9) ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

500 19 30
                                    

Γεια σας παιδιά. Επόμενο κεφαλαιάκι καλή ανάγνωση. :* Περιμένω σχόλια σας <3

 «Αποκλείεται να σοβαρολογείς!» η Βάσια σταύρωσε νευρικά τα χέρια γύρω περπατώντας στο ακατάστατο σαλόνι του Τζόνι. Πεταμένα κουτιά πίτσας κι λιγδωμένων αναψυκτικών. Μουχλιασμένα περιτυλίγματα από συσκευασίες και λεκέδες από σοκολάτα στα καλύματα των καναπέδων. Πεταμένα ρούχα κι άχρηστα αντικείμενα. Σκισμένα μαξιλάρια και τρίχες παντού. Βιβλία, περιοδικά και dvd άτσαλα στοιβαγμένα πάνω βρώμικα χαλιά.

«Μην αποπαίρνετε τα παιδιά είχε φιλικό ματς χτες και έκαναν κερκίδα», η Μπρέντα προσπάθησε να δικαιολογήσει την αναστάτωση του χώρου κοιτώντας νευρικά έξω από το παράθυρο τον Τζόνυ και τους φίλους του .

«Αυτή η ακαταστασία αποκλείεται να είναι από χτες. Είμαι σίγουρη πως στον νεροχύτη κάνουν "pool party " οι κατσαρίδες» η Ανν στάθηκε στην κάσα της πόρτας προσκαλώντας τις νεαρές να αντικρύσουν στοίβες από άπλυτα πιάτα, σκουπίδια να ξεχείλιζαν από το κάδο απορριμμάτων. Το τραπέζι είχε λερωμένα σερβίτσια, ψίχουλα και ξεραμένα αποκαΐδια από σάλτσα και λίπη καταμήκος του πάγκου της κουζίνας .

«Θα πάθουμε τίποτα. Πρέπει να γίνει απολύμανση. Απορώ πως δεν σας έχουν φάει ακόμη τα ποντίκια;» η Βάσια κούνησε απογοητευμένη το κεφάλι της.

«Γι αυτό φροντίζει ο Μαξ».

«Έχετε κι κατοικίδιο;» ρωτησε η Ανν.

«Τον Μαξ, ένα γαλλικό μπουλντόκ που νομίζει πως είναι γάτα».

«Για όνομα..»

«Ο Τζονυ λέει πως αποτελεί μετενσάρκωση προηγούμενης ζωής του.

«Τελικά η χαζομάρα είναι κολλητική», ένα μικρό ανεπαίσθητο χαμόγελο φώτισε τα ροδαλά χείλη της Βάσιας.

«Που μπορούμε να κοιμηθούμε;»

«Στο σπιτάκι του σκυλού αν συνεχίσετε έτσι!»

«Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πιο cozy από εδώ».

Κι όμως έκαναν λάθος..

-*_*-*_*--*_*-*_*-

'Ενας τεράστιος καμβάς απεικόνιζε το ομιχλώδες τοπίο. Παγιδευμένοι σε δυο διαστάσεις ήταν τρεις χαρακτήρες σκιές. Το αίμα έρεε από τις παλάμες τους σαν προσπαθούσαν να αποδράσουν από την φυλακή τους. Τα ίχνη τους, σημάδι της ύπαρξης πριν τους καταπιεί το παγωμένο έρεβος.

Χωρις να χάσουν στιγμή η Βάσια και η Άνν με άψογα συντονισμένες κινήσεις κατέβασαν τον πίνακα που κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια τους. Το φρικιαστικό έργο τέχνης δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή υποδοχής για τους επικείμενους επισκέπτες. Έμοιαζε περισσότερο με φρικιαστική εισαγωγή σε ταινία θρίλερ. Καπου εκεί κρυβόταν ένας φρικιαστικός δολοφόνος, πνεύματα να τους παρακολουθούν κι εφιάλτες της νύχτας να τους καταδιώκουν.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 18, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ΑΤΙΘΑΣΟ ΠΑΘΟΣWhere stories live. Discover now