twelve

670 51 13
                                    

Taylor's POV.

Slzy byly připraveny k úniku. Ze všech sil jsem se snažila je zadržet. Non-stop se mi točila hlava. Hned po tom, co jsem opustila Harryho dům jsem odjela pryč a zkončila před nějakou malou restaurací. Vevnitř nikdo nebyl, jen nějaká stará paní. Nejspíš jí to tu patřilo.

Nebyla bych to já, kdybych nevešla dovnitř a neposadila se za jeden ze stolů červeno-černé barvy a nezačala brečet. 

Proč se takto cítím? Proč tolik pochybuju? Proč to tak bolí, když vidím Louise? Co se to se mnou děje? Tyto otázky se mi v hlavě ozývaly stále dokola. 

Miluju ho..

Harryho.

Harry's POV.


Poté co odešla, jsem zkončil u sklenice s pivem. Nikdo kromě mě není doma, tak proč ne. Po čtyřech láhvích piva jsem se rozhodl, že už bylo načase jít nahoru.

Ležel jsem vzhůru v mé posteli a přemýšlel o Taylor. Poslední dobou se chovala divně. No, možná protože jí Louis políbil. Ale to pro ni nic neznamenalo.. Že? Ona miluje mě.. Já miluju ji.

A Alexa.. sakra. Víte co?! Moje myšlenky si se mnou pravděpodobně jen zahrávají. To je ono.. Myslím si, že se mi líbí Alexa, ale ve skutečnosti to není pravda. Jo. Přesně.

Právě když jsem chtěl zavřít oči, zavybroval mi mobil. Okamžitě jsem ho vzal z nočního stolku a doufal, že uvidím Taylořino jméno, ale ne. Byla to jen textová zpráva od.. oh.

Takže, slyšel/a jsem, že jste se s Taylor rozešli? To je důvod, proč byla viděna v hotelu s Louisem před 20 minutama? - Neznámé číslo

Zatočila se mi hlava, když jsem co největší silou stiskl můj mobil.

Vstal jsem z postele, utíkal dolů a porazil všechno, co mi stálo v cestě. Ona.. ona mi tohle nemůže udělat. Ona miluje mě, ne jeho. MĚ. Předtím, než jsem stačil sáhnout po klice, jsem slyšel, jak někdo klepe na dveře. 

Hned jsem otevřel, samozřejmě.. jsem nebyl střízlivý.

Alexa.

Taylor's POV.

Ucítila jsem něčí ruku na mých zádech, "hej, zlatíčko." Ozval se klidný hlas. Konečně jsem otočila hlavu a uviděla tu starou paní sedící vedle mě. "Já.. Omlouvám se. Jsem moc hlučná? Klidně můžu odejít.." Začala jsem žvanit.

"Ne, zlato." Usmála se, "Všimla jsem si, jak jsi smutná a protože tu nikdo jiný není.. rozhodla jsem se jít ti říct Ahoj."

"To je od vás moc hezké." Zavzlykala jsem, ta stará paní byla milá. Je jí asi... šedesát, možná méně. Nejsem si moc jistá, ale na to kolik jí je, vypadá dobře.

"Chceš si o tom promluvit?" Zeptala se se soucitným výrazem. "Já.. no,.." Zaváhala jsem, "Za dva dny se budu vdávat.. a vím, že svého snoubence miluji. Já jen... Myslím, že se mi líbí i jeho nejlepší kamarád." Vyhrkla jsem a poté si vybrečela svoje srdce.

Na chvíli byla zticha a usmívala se. "No, ze všeho nejdřív.. Jsem Tetička Claire." Pozastavila se, "Jak se jmenuješ ty, zlato?" 

"T-taylor." Zakoktala jsem. "Pání, to je ale krásné jméno." Poslala mi povzbudivý úsměv, "Miluješ ho?"

Já.. nemohla jsem mluvit. Mé oči byly propojeny s jejími, ale z mých úst žádná slova nevyšla. Ticho zaplnilo celou restauraci a Tetička Claire měla obrovský úsměv na tváři. 

18 & Married {credits to trishawrites} CzechKde žijí příběhy. Začni objevovat