. 

"No, já klepala.. ale nikdo se neozýval, lásko." Rozzářila se, je až moc milá. Mám velké štěstí mít ji jako moji pomocnici. No, vlastně moji chůvu.. nebo nějak tak. Vím, že je to celkem trapné. "Vážně? No, jen se půjdu někam provětrat. Takže si koupím něco na jídlo ze Starbucksu nebo někde jinde." Zazubila jsem se. Přikývla v souhlase a odešla.

*******

"Jeden borůvkoný muffin a kafe." 

Dívka u pokladny na mě celkem dlouho zírala, cítila jsem se nepohodlně. Opravdu, nepohodlně. Zahanbeně jsem si upravila sluneční brýle. Musela jsem si je nasadit kvůli tomu, že je můj táta v Anglii opravdu známý a mě, jako jeho dceru občas někdo pozná.

"Slečno, nemyslíte, že je to neslušné takhle na někoho zírat?" Hlas za mnou klidně promluvil. Otočila jsem se dozadu, abych viděla, kdo to byl. Protočila jsem očima, i když jsem věděla, že to stejně nemůže vidět. "Oh, omlouvám se." Dívka se začervenala. Usmála jsem se na ni, abych jí dala najevo, že je vše v pořádku. Odešla, aby mi donesla moji objednávku a za chvíli zase přišla. Zasmála jsem se nad tím, jak byla rychlá. "Tady je váš muffin a káva." Usmála se.

"Díky." Úplně jsem zapomněla, že vedle mě někdo stojí. 

"Počkejte, můžu se zeptat.. Jste Taylor Somers?" Zeptala se s nadějí v očím. "Uh, ano." Zašeptala jsem. "Oh můj Bože, úplně obdivuju vaši rodinu." Zasmála se a tleskla rukama. "To je váš přítel?" zeptala se, dívala se na chlapa vedle mě.

"Vlastně.. Uh-On je...víš-" Koktala jsem. "Jsem její snoubenec." Harry oznámil, chytl mě jemně za zápěstí. "Oh páni, vy jste Harry Styles?" Dívka se znovu zeptala. "Ano." usmál se, vylezly mu ďolíčky. Má na sobě stejné ray-ban brýle jako já.

"Teď, jestli nás omluvíš, musíme ještě někam zajít." My?! Než jsem stihla něco říct, už jsme byli venku. "Proč jsi to udělal?!" Zeptala jsem se ho a zvedla obočí. "Co? Opravdu jsem tvůj snoubenec." Odpověděl, pokrčil rameny. 

18 & Married {credits to trishawrites} CzechWhere stories live. Discover now