2.Bölüm

7.3K 382 38
                                    

 Demi’ye baka kalmıştım. Kahkahalara boğuluyordum,bir anda ‘’ Ne? ‘’ diye sordum Demi'ye. Bana döndü ve şöyle dedi ‘’ Zayn, Seni aldatıyor. Üstelik o sarışın sürtükle! ‘’ Bir an duraksadım. ‘’ Şaka mı bu? Hahaha! Güzel bir şaka. Zayn Beni Se-‘’ Seviyor diyecekken Demi Eliyle Ağzımı Kapattı. Elinde Bir dergi vardı. Dergiye Kapak Olan Zayn ve Sarışın Kız Öpüşürken Görüntülendi Yazıyordu. Nefesim kesilmişti. Konuşamıyordum bile.Yavaşça yere yıkıldım. Sessizce ağlıyordum.

Demi’ye baktım,beni üzgün görmeye dayanamıyordu.‘’Bundan sonrası Zayn’le benim aramda.Onunla bu konuyu konuşacağım! ‘’ dedim ve ağlamaya devam ettim.Demi yanıma gelip eğildi ve bana sarıldı. ''Üzülme bitanem,her şey geçecek'' Dediğinde kendime engel olamadım ve kahkahalara boğuldum.Gerçekten geçecek miydi? O da biliyordu bunu.Ayağa kalktı ve kapıya doğru yürüdü,kolu çevirdi.Bana dudak büzdü ve '' Üzülme lüften'' dercesine bakış attı ve gitti. O gittikten sonra elimdeki dergiyi alıp savurdum bir kenara. Zayn uyanıyor gibiydi. Dergiyi hemen alıp bir yere saklamıştım. Zayn uyandı ve göz yaşlarımı sildim,hiç şey olmamış gibi. 

''Günaydın'' öpücüklerime boğulurken zorla konuşuyordu sanki.Sana da günaydın canım.Bu sefer beni her zamankinden daha çok üzdün ama acımı senden alıcam.Canımı ne kadar yaktıysan aynı şekilde canın yanıcak.

Demi'nin Ağzından:

Onu o evde bırakmak doğru bir seçenek miydi?.Sel'in, Zayn'le kavga ettiğini düşünmüyorum.Bu yüzden beni gönderdi zaten bundan eminim.

Çıkış kapısına doğru ilerledim,kapıyı açtım.''Of lanet olsun'' diye mırıldandım.Bunlar ben içeri girerken de vardı.Hiç bir şey söylemedim ama şimdi eminim ki açıklama bekliyorlardı ve yapmadan bırakmayacaklardı.''Demi hanım Zayn Malik'in sevgilisini aldattığı doğru mu ?'' diye sordu bi muhabir.Hanım mı ? Sevgilisi mi?.''Sevgilisinin adı Selena...Selena Gomez ve size bi açıklama yapması gereken birisi varsa o ben değilim,izninizle ''Muhabirlerin arasından sıyrıldım ve arabama doğru yürüdüm.Arabayı çalıştırıp hemen ordan uzaklaştım.Ah o sarışın yellozu bir elime geçirirsem,ben napacağımı biliyorum ona.Aklımdan onun için türlü türlü planlar geçiyordu.O an aklıma eskilerden Sel'le olan bir telefon konuşması geldi ve istemsizce güldüm

.

1 Yıl Önce:

 ''Merhaba ben Gomez!''Gözlerimi devirdim ve hatırlamaya çalıştım.''Selena Gomez mi?'' dedim. ''Evet'' dedi ve ardından hemen sinirli bir seste ''Sen içtin mi?Ah Demi ah'' O an kafam o kadar iyiydi ki...''Ne oldu gene Selena?'' kesin gene Zayn hakkında yakınacaktı.''Sevgilim bir şarkıcı!'' Bu kız ya bayağı büyük bir depresyonda ya da benden çok içmiş.''Bunu biliyorum zaten'' O an Nick yanıma geldi ve ''ne oluyor?'' dercesine baktı.Elimle kış kış işareti yapıp onu gönderdim.'' Bense normal bir kızım  '' yok yok bu kızda bir şey var. ''Bu nasıl olucak bilmiyorum...Tanrım.Düşüncesi bile tüylerimin ürpermesine neden oluyor.O konserde şarkı söylerken,Ben.Ben mi? Patlamış mısır yiyerek televizyon izliyorum''

Sevgilim Bir Şarkıcı!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin