Capitolul 6

98 4 1
                                    

Este 8:30. Ma ridic leneșă din pat și ma îndrept spre baie. Îmi fac rutina de dimineața și ma îmbrac cu o pereche de blugi negri și un tricou albastru. Îmi pieptăn parul, prinzandu-l intr-o coada de cal. Ma încalț cu o pereche de teniși albastri și cobor in Bucătărie. Îmi pun lapte și cereale într-un bol și încep sa mănânc. După ce am terminat, pun bolul in chiuveta si ma îndrept spre statie. Aștept câteva minute autobuzul si ma urc in el când sosește. Cobor la stația mea si ma îndrept spre scoala. Merg spre dulapul meu și îmi iau cartea de literatura. Ma îndrept spre clasa și ma așez in a 2-a banca. Pana acum nu am dat de Harry. Probabil chiulește sau nu are chef de scoala astăzi. Profesoara intra in clasa cu o fata de zici ca e crispată. Se aseaza la catedra și începe sa se uite pe telefon. După câteva minute spune:
- Eu nu am chef sa predau, faceți ce vreți, mai puțin ma interesează.
Îmi scot telefonul și ii dau mesaj lui Harry:
Pentru Hazz 🙈:
"Hei străine. Nu ai chef de scoala azi?"
De la Hazz 🙈:
" Abia m-am trezit. Nu cred ca vin la ora asta."
Pentru Hazz 🙈:
" Oricum cred ca profa e pe ciclu"
De la Hazz 🙈:
" De ce ? :))))"
Pentru Hazz 🙈:
" A venit cu o moaca crispată și ne-a spus sa facem ce vrem ca nu ii pasa"
De la Hazz 🙈:
"Pfff"
Toată ora am vorbit cu Harry. Când se suna, am fost prima care a ieșit din clasa. M-am îndreptat spre cantina, nu am mai dat pe acolo de ceva vreme. Îmi iau de la cantina un Hamburger și o brioșă. Ma îndrept cu tava spre o masa liberă. Din păcate toate erau ocupate. Privirea îmi cade pe o masa unde sunt niște fete cu care ma înțeleg destul de bine, Clara și Sam. Ele sunt cele mai Ok din scoala, nu ca toate distrusele și disperatele după o partida cu anumit băiat. La masa lor se aflau Liam și Louis. Louis este fostul meu iubit. Încă mai vorbesc cu el, suntem genu ala care au avut o relație dar rămân prieteni. Ma îndrept spre masa unde stăteau ei.
- Buna. Pot sta aici?
- Sigur.
Ma așez lângă Louis și Sam. Din ce am înțeles, după despărțire Louis s-a schimbat. Nu a mai avut nicio relație, decât doar aventuri de o noapte. In schimb, cu mins se poarta normal. Pe celelalte le repezeste sau le da speranțe după le înjosește.
- Ce mai faci străino? Nu mai dai niciun semn de viata. îmi spune Liam
- Îmi pare rău. Am fost cam ocupată in ultima vreme.
- Cu Harry? spune Sam miscamdu-și sprâncenele in sus și in jos.
- Îu. Nu. Suntem doar prieteni.
- Sigur. Iar Louis a renunțat la morcovi.
- Chiar, tu cum o mai duci prietenas?
- Cum sa îți zic..... toate fetele in limba după mine își doresc o partida și eu le fac pe plac in fiecare seara cu una diferită.
- Nu mai faci nicio cucerire Romeo?
- Neh. Nu cred ca mai vreau sa ma îndrăgostesc de cineva.
Ok, acum m-am simțit nasol. Nu eu m-am despărțit de el, am făcut-o de comun acord. Relația noastră nu mai mergea atât de bine plus ca apăruse și Harry in peisaj. Nu îl plac/ placeam pe Harry dar Louis ca un iubit gelos ce e, credea ca ne vedem și ca prefer sa stau mai mult cu Harry. Acum chiar regret ca ne-am despartit. Louis e un băiat dulce, frumos și grijuliu. Bine, uneori mai e bătut in cap sau enervant dar nu asta contează. Chiar dacă ne-am despărțit, tot mai am poze cu noi, in unele chiar ne sărutăm. Pentru mine Louis a însemnat ceva foarte important. Niciodată nu îl voi pute ea șterge din amintirile mele chiar dacă as vrea. El este prima dragoste și aia nu se uita așa de ușor. Nu vreau sa ma laud sau ceva, dar prin scoala se zvonește ca nu s-a mai îndrăgostit de nimeni înaintea mea și ca nici acum nu a reușit sa treacă peste.
- Tu? Domnule Louis Troy Austin? Nu vrei o gagica?
- Nu îmi mai spune pe numele de la naștere,iubire. Nu vreau. Îmi e mai bine așa.
- Oh haide. Trebuie sa îți facem rost de o iubita sau măcar sa facem cumva sa te îndrăgostești de cineva.
- Scumpo, ma simt bine așa, serios.
- Lou, nu vreau ca atunci când eu voi avea un iubit, tu sa fii singur. Nu vreau sa te văd la 40 de ani, un boșorog chel cu dita mai burta care și-o trage in fiecare noapte cu una.
- Ce? spune și începe sa Rada. Ce imaginație bogata ai.
- Știu nu?
Mai vorbim puțin pana când se aude Clopoțelul.
*****
Orele au trecut destul de greu fără Harry aici. In schimb, i-am avut pe Louis, Liam, Clară și Sam.
- Am ajuuuuns! tip când intru in casa.
Observ ca nimeni nu îmi Răspunde și ma duc on Bucătărie. Văd ca pe frigider este un postit lipit pe care scrie:

