3) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ : Femme Fatale !

1.8K 94 18
                                    

Καλησπέρα σε όλους σας! Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας και εύχομαι να περνάτε όμορφα! ζητώ συγνώμη που άργησα να αναρτήσω κεφάλαιο λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων μα είμαι σίγουρη πως θα το απολαύσετε! Καλό διάβασμα !

--------------

“Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις να περιφέρεσαι με τα εσώρουχα , μας κοιτάνε όλοι!”Πυρακτωμένα τα μάτια της Βάσιας και τα μαγουλά της κατακόκκινα από ντροπή μιας και η καλύτερη της φίλη η Μπρέντα περιπλανιόταν μέσα στο κατάστημα της Victoria's Secret σε ένα ζευγάρι μαύρα εσώρουχα με ψηλές δαντελωτές κάλτσες ενώ είχε ρίξει πάνω της μια γλυκιά παστέλ ρόμπα.

 “Ζηλεύεις που έχω κατακτήσεις χρυσή μου ;”Περηφανεύτηκε κορδώνοντας το αδύνατο κορμί της .Ο θαυμασμός των αντρών που τριγυρνούσαν τόνιζε την αυτοπεποίθησή της αλλά ξεχνούσε τα επικριτικά βλέμματα των συντρόφων τους ..

 “Δεν πας να κόψεις το λαιμό σου λέω εγώ; Αϊ στα διάλα!”Προσπαθούσε να την προστατέψει πριν πιαστεί μαλλί με μαλλί με καμιά υστερική γιατί δεν θα της άφηνε ούτε κοκαλάκι. Αλλά που ν καταλάβει μια ψωνισμένη ιδιοσυγκρασία.

 “Πάλι περίοδο έχεις;”Την άκουσε όλο το μαγαζί δεν υπολόγισε όμως το κόστος..Την πιστωτική της.

 “Μην την ξεσυνερίζεσαι , έχει τα δικά της !”Η Ανν προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα , η οποία όταν είδε την φίλη της τσαντισμένη γνώριζε πως θα έκανε την Μπρέντα να το πληρώσει κυριολεκτικά πολύ ακριβά .Έτσι κι έγινε η Βάσια άρπαξε την πιστωτική από την τσάντα της κακομαθημένη κι με μια βόλτα μέσα στο μαγαζί κατέβασε τα περισσότερα συνολικά από τα ράφια να τα δοκιμάσει και συνεπώς να τα αγοράσει

 “Εντάξει δεν χάθηκε κι ο κόσμος για γκόμενο , αν κι θα ορκιζόμουν ότι κάπου τον έχω δει !”Στράφηκε προς την Άνν κοιτώντας το ξέσπασμα της κολλητής τους ..

 “Ωραία τα κατάφερες ! Καλά ξεμπερδέματα !”Χτύπησε τον ώμο φιλικά σαν να τη έλεγε ,”Πάρτα τώρα μωρή άρρωστη με τις ιδέες σου!”

 Μετά τα καπρίτσια τους , οι υπάλληλοι του καταστήματος της Victoria Secret σίγουρα είχαν πεποιστεί πως τα κορίτσια ήταν οι πιο θεόμουρλες πελατισές που είχαν εξυπηρετήσει .Ειδικά όταν κατέφθασαν στο ταμείο μπορούσαν να διακρίνουν τα ερεθισμένα μάγουλα του μουσάτου ταμεία όχι μόνο για το τελικό σύνολο της χρυσής πιστωτικής αλλά και να περιεργάζεται τα δυο κομψά συνολικά της Μπρέντας μα κι να τρελαίνεται με το πλήθος υλικών κι πανάκριβων υφασμάτων που διακοσμούσαν τα δέκα ζευγάρια εσώρουχα της Βάσιας . Μαύρη δαντέλα , πορφυρά ρουμπίνια ,αδάμαστες τιράντες !Μουσελίνα κι λευκό λίνο της αθωότητας ! Τιγρέ φαντασιώσεις σε άγριο σκηνικό λαγνείας και μυστηριώδες βυσσινί να εξάπτει την φαντασία της αποπλάνησης . Αλαβάστρινες αριστοκρατικές πέρλες πάνω σε κατακόκκινο σατέν και πολύτιμοι λίθοι να λάμπουν πάνω σε μεταξένιους κορσέδες .Θες ζαφείρια , θες σμαράγδια , θες swarovski τα πάντα όλα, τα διαμάντια της γοητείας !

ΑΤΙΘΑΣΟ ΠΑΘΟΣWhere stories live. Discover now