~Adio ucide sperantele oamenilor de a se revedea...Si poate ne vom reintalni~

1.1K 55 4
                                    

                                                                    Capitolul 9

Aveam timp doar pana la ora 22.30 sa imi iau la revedere de la Aleesia,de la buni si de la...el.De la Nicholas.Oare puteam face asta.Puteam sa plec si sa il las in urma?Ma simteam de parca tot sufletul meu se revarsa langa el,lasandu-ma goala pe dinauntru.Tot ce se intamplase intre noi era gravat adanc pe fiecare parte a trupului meu pe care mainile si buzele lui o atinsera,dar mai a

les in inima mea care acum se forta sa adune cioburile in care se sfaramase.Dupa ce am vizitat-o pe buni la cimitir si i-am povestit tot ceea ce se intamplase,m-am indreptat spre casa lui Nicholas.Stiu ca pare ciudat ca am mers sa vorbesc singura la mormantul unei persoane moarte,dar aveam impresia ca asta ma face sa ma simt mai bine.Si parca ea ma asculta.La capataiul ei,erau asezati intr-o vaza transparenta,un buchet de trandafiri albi.Oricum,cand m-am apropiat mi-am dat seama cine ii aduse.Vaza era din cristal.Inca ma gandeam la ce aveam sa-i spun cand m-am trezit in fata casei lui.Cand am sunat la usa mi-a raspuns Alessia.Fata ei nu parea deloc vesela ca de obicei,ci mai degraba parea usor ingrijorata.

-Buna Alle!

-Buna...intra te rog.Trebuie sa vorbim.

Ups!Poate inca era suparata pentru faza de aseara.Dar trebuia sa o mint frumos si sa nu ma gandesc la prea multe.Dupa ce ma invitat sa iau loc pe un fotoliu,am inceput sa trancanesc scuze.

-Imi pare rau.Aseara nu am mers cu un tip.M-am plimbat un pic pe plaja.Poate un pic cam mult. Am cam pierdut notiunea timpului.

-Nu conteaza.Trebuie sa vorbim despre ceva important.Ceva s-a intamplat cu Nicholas.Cred ca a luat-o un pic razna cand i-ai dat papucii.Nu s-a mai hranit de vreo 4 zile.I-am adus-o si pe Miss Univers 2012.Am crezut ca poate fiind frumoasa ii va creste apetitul.Dar nu!Nici nu a vrut sa o vada.Mi-a spus ca nu ii e foame si ma certat.Gandeste-te,Nicholas m-a certat.El rareori ridica tonul la mine.De obicei sunt confidenta lui,dar zilele astea nu a scos nici 4 vorbe inafara de ce era necesar.Se poarta ciudat...

-Ale...tu sti ca pe cineva nu il poti ajuta cu forta.Asa e si cu el.I-am oferit toata dragostea imensa care o simt pentru el dar e a refuzat-o.Ma refuzat cand i-am oferit toata viata mea.Tu esti fata.Sti cum ma simt.

-Mizerabil,dezamagita,distrusa,cu inima fr...

-Da.Da.Am prins ideea.

-Scuze.Stiu ca e destul de neindemanatic cand vine vorba de fete.Dar trebuie sa il intelegi...desi nu credea in vraja matusii Lily,niciodata nu a fost prea atras de fete.Nu cred ca a mai avut o intalnire de vreo 40 de ani.Si aia i-am aranjat-o eu.

-Imi pare rau,dar de fapt,eu am venit sa te anunt ca plec.

-Pleci?Unde??

-Pai,plec intr-o vacanta in Grecia cu un prieten.Vreo 2 luni.

-Aha...si cati ani are tipul?

-De o varsta cu mine.

-Arata bine?

-Nu conteaza asta.

-Deci arata foarte bine.

-Da.Dar nu e nimic intre noi.

-Dar va fi.

-Nu e adevarat.

-Nu te cert.E bine.Nu cred ca o relatie intre un om si un vampir e tocmai normala.

-Nu eu...

-Mai bine pleci.Nu imi plac despartirile.Dar te rog,spune-i macar la revedere.

-Da.Dar unde e?

A Spell For Soul~O Vraja Pentru SufletWo Geschichten leben. Entdecke jetzt