189

942 126 26
                                    

Jungkook Pov.

Cei doi copii adormiseră.Hoseok a propus să ne uităm la un film și toți am fost deacord.

Logic că în timpul filmului durerile mele de cap s-au întors.La dracu....

M-am ridicat din brațele lui Taehyung vrând să merg la baie ."Baby totul bine?"

"Da Tae nu îți fă griji".

Am aprins lumina și am intrat ușa închizând ușa după mine.Brusc am început să plâng.Nu știam de ce...pur și simplu am cedat.Am alunecat pe perete căzând pe gresia rece încercând să nu scot vreun sunet."Jungkook ești bine acolo?".

"D-da".De ce trebuie să își facă atâtea griji.Sunt bine.Mă simt perfect.

"Jungkook,pot să intru?"

"Nu ,te rog,mă simt bine,sunt perfect hyung nu e nevoie să intri"

"Tocmai m-ai strigat hyung?Până aici ,intru".

Taehyung intră brusc și ochii lui se umplu de grijă când mă văzu.Se așeză lângă mine și mă strânse în brațe."sunt aici Jungkook,totul e bine".

Nici nu era nevoie să îi spun ce simt că el știa deja că am nevoie de protecția lui."te iubesc Jungkook".Am vrut să răspund însă lacrimile alea idioate mă opreau.M-am străduit să spun un răspuns însă Taehyung m-a oprit "știu că și tu mă iubești.Acum hai să ne întoarcem în cameră." Îmi șterse lacrimile și zâmbi."ești minunat Jungkookie.Doar te rog,gata cu lacrimile,bine?Fără durere".Am văzut cum a întins degetelul mic prinzându-l și pe al meu."Acum am făcut un jurământ Jungkookie ,gata cu durerea și cu lacrimile".

Taehyung m-a luat pe sus și m-a dus înapoi în cameră.Jimin ,Yoongi și Hoseok au adormit pe jos.Taehyung m-a întins pe pat și m-a strâns în brațe.Am simți cum mi-a dat părul de pe frunte și a sărutat-o.

"Te iubesc Jungkook "

Taehyung Pov.

Se pare că vorbeam singur având în vedere că Jungkook a adormit pe pieptul meu.Părul lui strălucea în lumina lunii care strabătea prin geam.Mă uitam la luna de pe cer "Nu poți să îi dai toată strălucirea ta lui Jungkook?Nu îmi place să îl văd iar cum se stinge".Atunci mi-am lăsat bărbia pe capul lui Jungkook adormind.

'Taehyung mereu m-ai protejat.Mereu ai fost acoloîmi spui că totul va fi bine,ai fost acolo ca să îmi ștergi lacrimile și ajuțiîmi revin.Dar când va fi și rândul meu te protejez Taehyungie?Când voi putea îți spun și eu că totul va fi bine?"

Cu drag băiatul pe care îl
protejezi mereu

---

Pentru cei care au văzut anunțul care l-am pus în cartea baby boy despre cărțile noi vreau doar anunț voi realiza și cartea cu Yoonmin și cea cu Vmin 💜

Yeontan//Vkook✿Where stories live. Discover now