176

1.1K 149 82
                                    

"Jungkook haide,vânzătoarea a zis că trebuie să închidă cafeneaua"

"DAR MAI VREAU O PRĂJITURĂ".

Taehyung îl prinse pe Jungkook de mână și îl trase cu forța afară din cafenea.Jungkook s-a bosumflat și a dat cu piciorul de ciment.Taehyung început să râdă "Jungkook nu te mai comporta ca un copil mic"

Cei doi îndrăgostiți se plimbau prin oraș.Era destul de întuneric însă lor puțin le păsa.

"TAEHYUNG PUTEM SĂ MERGEM LA CLUBUL ĂSTA?"

"Nu știu ce să zic...Nu cred că este o ide-".Jungkook l-a apucat pe Taehyung de mână și la tras înăuntru.

~~

Jungkook era amețit din cauza alcoolului.Taehyung a încercat să îl tragă afară de mai multe ori însă micuțul iepuraș refuza de fiecare dată.

Taehyung stătea pe o canapea din colțul clubului."Jungkook unde dracu te-ai dus?".

Taehyung Pov.

Jungkook s-a dus să mai ia un pahar cu băutură.Însă nu s-a mai întors.M-am ridicat și mi-am facut drum spre bar.Si spre surprinderea mea,Jungkook nu era acolo.

"Mă scuzați ați văzut un băiat brunet,destul de înalt și-OH STAȚI O SA VĂ ARĂT O POZĂ".

Domnul care servea la bar mi-a spus că o fată a venit cuniște băieți și băieții ăia l-au târât în baie.Am mers cu ceea mai mare viteza.În calea mea au apărut doi bărbați care râdeau,am trecut pe lângă ei fără să îmi pese și am deschis ușa băii."JUNGKOOK".

Când l-am văzut tot cerul mi-a căzut în cap.Era pe jos plin de vânătăi și sânge."J-Jungkook".M-am trântit lângă el pe gresia rece.Tremura.Mi-am scos jacheta și i-am pus-o în spate."Taehyung mă doare".

"O să fie ok,stai calm,respiră".Jungkook amețea și rar îmi răspundea dacă îl întrebam ceva.Mici lacrimi îmi alunecau pe obraji."Jungkook cine a făcut asta?"

"A-a venit o fată și a zis ceva de tine apoi au apărut băieții ăia și după m-au târât în baie".Nu l-am lăsat să termine,l-am luat în brațe,i-am pus capul pe umărul meu și picioarele în jurul taliei mele.

Am scos cât de repede am putut telefonul din buzunarul pantalonilor și l-am sunat pe Jin să vină să îl ia pe Jungkook și să îl ducă la cel mai apropiat spital.Avea răni pe tot corpul și pieptul lui era acoperit de sânge.

~~

"Jin Te rog grăbește-te"

"Tu nu vi Taehyung?"

"Am ceva de rezolvat".

Jin a aprobat din cap.Am văzut cum mașina a pornit din loc.Am strâns pumnii și am intrat înapoi în club.

Am zărit-o pe nimeni alta decât Yura.Știam că ea a făcut asta,știam că ea mi-a rănit iubirea.Si acum a venit timpul să regrete.

M-am apropiat cu pași lenți spre ea."Taehyung,buna"

Am văzut cum a zâmbit ca o tâmpită și s-a ridicat venind spre mine.Bretonul îmi acoperea fruntea și puțin din ochi.Am zâmbit în colțul gurii și am ridicat palma aceasta făcând contact cu fața brunetei din fața mea cu putere.Am văzut cum s-a trântit pe jos și a început să plângă.

Atunci trei bărbați s-au ridicat și s-au apropiat de mine.Dar și-au oprit pașii când mi-am ridicat privirea."Dacă mai faceți un singur pas vă omor pe toți unul câte unul cu mâinile mele"

Fata care stătea pe jos s-a ridicat și m-a privit drept în ochi " Ce dracu e cu tine?"

Am râs batjocoritor și am apucat-o de par trăgândul în spate și m-am apropiat de ea."Dacă crezi că poți să îl rănești pe Jungkook si să scapi cu asta atunci te-ai înșelat.Fi atentă de acum o să îți fac viața un calvar.O să te distrug încetul cu încetul până o să mori.Sper că m-am făcut înțeles."I-am dat drumul aceasta căzând pe spate.Mi-am băgat mâinile în buzunarele pantalonilor și am ieșit afară.

~~

Am ajuns la spitalul unde era Jungkook.M-am dus la salonul în care era el.Au spus că totul este bine dar va sta în noaptea asta sub supraveghere medicală iar mâine îi dă drumul.Am decis ca voi sta cu el toată noaptea și îl voi proteja.Așa am și făcut.

I-am sărutat fruntea și m-am pus pe scaunul care era lângă patul de spital pe care stătea Jungkook.L-am ținut de mână.Voiam să îl fac să se simtă protejat,să știe că nimeni și nimic nu îl va răni.

Sunt aici pentru tine Jungkook

-----------

I'M BACK YO BITCHESSSSSSS

Voi vă simțiți bine?

Yeontan//Vkook✿Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum