Capitolul 6~Acum e randul tau sa ma cauti

1.3K 58 3
                                    

Capitolul 6

Am dus-o rapid pe Treselle acasa cu speranta de a ma intoarce cat mai repede.Oricum,verisoara mea cea draga stia doar sa-mi tina predici.Am intrat pe usa cu o privire de catelus sperand sa nu fie dura prea de data asta.

-Esti nebun!Esti idiot!Cum poti sa faci asta?

-Dar nu am facut nimic...

-Nu..nu...N-ai facut nimic...Dupa ce ca o sa mori si o sa-i rupi inima in mii de bucati m-ai las-o si cu un mostenitor..ca doar n-o sa aiba destule pe cap.

-Dar nu am facut nimic cu ea...

-Mda...dupa ce ca ii arati toata dragostea ta de baietel indragostit ca la 16 ani,asteaptate sa te uite.Ca doar te-a uita!!!Te felicit!De 500 de ani planuim sa salvam lumea asta iar acum tu vei strica totul doar pentru ca mori dupa fata.Daca o iubesti trebuie sa te sacrifici pentru ea.Numai tu il poti invinge pe taica'tu!O singura greseala si toti vom sfarsi ca Romeo si Julieta.

-OK..ok...gata ajunge.Imi stiu scopul.Dar e imposibil sa nu o iubesc.Ma atrage ca un magnet...Azi i-am spus o parte din poveste...Desigur ca i-am ascuns partea in care noi noi trebuia sa murim pentru ca sa o salvam.

-Sper ca nu i-ai spus ca e in pericol.Nu avem nevoie de o vrajitoare isterica acum..mai ales una cu puterile ei necontrolate.

-Nu.Calmeaza-te.Eu nu mi-am uitat misiunea.Sunt pregatit sa il infrunt pe ''Lordul meu'' ca sa ii salvez viata.Dar ea ma iubeste la fel de mult.Nu ii e frica de mine.De cand ne-am cunoscut imi tot face avansuri.Si cred ca 800 de ani e totusi destul de mult.Chiar daca am avut momente de neincredere in tot ce se intampla, tatal meu face ca totul sa fie real.

-Nu ai de gand sa ma inviti sa iau loc?

-Ba da.Hai sa mergem in sufragerie.

-Ieri am vazut-o pe cotoroanta.Cred ca a pus-o John...adica taticul tau,sa caute ceva.A umblat toata ziua pe la subsolurile unor cladiri.

-Probabil inca nu au gasit cartea.

-Saptamana trecuta deja aveau jumatate de incantatie.Si tot ce trebuie sa faca e sa gaseasca si cealalta parte si sa convinga fata sa o recite.Cat de simplu poate fi ceva atat de complicat.Dar ceva le lipseste pentru moment : fata.Nu cred ca o vor gasi in orasul asta.Mai ales ca ea locuieste la iesire,dupa padure.

-Deja au gasit-o.Tressele a vazut-o noaptea trecuta.Ea credea ca a fost doar un vis.A speriat-o de moarte.I-a spus ca eu nu sunt al ei,ca nu pot sa o apar si ca ea este diavolul..Sau ceva de genul asta.

-Oh!La naiba!Ce ne facem acum?

-Nimic.Ai adus cartea cu vraji?Ea poate sa imi reziste la contrangeri dar ceilalti vampiri o pot face.Nu vreau sa fie expusa.

-Am adus-o.Uite-o.

Alessia imi intinse o carte mare,maro cu un simblol de metal gravat pe coperta.Arata destul de autentic.

-unde ai gasit-o?

-la un anticariat foarte vechi.Cand am vrut sa o cumpar vanzatorul a crezut ca sunt nebuna.Cartea asta statea acolo de un car de ani.Cand a vazut cat i-am platit pentru ea era sa faca un infarct.Mi-a spus ca o sa inchida magazinul si o sa plece in vacanta.Mi-a dat o cheie.Mi-a spus ca pot intra acolo cand vreau.Asta in cazul in care mai avem nevoie de ceva.

-E perfect.Acum ma duc pana la Tress acasa sa o pun in tema.Nu stau mult.

-Nici macar tu nu crezi asta.

Alessia rase si se ridica de pe scaun.

-jur ca vin inapoi repede.Asteapta-ma aici.

-Nu jura stamb ca te bate Doamne-Doamne.

A Spell For Soul~O Vraja Pentru SufletTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon