4. Kapitola - Abu Dhabi

90 9 2
                                    


Žena v burce pochodovala po hlavním městě, ještě ve společnosti dalších dam. V rukou měla tašky a šla do svého malého bytečku kousek od centra. Bylo jí neskutečné vedro v té černé burce a už se těšila až dorazí do svého bytu, kde má klimatizaci. Otevřela dveře od jednoho velkého domu a přišla k tmavým dveřím, které odemkla a vlezla dovnitř. 

Nákup vyložila do případné lednice nebo poliček a sundala ze sebe tu prokletou burku, kterou nenáviděla, ale nosit jí bohužel musela. Byl to zákon.Nesnášela to tady, ale co už měla dělat. 

Posadila se do křesla a zapnula si televizi. Nic normálního tam nedávali a když už, tak jen pořady mluvící tou prokletou arabštinou. Neuměla arabsky. A ani nechtěla, jelikož jí ten jazyk ani nepřitahoval. Co tady vůbec dělá? 

Odešla do koupelny a osprchovala ten pot. Po příjemné chladné sprše se oblékla do nočního a lehla na postel. 

Nesnášela to tady. Ale co měla dělat? Neměla na výběr. Tohle byla jediná správná možnost. No, možná ne tak správná... ale byla. 

,,Kurva! Já se na toho můžu vysrat!" Zašeptala si sama pro sebe a lehla si na záda, čuměla do stropu. Ta prasklina byla velmi.. zajímavá. Najednou uslyšela hýkání a jak postel bouchá do zdi. Její hluční sousedi. ,,To už je dneska po čtvrté... ten má výdrž." Nadhodila si sama pro sebe a začala se smát. 

,,Asi začínám šílet." Zamrmlala si pro sebe a posadila se. Mlaskla, vstala a odešla do kuchyně. Vzala mlíko, které nesnášela a nalila si do sklenice.  Vzala sklenici a procházela kolem krbu, který nezapálila od té doby co tu byla. Její pohled se zastavil na jedné fotografii. Sklopila oči a poté opět na tu fotku pohlédla. Vzala jí do rukou a pousmála se. Pamatovala si.. pamatovala si jak ho vyfotila. Byl to tenkrát pravý jeho úsměv. I když ho moc neukazoval a nesnášel to. 

,,Já nechci! To dítě řve, pláče a kadí a když se vykadí tak zase řve a tak pořád dokola! Plus k tomu to má moje Dé En Á tak to bude extra kadit a extra řvát." Zavrčel její  manžel a ona vybuchla smíchy. Jejich dítě se začalo smát taky.

,,A tohle je moje Dé En Á. Má smysl pro humor. Takže nedělej scény a ber si ho do rukou." Zamluvila to a on protočil očima. ,,Jak se to chytá?" Zeptal se a ona zamrčela. ,,Chceš snad říct, že tvůj syn je věc?" Zeptala se a držela v rukou foťák.

,,Je to živá bytost, jako ty. Nevíš jaký je to pocit nosit devět měsíců a pak to vyprdnout. Tys mě oplodnil, tak se starej táto." Nadhodila a její manžel na ní pohlédnul trochu vražedně. 

,,A usměj se prosím, netvař se jako by jsi zkonzumoval kyselou okurku." Nadhodila a vyfotila oba dva.


Usmála se a položila fotku zpátky na krb a ucítila, jak jí slza stekla po tváři, rychle jí utřela a odešla do ložnice.

Usmála se a položila fotku zpátky na krb a ucítila, jak jí slza stekla po tváři, rychle jí utřela a odešla do ložnice

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

AHAHAHAHAAHAHAHAHAHA JSEM TADYYYYYYYYYYYYYYYYY VÁNOCE IS HEEEEEREEEE SORRY... ALE JÁ TO MUSELA UDĚLAT! MĚ TO TAK LÁKALO... MUAHAHAHAHA

BlackQueenOfDarkness

Two Sociopaths? This is not good 2  - Holmes Son /CZ/Where stories live. Discover now