"Scumpo, sunt la cumpărături. Ma întorc pana la 15:50. Ai mâncare in cuptor, trebuie doar sa ti-o încălzești.
                                                 Mama 💓"

Fac așa cum îmi zice și ma duc in camera mea. Încep sa îmi scriu temele pentru ca am primit destul de multe. După ce le termin, îmi dau unghiile cu lac de unghii pentru ca am reușit sa le cresc destul de lungi și pentru ca este o ieșire, ar fi Ok sa le am și su date fu ceva oja.
Este vreo 16:30 și mama a venit. Îmi amintesc ca la 17:00 Harry va fi in fata casei așa ca încep sa ma pregătesc. Îmi fac un dus scurt și ma îmbrac cu hainele pregătite aseară. Îmi pieptăn parul și îl las pe spate și îmi pun o șapcă roz Pal pe cap. Ma dau cu fond de ten, tus și un ruj vișiniu și sunt gata. Îmi iau telefonul și îmi încalț vansii mai apoi coborând la parter.
- Mama eu ies afara.
- Ok, cu cine?
- Cu Harry.
- Unde va duceți? Sper sa nu veniți târziu acasa.
- Mergem la o cafenea. Bine. Ne vedem diseară Paa.
- Pa scumpo.
Ies din casa și îl văd pe Harry care ma așteaptă. Ma îndrept spre el și îl salut:
- Salut Hazzy. Ti s-a urat sa mai vii la scoala?
- Hei Aliiii. Da, m-am cam plictisit.
Era îmbrăcat cu o pereche de blugi negri rupți într-un genunchi și cu un tricou alb. Poarta veșnicile sale botine, de aceasta dara maro închis. Mergem Spre cafenea vorbind despre chestii minore
- Și cu cine ai stat astăzi?
- Cu Sam, Clara, Liam și Lou.
- Tomlinson?
- Da
- Ce treaba ai cu el?
- E fostul meu iubit.
-Okkk.
Am intrat in cafenea și ne-am Așezat la o masa dintr-un colț.
Chelnerița apare pentru a ne lua comanda. Este o blonda plastificata care poarta o rochie mult prea scurta și strâmtă, cu un decolteu cat China de mare. In picioare, bineînțeles are niște tocuri de 20 de cm. Nu știu cum poate sa meargă pe ele. Eu abia pot sa merg pe ele de 10 cm.
- Buna-ziua. Ce doriți sa comandați?
- Eu vreau un Frappuccino cu caramel. ii raspund eu păpușii Barbie.
- Tu frumuselule, ce vrei?
- Ă, un Cappuccino.
Blonda notează pe un carnetel și pleacă mișcându-și soldurile exagerat de mult. Ma cam deranja ca se dădea la Harry dar m-am liniștit când am văzut ca el nici nu a băgat-o in seama. Nu ma înțelegeți gresit, nu sunt cu Harry cra sa fiu geloasa. Dar dacă ar fi flirtat cu ea, m-aș fi simțit prost, pentru ca m-ar fi invitat sa ieșim dar el sa se dea la altele.  Sunt scoala din gândurile mele de blonda care se întoarce cu cafelele noastre. Îmi pune in fata paharul și se întinde peste masa, probabil vrând ca Harry sa ii dea atenție bustului ei. Ii mulțumim și mai vorbim chestii minore.
- Și.... Domnule Styles, aveți vreo cucerire?
- In curând voi avea domnișoara Morgan. Dar tie? Îți place de cineva?
- Nu sunt sigura încă. Vreau sa mai aștept un timp.
Mai vorbim despre alte chestii și văd ca deja se întuneca.
- Harry, ar fi bine sa plecam.
- Ok.
Ne ridicam de la masa și arunca câteva bancnote pe măsuță. Ieșim din cafenea și ne îndreptam spre direcția casei mele. Când am ajuns in fata Curții, ne-am luat La-revedere
- Pai, ne vedem mâine.
- Da, sigur. Pa
- Pa
Spune și se apleacă spre mine și ma săruta pe obraz.
Intru in casa fiind mai mult ca sigur deja roșie ca un semafor.
- Mama am ajuns.
- Ok
Merg in camera mea și ma trântesc in pat și încep sa ma gandesc cum a decurs ziua de azi. Totuși, ce l-a apucat pe Harry sa ma sărute pe obraz? In fine. Merg in baie și îmi fac un dus și ma îmbrac cu pijamalele mele.
Îmi pun telefonul la încărcat și mai stau puțin pe el, după punându-l pe noptiera lasându-l sa se încarce.

Buna. Sper ca va plăcut acest capitol. Îmi pare rău pentru eventualele greșeli gramaticale.
Va pup 💙💚

Te provoc!!! *Harry Styles fanfic*Where stories live. Discover now