Capitolul 10

119 4 3
                                    

-Marți-
Buuun. Spun și de aceasta data: o noua zi, o noua provocare. Ma ridic din par îndreptându-ma spre baie. Îmi fac un dus și ma îndrept spre dulap. Îmi aleg o cămașă in carouri roz pal și o pereche de blugi negri. Ma dau Cu fond de ten, tus și ruj nude. Nu știu ce mi-a vanit sa ma îmbrac așa. Îmi pieptăn parul și îl îndrept, mai apoi lăsându-l pe spate. Ma încalț cu o pereche de botine negre cu toc mic și îmi iau geaca de piele pe mine. Având in vedere ca este sfârșitul lui Ianuarie nu mai este atât de frig. Îmi iau telefonul și cobor in Bucătărie. Nu stau sa mănânc ceva pentru ca Harry mi-a spus ca la 10:00 va fi in fata casei mele iar acum este 9:58. Ies in fata casei si ii zăresc mașina neagră a lui Harry. Ma îndrept spre ea și deschid portiera intrând înăuntru.
- Buna cretule!
- Buna blondi! spune și se apleacă spre mine sa ma sărute.
Dah, in ultimele zile asta facem mai mereu. Relația noastră a devenit mult mai ciudata decât era. Nici nu știu dacă suntem sau nu împreuna. Adică de la o simpla relație de prietenie, s-a ajuns la săruturi, filme porno, plus ca ne-am văzut goi reciproc. Harry pornește motorul mașinii și ne îndreptam spre scoala. Întorc capul in dreapta spre băiatul de lângă mine. Este frumos. Nu, este perfect. Adică ce fata nu l-ar plăcea? Încep sa ii stidiez trăsăturile. Ochii săi ca de Jad sunt atât de inocentei, însă mintea sa nu prea; gropițele din obraji îl fac sa semene cu un copilaș atunci când zâmbește; parul sau castaniu Și creț pe care îl da peste cap și uneori mai poarta o coronița sau o bandana arată atât de drăgălaș. Revin la întrebarea mea: Ce fata nu l-ar place? E frumos, se poarta frumos (cu mine cel puțin), are bani și toate celelalte sunt topite după el.
- Nu e frumos sa te holbezi. spune
razand
- Nu ma holbam, ma gandeam. spun și văd ca am ajuns in fata școlii. Coboram din mașina și ne îndreptam spre intrare. Mergem spre dulap pentru a ne lua cartile și apoi spre clasa.
- Deeeecii....încep eu însă las peopozitia in aer
- Deci......repeta și el
- Care e provocarea de azi cretule?
- Vegasul.
Oftez și ma așez in banca alături de el. Mama și tata sunt plecați împreuna cu părinții lui, deci nu ar fi vreo problema. Dar Vegas? Va trebui sa port o rochie de aia scurta și super mulată și probabil niște tocuri imense.
Profesoara intra in clasa și începe sa predea lecția.
*
Orele au decurs normal. Acum sunt acasa, cu Harry. Îmi aleg niște haine de schimb pentru Vegas și le pun intr-o geanta. Ma așez pe pat și Oftez.
- Ce ai pățit?
- Mhm, nimic. Doar ca Vegas e cam departe și e ciudat sa mergi acolo la poker.
- O sa stau cu tine, nu îți fa griji. spune și îmi prinde mâna.
După cum am spus, Harry se poarta complet schimbat cu mine. Nu ma deranjează, dar încă nu m-am acomodat cu acest Harry.
- Plecam mâine la 7:00. Fa un efort sa te trezesti prinți.
- Ok.
***
Dimineața
Zgomotul enervant al alarmei ma trezește din visul meu minunat.
- Alarma nenorocita cu dimineața Ma-tii cu soarele tău strălucitor. înjur in barba și ma dau jos din pat.
Ma îndrept spre baie și fac un rapid. Ma îmbrac cu o pereche de colanți gri și un tricou negru. Îmi prind parul intr-o coada de cal. Îmi iau geanta in care mi-am pus hainele și îmi bag încărcătorul de la telefon in ea. Ma încalț cu o pereche de teniși albi și îmi iau o geaca de blugi pe mine. Cobor la parter și îmi iau un mar din fructiera. Ies din casa și găsesc mașina lui Harry in fata casei mele. Ma îndrept spre ea și deschid portiera intrând in masina
- Neața. spun și ma aplec sa îl sărut.
- Neața.
Îmi este foarte somn și îmi sprijin capul de geam. Îmi molfai in continuare mărul uitându-ma pe telefon.
*
Pe tot parcursul drumului  am vorbit și dormit. Acum am ajuns la un hotel. Este 15:30 și Harry este foarte obosit. Intram in camera noastră și se trântești in pat spunându-mi sa îl trezesc la 22:30.
Între timp am stat in pat și m-am jucat cu buclele lui Harry. Pe la 18:45 m-am ridicat din pat și m-am îndreptat spre baie. Mi-am făcut un dus lung, relaxandu-mi fiecare parte a corpului. După ce ies, ma îndrept spre geanta și îmi scot rochia roșie mulată care îmi ajunge putin mai jos de fund. Este simpla,, fără bretele dar cu un decolteu generos. Ma dau cu fond de ten, fard de pleoape auriu și cu tus. Îmi pun o pereche de gene false. Ma dau cu iluminator pe pomeți, vârful nasului și deasupra buzei superioare. Ma dau cu ruj rosu aprins și arunc o privire la ceas. Este 21:50. Îmi pieptăn parul și îl las pe spate. Îmi încalț pantofii roșii cu un toc de 20 cm, pe care, sinceră sa fiu nici nu știu de unde le am. Habar nu am cum o sa merg eu pe astea. Ii dau mesaj mamei și ii spun ca sunt cu Harry, pentru ca nu am vorbit cu ea astăzi. După ce primesc un răspuns, îmi bag telefonul in gentuța aurie pe care am luat-o cu mine. Ma îndrept spre pat și îl zgâlțâi puțin pe Harry ca sa se trezească.
- Harry, iubițel, trezește-te !
- Mi-ai spus Iubițel? spune încă având ochii închiși dar zâmbind.
- Nu, ai auzit tu prost.
Se ridica din pat și-și târăște picioarele pana la baie, înainte luându-și hainele. Duala 39 de minute iese aranjat. Este îmbrăcat cu o cămașă albastra descheiată la primii 2 nasturi si cu o pereche de blugi negri. In picioare are veșnica lui pereche de cizme negre. Poarta un sacou negru. Parul lui este dat peste cap, arătând mult mai drăguț așa.
Mergem împreuna spre mașina și conduce pana la un club
Când ajungem, coboară înaintea mea și îmi deschide usa. Ii prind brațul și intram in club. Ne îndreptam spre o masa și ne așezăm la o masa de poker. Un bărbat chel se îndreaptă spre noi, rânjind:
- Ooo, Styles, nu credeam ca vei mai veni. Ce te aduce aici? Și cine e puicuța? O noua achiziție?
- E iubita mea. Alisa, el e John.
- Incantata. spun dând mâna cu el, însă o ia și o duce la gura.  Ma simt cam scârbită dar nu arat asta.
*
Am Jucat 5 runde la rând și am câștigat. Nu ma laud dar adevarul este ca am tot exersat sa joc poker.
Acum suntem la hotel, stand îmbrățișați in pat.

Buna. Sper ca va plăcut acest capitol. Îmi pare rău dacă mai sunt unele greșeli gramaticale. Va pup 💚💚

Te provoc!!! *Harry Styles fanfic*Where stories live. Discover now