Capitolul 2

347 24 4
                                    

Înainte de a putea răspunde mesajului, uşa cabinetului s-a deschis iar asistenta a început să vorbească.

"Domnişoara Williams,dr Wendy vrea sa te vadă acum. Te rog urmăreşte-mă ." Mi-a spus zâmbind. M-am ridicat de pe scaun,am urmat-o şi am intrat pe a treia uşă,de pe stânga .

Am fost întâmpinată de dr Wendy, care zâmbea. Ora de terapie a decurs la fel ca celelalte. Ea punându-mi întrebări,eu răspunzându-i, spunându-i adevărul -în cea mai mare parte. Am vorbit despre şcoală, despre prieteni şi despre viaţa mea de acasă. Discuţia devenea din ce în ce mai plictisitoare. În sfârşit trebuie sa plec.

"Pe săptămâna viitoare,Rebecca " Am murmurat un "bine " încercând sa părăsesc biroul,când dr Wendy mi-a spus

"Oh şi încă un lucru,te rog încearcă sa zâmbeşti. Îţi promit..asta va face situaţia mult mai bună. ". Mi-am dat ochii peste cap,coborând holul familiar,am ajuns la maşina mea. Mi-am verificat telefonul şi am văzut ca am 5 mesaje noi. Am devenit puţin confuză şi am început să mă îngrijorez. Dacă mama a păţit ceva? Le-am deschis repede şi am fost surprinsă să văd că doar unul e de la mama,urându-mi baftă pentru ora de terapie. Celelalte erau de la Michael Clifford. Oare ce vrea?

4 Mesaje noi de la Michael Clifford

"Rebecca? Eşti acolo?"

"Ştiu ca sună ciudat,dar vreau doar să vorbesc cu tine. x "

"Te rog răspunde-mi când vezi mesajele. "


"Te rog? :)x "

Okay.. asta e ciudat. Niciodată nu am stat lângă Michael,mai mult..sa vorbesc cu el. De ce pare să fie determinat să vorbească cu mine? Am decis să îi trimit mesaj când ajung acasă, ieşind din parcare am ajuns acasă,după un drum scurt şi plictisitor.

După ce am intrat în casă, am salutat-o rapid pe mama şi am urcat în cameră cu un bol plin cu chips-uri. Mi-am deschis telefonul ,iar după puţin timp am luat o gură de aer şi am început să îi scriu lui Michael.

Mesaj nou pentru Michael Clifford

"Um.. Hey.. "

Ar fi trebuit să îi fi scris ceva mai puţin ciudat. Mereu o dau în bară..mereu. Am rămas mască atunci când telefonul mi-a vibrat câteva secunde mai târziu.

1 Mesaj nou de la Michael Clifford

"Rebecca! Hey! Ce faci? :)"

Mesaj nou pentru Michael Clifford

"Umm nimic interesant..dar erm..pot să te întreb de ce vorbeşti cu mine? :\ "

1 Mesaj nou de la Michael Clifford

"Păi.. am găsit un telefon pe holul şcolii,când mergeam la baie,m-am uitat puţin prin el şi am văzut că e al tău. Ţi-am luat numărul,l-am adăugat pe al meu în agenda ta şi uite-ne acum :)"

Mesaj nou pentru Michael Clifford
"Um.. m-am gândit la asta! Dar de ce ai vrea să ai numărul meu? De ce ai vrea să vorbeşti cu mine? ://"

1 Mesaj nou de la Michael Clifford
"Pentru că mereu am crezut că eşti drăguţă iar eu am fost prea timid să vorbesc cu tine :)x ''

Poftim? A fost o provocare sau ceva..e imposibil ca cel mai frumos băiat din şcoală să fie interesat de o fata urâtă şi timidă ca mine. Niciodată. Mi-am pus telefonul pe noptiera de lângă pat. Nu am chef să continui conversaţia..ştiu că nu se va termina bine. Telefonul mi-a vibrat de două ori şi mi-am dat seama că mesajele sunt de la Michael.

Ce vrea de la mine? M-am apucat de teme ,închizându-mi telefonul şi punându-l pe birou. Nu ma puteam concentra..gândurile îmi zburau la el.

Heeyy. Capitolul nu e verificat. O îl verific când intru pe laptop. Nu ştiu dacă voi putea posta weekend-ul acesta deoarece miercuri dau teză la mate şi am mult de învăţat. O încerc postez :) Sper sa va placă :) Byee ^_^

I promise (Michael Clifford Fanfiction) tradusăWhere stories live. Discover now