Capitolul 5~Ce sincronizare au oamenii astia!!~

1.7K 69 8
                                    

                                                                Capitolul 5

Am iesit afara.Voiam sa ma asigur ca totul e bine...ca nu e nimeni.Simteam cum cineva ma urmareste.Puterile nu imi functionau.Eram foarte speriata dar si destul de slabita.Am simtit cum ametesc si cad dar cineva ma prinse.

-Nicho...

Dar nu era el.De obicei el miroase foarte frumos.Un miros proaspat si delicios.Dar persoana asta nu era asa.Mirosea a murdar,a praf...emana un miros greu ce imi intorcea stomacul pe dos, mai ales pentru ca nu prea mancasem de cand l-am intalnit pe Nicholas.

Cand m-am intors sa il privesc trupul imi ramase blocat.Era....Era baba infricosatoare de mai devreme...Fata ii era deformata si incretita, foarte neagra....

Am incercat sa ma misc dar nu ma lasa sa ma ridic.Deschise gura fara dinti si rase.Avea un ras malefic.

-Nu te mai ostenii cu baiatul.Daca il iubesti lasa-l in pace.El are doar doua optiuni....Sa aiba aceiasi soarta ca si tine sau sa il omori tu fara sa iti dai seama.Tu esti diavolul!

Am inceput sa tip si cred ca am lesinat.Dintr-o data m-am trezit in patul meu.Poate fusese doar un vis.Sper ca fusese asa...Mi se parea ca mirosul oribil inca imi ataca simturile.

Am facut un dus rapid dupa care m-am imbracat intr-o rochie colorata cu sandale cu platforma si am pornit-o spre magazin.Drumul prin padure mi se paru mai infiorator ca niciodata.Timpul se scurgea atat de incet...

Cand am ajuns la magazin Nicholoas era la usa.

-Neatza raza de soare!Cum ai dormit?

Ce intrebare.OMG!!!Acum o sa afle de visul meu oribil de aseara.Hmmm...oare mai stiam melodia lui Fredy Mercury?''We are the champions,we are the champions ...No time for loosers coz we are the champions...''Am zambit si mi-am dat volumul la maxim la aceasta melodie in cap.

-Hmm...Iti place melodia lui Fredy?

-Desigur.

Am deschis usa si am intrat im magazin.Deja mirosea mult mai bine.Simtisem ca mirosul de putrefactie ma urmarise pana aici.Nicholas imi zambi si ridica niste petale de trandafir dintr-un bol.

-Miros superb...E cumva trandafir de dulceata?

-Da.

-La ce ajuta?

-Pai..Pentru ceai.S-a descoperit ca trandafirii calmeaza inima la propriu si emotiile..de asta e darul ideal pentru persoana iubita.In plus e bun si pentru insomnie.

-Ooo...interesant...

-Daca vrei iti pot pregati un ceai...Daca vrei desigur...nu prea stiu preferintele tale.

-Asa e...Dar nu te speria...pot manca ca si oamenii normali,numai ca niciodata nu ma satur.

Chicoti usor si mirosi din nou petalele.

-As vrea un ceai de trandafir...ce spui de diseara?Te invit la mine la cina.Accepti?

Am ramas blocata pentru moment dar mi-am revenit repede.

-Da...desigur.

-OK.Atunci vin sa te iau la ora 8.Sper ca ai dormit bine aseara.Am pregatit deja ceva.

Imaginile de noaptea trecuta mi se derulara automat in minte fara sa le pot opri.Am retrait groaza si neputinta din nou.L-am privit pe Nicholas.Era clar ca stia deja totul.I-am sarit in brate si m-am cuibarit la pieptul lui puternic.El ma saruta pe cap si ma stranse in brate la randul lui.

A Spell For Soul~O Vraja Pentru SufletUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum