Yaşasın Götlem!

1K 104 24
                                    

Hani Ben 10'de vardı ya çok hızlı koşan bir tane uzaylı,heh, işte onun hızı ile Özlemlerin eve koştuk. Zile de tecavüz ediyoruz. Özlem kolay kolay ağlamaz gardaşlarım. O güçlü bir kızdır. Ancak lovatic (öyle deniyor değil mi fkfksknsl) değil kardeşlerim, hayır. Ben de değilim. Ancak şu"stay strong" olayını benimsemiş olabilirim tabii, eheheh.

Kapı açıldığında bir adet tavşanlı pijama giyen,dağınık saçlı, kızarık yüzlü, yüzüne -tahminimce- nutella bulaşmış ve bu haline rağmen sevimli görünen bir dağ ayısı ile karşılaştık. Özlem. Ay ben dolu göze hiç bakamam. Benim ki de dolar. Bir de bakmışsınız ağlıyorum. Ama olmaz Feniks, sitey sıtrong for yor encıl!

"Üstünden tır mı geçti Özlem?"dedi Poyraz. Sonra da benim sikici bakışlarım ile karşılaştı tabii ki de.

"Lan kız acı çekiyor be!"diye tükürerekten bağırdım suratına.

O da ceketinin koluyla yüzünü temizledi. "Yarabbi şükür. "

Sonra işte Özlem bizi içeri almayı akıl etti. Odasına doğru giden yolda kulağıma Green Day şarkıları doluyordu. Evet, Özlem bir Tumblr girl olabilir ancak Nirvana sevmiyor zA. Ben severim gerçi ama şunu bir açıklığa kavulturalım. HERKESİN SEVDİĞİ ŞEYİ SEVMEKLE TUMBLR İNSANI OLUNMUYOR.

Ve tabii içeri girince bir adet nutella and tatlı kaşığı görünce Özlem'in suratını sakal edasıyla kaplayan şeyin-o kadar değil ama abartıyorum djdldlal- nutella olduğu tahminimin doğru çıktığını anlayarak, ben de bir Sherlock Holmes'üm moduna girdim.

Özlem'in yatağına bir gergedan edasıyle yayıldım. Poyraz'da Şevval'in yatağına balıklama atladı ve sanırım arka taraflarda bireylerde "popo" olarak adlandırdığımız yeri incitti. Hani normal olsa öpeyim de geçsin derdim ama popodan bahsediyoruz, olmaz.

Şevval'in yatağından bahsetmişken, Şevval nerede?

"Şevval nerede?"diye sordum Özlem'e.

"Aras'la buluşmaya gitti. "

"Bu saatte?"diye sordu Poyraz tek kaşını kaldırarak. Yeter ama beh!

"Vericek o bak ben size söyliyim. " dedim.

Özlem Han Hazretleri de kendi yatağına, benim yanıma oturdu ve kafasını -hatta tüm suratını- omzuma yasladı. O bluzu severdim ben Özlem, Nutella bulaştırdın heryere Özlem.

"Anlat bakalım reyiz, neler oldu Götberk ile?" diye konuya girdi Poyraz.

"Ya ben de anlamadım. Şimdi anlatıyorum,"dedi ve biz başlarımızla onayladıktan sonra anlatmaya başladı. "Biz bu Gökberk'le oturmuş konuşuyorduk. Bu dedi bana ben yapamıyorum. Ben de dedim neyi yapamıyorsun. O da dedi Aras'a yalan söylemek istemiyorum, ihanet ediyor gibiyim falan bişeyler dedi bu işte. Ben buna kızdım dedim e ayrılalım o zaman bitsin bu iş. Ki gerçekten çıkmıyoruz.  İşte bu dedi bu iş bitsin ama ayrılmayalım dedi. Ben de ne diyo bu amk liselisi modunda söylediklerini idrak etmeye çalışırken bu benim dudakları sömürmeye başladı. "dedi.

Ve yine dudakları O şeklini almış bir adet Poyniks çifti.

Poyraz kendini çabuk toparladı ve kuaförde çalışan dedikoducu gay arkadaş edasıyla konuşmaya başladı,"Peki sen ne yaptın tatlım?"dedi. Bu sırada Özlem biraz kıkırdadı ve,"Ne yapacağımı bilemedim ve kaçtım. Aslında çok fena ''tecavüz ediyorlaaarr!'' diye bağırasım vardı ama işte vicdan yaptım. "dedi.

"Peki sen bu çocuğu seviyor musun?"dedi Poyraz.

"Ulan bunlar bu oyuna başlamadan önce de demiyor muydu '' ben bu okulda yavşarsam bir tek Götberk'e yavşarım'' diye?" dedim. Başıyla onayladı Poyraz.

"Kanka git konuş bence, Poyraz'da biraz onun ağzından laf alsın. Çıkma teklifi falan ederse kabul et. "dedim.

"Tamam ama önce Poyraz onunla konuşsun. "dedi.

Poyraz da "Karışma, ben de." deyince ,"Yaşasın Götlem!"diye bağırdım.

***

Horladığımı duyunca uyandım. Evet. Uyurken kendi horultumu duyabiliyorum. İşte yetenek.

Ama asıl soru şu; alarmın çalmasından yaklaşık yedi dakika geçmiş, ben alarmı duymamışım ama horultumu duymuşum. Bir dakika... Ben horluyormuydum lan?

Hafif bir tıkırtı geldi ama ben umursamadım. Keşke umursasaymışım. Pijamamı çıkartıyordum. İçeri bir adet Kerem dalınca çığlık atmaya başladım,"KAPIYI ÇALASANA HAYVAN!" üzerime yorganı çektim. Bu sırada Kerem'de eliyle gözlerini kapatmıştı.

"Kapıya tıklatmıştım Feniks!"

"Ama tıklatır tıklatmaz da öküz gibi girdin içeri!"

"Girme deseydin!"

"Bu kadar meraklıysan beni çıpl-"

"Kes! Sakın öyle bir şey deme! Seni çıplak hayal etmek istemiyorum. Eğer söylersen otomatik olarak gözümde çıplak halin belirir. O yüz-"

"Ses kesini ve hemen burayı terk et gerizekalı. "

Dediğimi yaptı ve odamı terk etti. Böyle de malız işte. Ama bak burda suçlu benim kabul ediyorum.

Kahvaltıya indiğimde annemler Kerem ile konuşuyordu. "Biz sana alışmıştık be Keremciğim.."

"OHA GİDİYORMUSUN?!" diye bağırındım. "Evet bu akşam annemler beni almaya gelecekler. "

"Ama-"

"Merak etme yine her gün okulda görüşeceğiz gerizekalı. "dedi ve ben rahatladım. Seviyorum bu keratayı.

Hızlı hızlı birkaç bişey yedikten sonra Kerem ile dışarı çıktık. Poyraz yine Abdürrezzak'a dayanmış bizi bekliyordu.

"Günaydın. "dedi ve kolunu omzuma doladı. Kerem ve ben de ona günaydın dedik. Yapışık ikiz gibi yürüyoruz Poyraz'la. Ne kdr ttlı dğl mi.s.s

Bu arada bir haftadır Özlem ve Gökberk çıkıyor. Götlem is real bitches. Ve İki gün sonra karneler verilecek zA.Tabii ki ablanız hiçbir dersten kalmıyor. Ne sandınız topraamlar, ben sınav zamanı adeta bir Hermione Granger olurum. Ama içimde Ron'luk var arkadaşlar. Bunu sürekli olarak birşeyler yeme isteğimden ve örümceklerden korkmamdan güç olarak belirtiyorum. 

Götlem ve Şeras çiftleri hoplya zıplaya yanımıza geldi. Bu arada Şevval ve Aras hala başta Götlem olayının gerçek olmadığını bilmiyor bilginize.

"Ne güzel çiftli çiftli dolaşıyoruz. Siz ikiniz çıksanız, biz de Kerem'le Begüm'ü yapsak-"derken Şevval, Kerem sözünü kesti. "Begüm benim kardeşim gibidir. "dedi.

"O zaman siz ikiniz.  "dedi Poyraz ve bana bakarak.

Ben bakışlarımı yavaşca Poyraz'a çevirirken o da bana bakıyordu. Başımızla birbirimizi onayladık ve aynı anda,"Biz zaten çıkıyoruz!"dedik. Bu ne amk ergen ergen şeyler.

Bunların toplamının dudakları O şeklini aldı.

Sövüyorsam Seviyorumdur.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin