Capitolul 7

102 4 0
                                    

-Marți-
Este 8:35 și ma ridic leneșă din pat, târându-mi picioarele pana in baie. Intru in cabina de dus, lăsând stropii de apa sa îmi curgă pe piele. Ma dau cu gelul meu de dus cu aroma de vanilie și după ma clătesc. In caz ca va întrebați de ce ma trezesc atât de târziu, ei bine este pentru ca profesorii au schimbat orarul și acum începem orele la 9:30. Ma îmbrac cu o pereche de blugi albi și un pulover bej. Îmi pieptăn parul și îl prind într-un coc. Ma dau cu Fond  de ten și ruj roz Pal. Vremea de afara nu este prea frumoasa și la meteo s-a anunțat ca va ploua. Îmi iau geaca neagră de piele iar in picioare îmi pun o pereche de botine bej. Îmi iau ghiozdanul și cobor in living. Mama nu este acasa deci nu mai anunț pe nimeni ca am plecat. Ma îndrept spre stația de autobuz, cu pași repezi pentru ca sta sa ploua. In statie îl văd pe Harry îmbrăcat cu o maletă neagră și o pereche de blugi de aceeași culoare iar pe deasupra are o geaca de piele.
- Hei.
- Buna. Ce faci?
- Ma plictisesc. Tu?
- Și eu. Care este următoarea provocare?
- Pai, dacă ai norocul sa nu ploua pe la 16:00, vom înota goi in lac.
- Minunat. Sper sa ploua.
- Tot vei face provocarea.
- Da Harry, dar nu vreau sa te văd gol. Crede-ma.
Nu spune nimic dar este salvat de autobuzul ce a șist in statie. In autobuz am mai vorbit alte chestii. Împreuna cu cretul, ne îndreptam spre intrarea in scoala, mai apoi spre dulapuri. Ne luam cartile pentru ora de franceza și ne îndreptam spre clasa. Ne așezăm in penultima banca și așteptam sa vina profesoara.
Trecuseră deja 27 de minute iar profesoara nu și-a făcut apariția. In clasa intra psihologul școlii și ne spune:
- Doamna Evans nu poate veni la ora. Deci aceasta este o ora liberă. Încercați sa nu faceți prea multă gălăgie.
Toți elevii au început sa vorbească și sa se ridice din bănci. Îl văd pe Louis stand lângă Niall, un blond super mâncăcios. Ma îndrept spre ei fără sa ii spun nimic lui Harry. Ma așez lângă Louis și ii salut:
- Bunaa băieți!
- Hei Al'. Cum o mai duci? ma întreabă Niall.
- Eh, trăiesc și eu. Tu? Nu te-am mai văzut de mult timp.
- Abia am venit din Irlanda, am fost sa o vizitez pe mama.

# Harry POV # (cred ca ați așteptat destul de mult timp sa mai schimb perspectiva)

Văd cum Alisa pleacă de lângă mine fata sa spună ceva. Se îndreaptă spre banca in are sta Tomlinson și idiotul de Neil sau cum îl cheamă. Odată am fost bun prieten cu ei, pana când Louis a fost împreuna cu ea. Nu îmi place de ea sau ceva dar, Încă de când ne-am cunoscut știam ca vreau ceva de la fata asta și nu, nu este viriginitatea. Bine o vreau Și pe aia dar nu intram in detalii. Adevăratul motiv pentru care am vrut sa fac acest pariu era ca eu, la rândul meu am acceptat pariul făcut de Zayn in care ar fi trebuit sa i-o trag Alisei. La început am acceptat dar cu timpul am renunțat.Trebuie sa recunosc Ca îmi place  felul in care zâmbește,sau când se supăra când o necăjesc sau când chicoteste.Îmi place ca e mai scunda decât mine. Îmi place când își musca buza inferioară. Am o slăbiciune pentru unele fete care fac asta. Revenind la realitate, s-a Așezat lângă Louis iar acesta și-a dus mâna in jurul umerilor ei. Incerc sa nu ma mai uit in partea aia și îmi deschid telefonul. După minute bune de holbat la ecranul închis al telefonului, simt o prezenta lângă mine. Îmi ridic capul și dau de ochii albastrii ai Alisei.
- Ce ai pățit cretule?
- Ma plictisesc doar.
Se aude Clopoțelul și ma grăbesc sa ies din clasa. Ma îndrept Sore spatele școlii, chiar dacă am presimțirea ca cineva ma urmărește. Când ajung acolo, îmi scot pachetul de țigări și îmi aprind o tigara, inspirând fumul toxic.
- De ce fumezi?
- De ce îți pasa?
- Harold.
- Jessica. i-am spus astfel pentru ca știu ca o enervează
- Nu o mai face...
- De ce?
- Nu e bine
- Și tu ai făcut-o.
- Da, dar mi-am dat seama ca nu are rost sa dau bani pe țigări pentru a le fuma. Nu e bine pentru sănătatea mea. Și in niciun caz nici pentru a ta. Harold, te rog, opreste-te.
- Cui ii pasa?
- Mie Harry, mie îmi pasa. Te rog, încetează.
Decid sa arunc tigara abia începută pe pământ, călcând-o cu piciorul.
- Mulțumesc. spune și se îndreaptă spre mine îmbrățișându-ma.
Vremea s a redevenit frumoasa, deci putem face provocarea.
- La 16:00 vin sa te iau. ii spun uitându-ma in ochii ei.
- Bine.

