3. Kapitola - Geny

108 9 1
                                    

Moriarty si začínal všímat, že jeho synovec se začíná velmi podobat na jeho úhlavního nepřítele, Sherlocka Holmese. Jediné co se Moriartovi líbilo, byly jeho oči, které měl po matce.

Tobiasovy kudrnaté hnědé vlasy, podobný styl oblékání a především... Jeho myšlení. Dělal věci, které normální děti nedělali. Ku příkladu četl  filozofické a právnické knihy. Proto Jim preferoval domácí výuku.

,,Strýčku Jime, rád bych si prošel Londýn." Nadhodil Tobias a Jim na něj pohlédl. Věděl, že to není dobrý nápad, jelikož nějací lidé.. Ho možná můžou poznat.. O jeho únos neměl starosti, to by nepřipustil. Ale co když ho Sherlock najde? Získá tím naději a tomu musí zabránit.

,,Až přijde čas projdeš se, teď to nejde."  Odpověděl a Tobias pozvednul obočí.

,,Přijdu včas."  Nadhodil, Jim, aniž by odtrhnul oči od počítače, kde si domlouval bankovní přepadení století.

,,Ne." Odpověděl a dále studoval papíry, které mel u notebooku. ,,Tak se ozvu, že jsem v pořádku." Začínal znít naléhavě.

,,Ne." Odpověděl Jim.

,,Uteču."  Odpověděl Toby.

,,Ne."

,,Prosím."

,,Ne."

,,Budu hodný. "

,,Ne."

,,Nesnáším tě."

,,To už je lepší. Běž do pokoje. Vezmu tě do  Londýna, až bude správný čas." Odpověděl Jim a pohlédl na něj. Toby se naštval a prásknul dveřmi.

,,To, že jsi v pubertě, neznamená, že všechno můžeš!"  Křikl Jim a dále sledoval papíry.

,,A teď ty Sherlocku." Ušklíbl se zlomyslně Moriarty a vydechnul.

,,Miss me?"

---

,,Nemám problém s Marry!" Odvětil John a Sherlock se ušklíbnul. ,,Je trochu se svou dcerou." Zašeptal John a Sherlock kývnul hlavou. 

,,Puberta?" Nadhodil Sherlock a John kývnul.

,,Na čem pracuješ?" Zeptal se John, když pohlédnul na zeď, která byla oblepena papíry.

,,Podle mé sítě bezdomovců.. Moriarty přiletěl do Londýna... Co chystá?" Zeptal se sám sebe a odešel do svého paláce mysli.

Ta ta taaaaaa je to tady nova kapitola! Tak si ji uzijte je trochu kratší psáno na mobilu... A jaa..... Já se jdu učit na pisemku.. Kterou píšu za 3 minuty :D

Enjoy!

BubbleLollyRenny

xx

Two Sociopaths? This is not good 2  - Holmes Son /CZ/Where stories live. Discover now