Capitolul 11

326 17 0
                                    

Pov. Lena

L-am ridicat si am citit ce scria inauntru:

 “Vino pe malul marii la ora 20:00.

                                  Al tau Eric”

Vazand ca mai sunt doar 30 de minute pana m-am imbracat repede cu o rochie alba si lunga pana in pamant,fara bretele si am plecat.Eram curioasa sa vad de ce ma cheama.Pentru prima data nu stiam la ce sa ma astept din partea lui.Pe tot drumul am incercat sa comunic cu el prin legatura noastra speciala dar nimic.Imi bloca orice gand ii trimiteam,exact ca si cum as fi vorbit cu peretii.

Imediat ce am ajuns acolo am inceput sa-l caut cu privirea,insa era intuneric asa ca era cam greu.Tot uitandu-ma imprejur am zarit niste luminite un pic mai in fata,asa ca m-am dus intracolo.Atunci cand am ajuns nu  mi-a venit sa cred ochilor.Cu ajutorul unor lumanarele,Eric scrisese “Te iubesc doar pe tine”.

In timp ce citeam cele scrise am simtit doua maini calde inconjurandu-mi talia.Atunci m-am intors si am dat de privirea blanda si plina de dragoste a lui Eric.Imi lipsise mult in ultimul timp,iar asta m-a facut dinou sa imi dau seama ca nu pot trai fara el.

 Eric:Te iubesc!Chiar te iubesc!zice el strangandu-ma in brate

 Lena:Si eu.

 Eric:Uite asta e pentru tine.zice aratandu-mi o cutiuta rosie.

Am luat-o in mana si am deschis-o.Inauntru era un lant cu o inimioara ce se deschidea avand inantru o poza cu mama.Cand am observat poza mi-au dat lacrimile .

 Lena:Multumesc.spun sarutandu-l

 Eric:Nu ai pentru ce.

 Lena:De unde ai poza?

 Eric:Am gasit-o in camera ta.Am luat-o si am modificat-o ,astfel am reusit sa o pun inauntrul inimioarei.Deci,te intorci acasa?Casa e atat de goala si pustie fara tine.spune facand o mutra de catelus

 Lena:Desigur.

Pov. Zein

Eram intr-un restaurant,incercand sa il aranjez cat mai frumos.Pentru ce?Ei bine voiam sa-I fac o surpriza Lenei.Voiam sa o aduc aici si sa-I spun ca eu inca o iubesc .Nu stiam cum va reactiona ea,insa voiam sa-I spun acest lucru.Inima imi batea atat de repede numai la gandul acesta.

Dupa ce am verificat daca totul era aranjat cum trebuie am plecat spre casa.Nu puteam sa ma gandesc decat la Lena si la ultimele zile petrecute impreuna.Imediat ce am ajuns,am intrat in casa.

 Zein:Lena!Am venit!

Dar nimic.Nu se auzea nici un raspuns,nimic.In toata casa era o liniste deplina.Am inceput sa o caut prin bucatarie,living chiar si in baie srtigand-o in acelas timp.Ultimul loc in care nu o cautasem era chiar dormitorul ei,asa ca m-am indreptat intracolo.Am deschis usor usa m-am uitat in jur.

Camera era complet goala.Chiar inainte sa inchid usa am observat un bietel aruncat pe patul ei.M-am dus direct acolo si l-am citit.Imediat dupa l-am mototolit,iar dupa ce l-am aruncat am fugit spre malul marii.Cand am ajuns am vazut-o pe Lena sartandu-l cu pasiune pe Eric.

In acel moment am simtit o ura imensa.Cat de prost putusem sa fiu incat sa pot sa cred,chiar si pentru o clipa,ca Lena m-ar alege pe mine si nu pe Eric.Ha!De fiecare data Eric a castigat si a fost mai bun ca mine inca dinainte sa fi aparut Lena.Era cel mai laudat inger,era bun la orice iar acum o avea si pe Lena.

Iar eu,eram de fiecare data” oaia neagra a familiei”.Mereu impiedicat,cu gura mare,un idiot pe care nu-l iubea si nu-l suporta nimeni.As fi dat orice ca macar pentru o clipa sa fiu eu in centrul atentiei,nu Eric.Il uram atrat de tare incat daca as fi avut un cutit in mana l-as fi omorat pe loc.

Indragostita de propriul inger pazitor II [On Hold]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum