Capitolul 18

60 4 0
                                    

Bunnnn. A trecut cam o săptămâna. Mi-am luat permisul cu brio. Acum sunt cu Harry și băieții la studioul de înregistrări. Vor face o melodie noua. Au devenit destul de populari pentru ca unele fete ii tot roagă sa facă poza cu ele. In fine, dacă o tin tot așa, cam intr-o luna vor pleca in turneu.
Relația mea cu Harry evoluează din ce in ce mai bine. Nu au fost Neînțelegeri sau certuri între noi și lucrul asta ma bucura. 
Simon intra in camera, parând destul de fericit.
- Am o veste extraordinara!
- Care e aceea? întreabă Niall
- Paiii, One Direction.... pleacă peste 2 zile in tureneu!!!!
- Oh Doamne!
Spun și îl iau pe Harry in brațe. Ceilalți se alătura, astfel formându-se o îmbrățișare de urs de grup.
- Sunt atât de fericita pentru voi.
Era clar ca vor Pleca in turneu. Sunt foarte talentați. Uneori mi-aș Doris și eu sa fac ceva de genul. Da, cant oarecum Ok dar nu ma pasionează prea tare. Prefer arta.
- Ați terminat? întreabă Simon.
- Da.raspund băieții la unison
- Bun, atunci mergeți și faceți-vă bagajele.
- Harry, eu o sa te ajut, haide.
- Ă, nu-l vei ajuta. spune Simon
- De ce ma rog?
- Pentru ca și tu trebuie sa îți faci bagajul.
- Nu vreau sa va deranjez in turneu....
Mi-a făcut semn sa tac și a ieșit din camera. Toți mergem acasa și începem bagajele.
Eu sunt cu Harry la mine. Mi-am scos un troler in care mi-am pus niste tricouri, pulovere, malete, blugi, pantaloni scurți, teniși și alte haine.
Într-un geamantan mai micuț mi-am pus machiajele. După ce termin, ma așez pe pat, lângă Harry.
- Te-ai fi gandit vreodată ca se va ajunge aici? sparg liniștea
- Adică....
- Ca noi doi sa fim împreuna, sa se reunească trupa, sa plecam in turneu.....
- Mereu am sperat la asta.
Stam in pat, minute in șir, amândoi holbandu-ne la tavan. Îl ador pe băiatul asta.
*
-Ziua plecării-
Bun. Este dimineața, cam 5:30. Ma duc la baie și îmi fac rutina de dimineața. Ma îmbrac cu ceva lejer și apoi merg spre măsuța de machiaje. Îmi aplic fond de ten, rimel și un ruj nude. Îmi pieptăn parul și îl prind într-un coc dezordonat. Îmi iau bagajele și cobor in Bucătărie.
- Neața! ii salut pe părinții mei care își beau cafelele
- Neața scumpo. Cum te simți?
- Minunat.
Îmi scot un bol, lapte și cereale. Îmi pun laptele și cerealele in bol și încep sa mananca. Primesc un mesaj de la Harry in care îmi zice ca vor ajunge la mine in circa 10 minute și de aici vom pleca la aeroport.
După ce termin, îmi spăl bolul și ma încalț. Mașina băieților a parcat chiar acum pe peluza din fata casei. Îmi iau la-revedere de la părinții mei și merg spre mașina, Niall ajutându-ma sa le pun in portbagaj.
- Buna. îi salut pe băieți.
Observ ca sunt cam in plus pentru ca nu mai e niciun loc liber și voi fi nevoită sa stau in brațele lui Harry. Ma așez, in dreapta fiind Liam iar in stânga Zayn. Băieții încep sa vorbească despre cât de tare ne vom distra și despre locurile pe care le vom vizita.
Fără sa îmi dau seama, am ajuns la aeroport. Coboram din mașina și înaintam spre intrarea aeroportului.
In avion, eu stau lângă Harry, in fata noastră sunt Zayn și Louis iar in spate Liam și Niall.
Prima destinație este Cape Town. Avem un drum destul de lung.
*
Acum suntem la  hotel. In camera Stan câte doi, fiind aceleași perechi. La 19:00 băieții au concert. Am timp sa ma pregătesc având in vedere ca este abia 17:00. Pana acum am dormit și am mancat.
Ma ridic din pat și merg spre baia hotelului. Îmi fac un dus lung, lăsând picăturile fierbinți sa cada pe pielea mea. Ies din dus și ma învelesc cu un prosop. Merg in camera, direcția mea fiind spre geamantan. Îmi scot o perche de blugi negri și o cămașă de blugi. Merg in baie și îmi pun hainele pe mine. Îmi pieptăn parul și îl las pe spate. Ma dau cu fond de ten, tus, rimel și ruj nude. Îmi încalț botinele si îmi îndrept privirea spre Harry care își butona telefonul jucându-se un joc.
Este 18:30 deja și ar trebui sa se îmbrace. Aparent are același gând cu al meu căci își lasă telefonul pe pat și scoate niște haine din bagaj mergând apoi in baie. Se aude dușul mergând și apoi, peste Cam 20 de minute apare îmbrăcat intr-o pereche de blugi crem, cu o cămașă albă și un sacou gri. Nu știu de ce s-a îmbrăcat așa, probabil vrea sa facă o impresie buna. Ieșim din camera și in fata ușii se aflau băieții imreuna cu Paul, noul lor body-guard. Mergem spre mașina și ne îndreptam spre locația unde se tine concertul.


Buna. Sper ca va plăcut. A fost un capitol scurt și lipsit de inspirație. Îmi cer scuze pentru Greșelile gramaticale.
Îmi pare rău de asemena ca nu am mai postat.
Mulțumesc pentru 200 și ceva se lecturi, va iubesc ❤️

Te provoc!!! *Harry Styles fanfic*Where stories live. Discover now