~Welcome back~

1.4K 56 3
                                    

Am asezat-o pe cersafurile albe.Era complet goala,cu pielea usor bronzata si parfumata.

-Esti ca o piersicuta pufoasa.

-Imi plac piersicile.

-Hmm...Si mie.

Am sarutat-o usor in timp ce ma asezam langa ea.

-Imi pare rau ca te-am refuzat si ca te-am ignorat,dar am crezut ca asa iti va fi mai bine.

-Ti-am cerut explicatii??In noaptea asa vreau doar sa ma iubesti.Te rog,iubeste-ma doar...

Nu asteptasem a doua invitatie.Am luat-o strans in brate si am inceput sa o sarut cu ardoare.Imi plimbam mainile pe trupul ei catifelat cand am simtit ceva.Pisoiul tocmai sarise pe pat.Treselle deschise ochii ameţita de placere.

-Ignora-l...

Acum micul pisoi se asezase pe perna langa capul ei.Desi era simpatic,acum imi venea sa il iau de codita lui dragalasa si sa-l arunc in cosul lui.

-Nicho?

-Ce?

-Am spus sa il ignori.Te rog...continua....

Ma rugase atat de frumos...Vocea ei sunase dulce si doritoare.Deja ma invatasem minte.Nu aveam sa o mai refuz niciodata.Am luat pisica si i-am dat drumul pe podea.Ea imi mangaia pieptul cu degetele ei calde.

-Deci,unde ramasesem?

-Eram la partea cand ma sarutai.

-Hmm...mda...buna parte.

I-am muscat usor buza inferioara,iar caninii incepusera sa creasca lungi si ascutiti.Urmele deja se vindecasera,iar eu am fost nespus de fericit sa le fac din nou.Ofta usor in timp ce sangele ei ajungea o parte din mine.Voiam atat de mult sa o fac a mea,sa imi apartina,sa fiu singurul care o poate avea.Cineva batu la usa.

-Oh,nu iar!sopti ea incet.

Nu i-am raspuns.Am continuat sa ii sarut gatul coborand tot mai jos spre inima ei.Era fascinant sa pot sa simt viata,caldura ei.Ciocaniturile se auzira din nou mai insistent.

-Ce noroc avem.Mereu ne intrerupe cineva.

-Lasa-l in pace.Va pleca.Acum lasa-ma sa te fac sa te relaxezi.Se ridica din pat si cu miscari gratioase intra in baie.Se intoarse cu un gel de masaj si se aseza din nou langa mine.Era o noapte perfecta.Nu trebuia nicio graba,puteam sa ma bucur incet de toata fiinta ei.

-Nu-mi spune ca ai de gand sa imi faci masaj.

-Ba da!

-OK...cum vrei tu...dar cremele alea nu prea au efecte asupra mea.

Scoase limba la mine si se strambă.Am inceput sa rad in timp ce ea isi turna in palme niste gel.Cand palmele ei fierbinti imi atinsera pieptul,am simtit ca un curent electric revarsandu-se inauntrul meu.Mirosea a piersici,iar asta imi atrase din nou atentia asupra corpului descoperit si cald.I-am strans destul de tare mainile pentru a opri placerea ce o aprindea in mine.Intr-o secunda eram din nou deasupra ei sarutand-o puternic si pasional.I-am dat jos din mana gelul si mi-am impletit mainile cu ale ei.Ciocaniturile in usa se auzeau din nou mai insistent,insotite de strigate enervante.

-Nu te misca de aici.

M-am ridicat,mi-am trecut doua degete peste gurita ei ce arata delicios.I-am zambit si mi-am muscat buzele cu subinteles.Am acoperit-o cu cersaful alb si m-am indreptat spre usa,nepasandu-mi ca voi iesi dezbracat in fata musafirului nepoftit.Am deschis furios usa.O fata blonda imi aparu in fata.

-Wow!

-Pe cine cauti??

-Pe...pe..Nu mai conteaza.Tu ce cauti aici,frumosule?

A Spell For Soul~O Vraja Pentru SufletWhere stories live. Discover now