  #Alisa POV #

Ziua a decurs normal. Am ajuns acasa și am salutat-o pe mama și am urcat in camera mea. Am început sa dau drumul la muzica și ma comport ca o nebuna dansând și cântând. Când văd ca e 15:40, ma panichez și merg rapid in baie. Îmi fac un dus cat de rapid pot și ma îndrept spre dulap. Iau primele haine venite la mâna, aducă un tricou Alb și o pereche de pantaloni de trening. Ma încalț cu niște șlapi și ies afara. In fata casei sta Harry, având ochii in telefon.
- Salut crețișor! îl salut eu pe băiatul din gata mea. Era îmbrăcat cu un tricou negru și o pereche de blugi pana la genunchi. Este ceva nou la el. Nu l-am căzut purtând astfel de blugi.
Ah da, in caz ca va întrebați cum de înainte ne îmbrăcăm cu pulover și geci de piele iar acum in pantaloni scurți, ei bine in Chicago vremea este super ciudata. Suntem in Octombrie dar vremea este ca cea a lunii August și rareori mai ploua.
- Salut blondi. Hai sa mergem.
Oh, urăsc când îmi spune blondi. Ma face sa cred ca sunt o plastificata vopsita cu vopsea blonda de proasta calitate și care are un creier mai mic decât un bob de fasole.
Am mers câteva minute cu mașina lui Harry. Am coborât și Harry m-a prins de mâna, târându-ma după el. După încă câteva minute am ajuns pe un fel de pajiște unde se afla un lac. Lângă podul de pe lac se afla un semn cum ca oamenii nu au voie sa înoate in el. Jesus in ce m-am băgat. Sper sa nu primim amenda. Oricum, locul pare liniștit și nu este nimeni prin preajma, cred. Harry ma îndeamnă sa ma dezbrac.
- Intoace-te cu  spatele!
Acesta chicoteste și spune:
- Nu e ca și cum nu te-am mai văzut goală. In plus, nu ai ceva ce nu am mai văzut.
Ma întorc cu spatele și îmi dau pantalonii și chilotii jos. Procedez lafel și cu sutienul și tricoul. Le pun pe toate într-un colț și ma îndrept spre lac. Când piciorul meu a făcut contact cu apa rece, m-a luat un fior. Am mai stat puțin, așteptându-l pe Harry. Îmi întorc capul sa văd ce tot face și văd ca este gol golut și ca se îndreaptă spre mine. As fi fost mai fericita dacă nu ii vedeam chestia da Mrog. Intram amândoi in lac. La început este rece dar cu timpul ne obișnuim având impresia ca e cald. Harry se îndreaptă spre o parte mai adânca a lacului iar pe mine nu ma prea încânta ideea.
- Haide!
- Nu pot.
- De ce?
- Nu știu sa înot. Îmi e frica.
- Vino, ține-te de mine.
Ma lipesc de corpul lui pana când am siguranța ca nu se va întâmpla nimic. Sunt in spatele lui iar pieptul meu este lipit de al lui. Picioarele mele sunt in jurul bazinului lui și din greseala am dat cu degetele de o chestie. Înaintam pana in mijlocul lacului.
- Vezi? Nu s-a întâmplat nimic.
- Da...
Se apropie din ce in ce mai mult de mine. Își lipește buzele sale de ale mele. Și le mișcă încet, framantandu-le. Sunt surprinsă ca nu îl resping. In timp ce ne sărutăm, auzim o voce:
- Hei voi! Nu aveți voie sa înotați in lac. spune un fermier care habar nu am ce caută aici. Se îndreaptă spre noi cu pași repezi, eu deja panicamdu-ma. Ma prind de gâtul lui Harry iar acesta merge spre mal. Ia hainele in mâna și fugim pana la masina. Când ajungem acolo, intram înăuntru și rasuflam ușurați.
- Mersi.
- Pentru? întreabă nedumerit
- Pentru ca nu m-ai lăsat acolo.
- Știi bine ca nu făceam asta. Îmi înmânează hainele. Observ ca tricoul meu alb era ud și se cunoaște totul prin el. Între timp îmi pun pantalonii și ma uit la Harry. Pentru ca tricoul meu alb era unul de băieți, aveam in gând sa îl rog pe Harry sa mi-l dea pe al lui iar el sa îl ia pe al meu. Parca citindu-mi gândurile, îmi înmânează tricoul negrul, el luându-l pe cel puțin ud.
Ma îmbrac și îmi pun centura, el făcând lafel.
- A fost.....încep sa spun eu
- Tare. ma completează Harry
Este deja 19:45 și ii spun băiatului de lângă mine sa ma ducă acasa. Acesta se conformează și in câteva minute ajungem in fata casei mele. Dau sa cobor din mașina dar ma prinde de mâna. Își țuguie buzele și da sugestiv din sprâncene. Dau negativ din cap și incerc iar sa cobor din masina, acesta prinzandu-mi iar mâna.
- Te rooog. Așa scapi și de provocarea cu Sărutul. Faci 2/1.
Îmi dau ochii peste cap și ma aplec sa ii dau un sărut pe buze. Dau sa ma indepartez dar acesta ma trage iar spre el. Începe sa îmi frământe buzele, muscandu-ma de cea inferioară. Îmi deschid gura și limbile noastre se găsesc ( asta suna ciudat). Ma desprind din sărut și ma uit puțin suparata la el pentru ca m-a mușcat cam tare de buza. Ma apropii iar de el și ii fac un hickey pe gât, aproape de maxilar.
- Ne vedem mâine oaie!
Spun și închid portiera mașinii fără a îl lasă sa îmi răspundă.

Buna sper ca va plăcut acest capitol. Este cel mai lung și m-am străduit sa îl fac. Îmi pare rau dacă am câteva greșeli gramaticale dar corectorul telefonului nu "corectează" Prea bine și de multe ori schimba cuvântul.
Va pup 🖤

Te provoc!!! *Harry Styles fanfic*Where stories live. Discover now