Capitolul 1

535 27 6
                                    

Am fost trezită la realitate de un telefon din clasă, care suna.

"Bună,aici este doamna Smith,te pot ajuta cu ceva?" Profesoara mea de fizică a răspuns. "Da...mhm.. sigur,am s-o trimit jos." M-am uitat în sus şi i-am văzut ochii,care scanau camera.Ei s-au oprit la mine şi am auzit-o pe doamna Smith strigându-mi numele .

"Rebecca,diriginta ta tocmai m-a sunat şi mi-a spus că eşti învoită restul zilei pentru problema ta. Nu uita ca noi avem de făcut un proiect ora următoare pe deasupra materialelor,trebuie sa terminăm în această săptămână."

A spus,eu mi-am împachetat lucrurile, mi-am tras mâneca în jos şi am ieşit pe uşă. Am simţit cum mă înroşesc când,din greşeală m-am lovit într-o bancă de laborator din drumul meu şi am auzit cu toţi colegii au început să radă. Urăsc ca toată atenţia sa fie pe mine, deci ieşirea din clasa a devenit o tortură.

Am mers repede pe hol,coborând scările spre secretariat,pe unde am ieşit din şcoala. Am intrat în maşină,pornind pe drumul familiar către clinică. Am plecat din parcarea şcolii când am realizat ca nu am telefonul la mine,care, normal era în maşină cu muzica pornită. am murmurat câte ceva înainte de a ma întoarce şi de a parca.

M-am întors înapoi la şcoală şi am început să-mi caut telefonul. În sfârşit l-am găsit pe o bancă din hol. Cineva l-a văzut pe jos şi l-a ridicat...cât de amabil. Din nou am mers către parcare,am intrat în maşină şi am plecat.

Am ajuns puţin mai târziu,dar nu cu foarte mult timp înainte ca doctorul meu să ma cheme. Am stat în sala de aşteptare care avea scaune incomode,mi-am băgat căştile în urechi,hotărînd să ascult Busted. M-am trezit la realitate când telefonul a început să sune, anunţăndu-mă că am un mesaj nou. Am crezut ca era mama (singura persoană cu care vorbesc prin mesaje ),dar am rămas surprinsă când m-am uitat la ecran.

1 Mesaj nou de la Michael Clifford.

"Bună,iubire. x "

Am devenit confuză. Ştiu cine e Michael Clifford. El este cel mai popular băiat cu părul negru şi cu o şuviţă albastră, cu un an mai mare decât mine. Cum a făcut rost de numărul meu? De ce numărul lui e în agenda mea? De ce ar vorbi cu mine? Stai..de ce îmi spune "iubire "? Gândurile mi-au fost întrerupte de sunetul pe care telefonul meu l-a produs din nou.

1 Mesaj nou de la Michael Clifford

"Data viitoare ai mai mare grijă unde îţi laşi telefonul. ;)x"

A/N: Heyyy :) Acesta e primul capitol. Nu l-am verificat..o -l verific când voi intra pe laptop. See yaa :D

I promise (Michael Clifford Fanfiction) tradusăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum