PROLOG

151 12 4
                                    

,,Mami. ..a tatínek je stále tak chytrý? " Zeptal se mě můj malý syn. 

,,Jistě. .." Usmála jsem se a přikryla Tobiase.

,,A strýček Jim? " Zeptal se a já ho pohladila po tváři.Usmála jsem se a posmutněla.

,,Kdo ví kde je mu konec." Zašeptala jsem a šla ke dveřím zhasla jsem světlo a zavřela dveře. Přišla jsem do obýváku, podívala jsem se na člověka, který seděl, díval se na mně a vzala pistoli. Po tváři mi přejel letmý úsměv a položila pistoli ke spánku....

KONEC?

NE...

TOHLE JE JEN ZAČÁTEK

---

,,Už je to deset let. Deset let, co jsme spolu. Já vím, já vím, zní to hloupě. Řekla bys mi..že jsem cvok a pitomec a imbecil...a proč bychom to měli slavit. Napadlo mě, že by tě to potěšilo. Donesl jsem ti růže..pamatuješ? Měla jsi ráda černé, och blbec, vždyť ty je máš pořád ráda." Usmál se Sherlock a držel v rukou pugét černých růží. Ovšem, úsměv ho brzy přešel a ucítil, jak se mu klepala brada. 

,,Je mi to tak líto. Že..jsem tě nestihl zachránit. Vyčítám si to každý den." Zašeptal a položil růže před její náhrobek, kde bylo zlatým písmem vyryto;

,,SKY HOLMES
TOBIAS HOLMES"

,,Zase přijdu, nemusíš mít o to strach." Usmál se a odcházel ze hřbitova. Lépe se zabalil do svého černého kabátu, procházel kolem plotu, odkud ještě chvíli viděl jejich náhrobek. Odcházel po dlažděném chodníku, přímo na 221B Baker Street. 

Přišel do svého pokoje, kabát hodil přes opěradlo a otočil se ke zdi, kde měl mapu všech podezřelých, co se týká nového případu. Pár jich už měl zaškrtnutých, ale odstoupil. Nějak mu to nemyslelo a ani nemohl jít do paláce mysli. Nechtělo se mu. Neměl náladu, nudil se. Natočil hlavu doleva, kde měl fotografii té, kterou miloval. Zakroutil hlavou, pousmál se a odešel z pokoje přímo do postele.



LADIES AND GENTLEMANS....
VÍTEJTE OPĚT NA 221B BAKER STREET! Už dlouho jsme neotevřely tyhle zaprášené dveře, je načase to napravit. 
VOTE KOMENT POTĚŠÍ...

ENJOY!
BUBBLELOLLYRENNY xx


Two Sociopaths? This is not good 2  - Holmes Son /CZ/Where stories live. Discover now