Einde.

2.2K 44 5
                                    

Beste en liefste lezers,

Na twee jaar na het einde van dit boek, word het boek nog ontzettend veel gelezen, ook,al is het naar mijn mening een slecht boek. Sommige van jullie denken waarschijnlijk; "Huh, wat is dit?", maar het word snel duidelijk.

In het begin, wou ik een vervolg maken op dit deel, dus daar was ik ook mee begonnen, alles ging goed en het was leuk. Maar dan is het met mij slechter beginnen gaan, ik ben minder beginnen updaten en voelde mij niet goed meer bij het boek. Ik heb besloten om dit deel te laten bestaan, maar het vervolg op dit boek te verwijderen op mijn account. 

Ik schrijf ontzettend graag, maar op dit moment ben ik alle motivatie kwijt, daardoor mijn beslissing. Ik ben aan het werken om terug te schrijven, maar dat word eerder een boek over een serieuzer onderwerp, maar ik blijf ook dit soort verhalen maken.

Hopelijk begrijpen jullie mijn keuze, en weet dat ik jullie ontzettend dankbaar ben voor de lieve reacties, de stemmen en de berichtjes die ik dagelijks krijg van jullie. Het geeft mij een beetje motivatie om te blijven schrijven. 

Ik hou van jullie.

Tot snel, 

-A.

when the badboy saved you. (HERSCHRIJVING)Where stories live. Discover now