Capitolul 10

320 15 2
                                    

Pov.  Lena

Trecusera doua zile de cand stateam  in casa lui Zein.Deocamdata totul era bine.Zein incerca sa-mi indeplineasca orice moft si era foarte grijuliu cu mine.Nustiu daca facea asta fiindca stia ca sufar sau doar fiindca voia sa ma simt cat mai bine aici.Oricum  apreciam asta.Cat despre Eric, nu mai vorbisem cu el.El a incercat mai mereu sa ma contacteze prin orice fel ,dar degeaba.Voiam sa stau cateva zile sa ma gandesc bine ce vreau sa fac in continuare,iar singurul loc unde puteam face acest lucru era aici.

Asteptandu-l pe Zein sa apara m-am gadit sa fac cina.Sa nu va ganditi ca in acest moment nu ma gandesc la ce face Eric,sau daca a mancat ceva pana la ora aceasta .Ba dimpotriva ,o mie de ganduri imi trec prin cap si sunt sigura ca si Eric se gandeste  in acest moment daca sunt bine.Inca il ura pe Zein si nu avea incredere in el,iar in acest moment sunt sigura ca il ura si mai mult.

La o ora dupa ce am pregatit cina am auzit usa de la intrare deschizandu-se.M-am dus repede l-a intrare si l-am vazut pe Zein ranit.Avea arcada sparta,buza sparta,ii curgea sange din nara stanga si nu in ultimul rand era plin de rani.Cand l-am vazut in halul asta m-am apropiat de el si luadu-i mana dreapta am pus-o dupa gatul meu si l-am ajutat sa mearga pana la canapea.

Lena:Zein ce ai patit?Unde te-ai ranit in halul asta?

Zein:M-am dus sa privesc lupte de strada si cand am vrut sa plec cineva ma provocat.Nu am vrut sa ma bag dar tipul a continuat cu jigniri si nu m-am putut abtine.

 Lena:Macar o data in viata puteai sa te abtii si tu.Stai aici,ma duc sa aduc vata si apa oxigenata.

Dupa doua minute m-am intors cu toate cele necesare.M-am asezat  in genuchi in fata lui si am inceput sa ii dezinfectez  ranile.Prima oara nu a spus nimic dar la un momendat nu a mai suportat si mi-a dat mana la o parte.Stiam ca il ustura si imi era mila de el dar nu il puteam lasa asa.

 Lena:Stiu ca te urstura dar nu am ce face,plus ca tu ai cautat-o cu lumanarea asa ca nu vreau sa aud niciun comentariu.

Si astfel am continuat.In tot acest timp Zein se holba intruna la mine si nu imi trebuia mult sa-mi dau seama de asta.

 Zein:Esti frumoasa.zice el sorbindu-ma din priviri.

 Lena:Stiam.spun eu sigura pe mine. Si gata!Am terminat.zic ridicandu-ma insa Zein ma prinda de mana.

 Zein:Mersi.zice el cu un zambet dulce

 Lena:Nu ai pentru ce.Dar te rog,tura viitoare cand te mai provoaca vreun idiot nu mai accepta.Atunci nu voi mai avea grija de tine.

 Zein:Da,fiindca atunci vei fi dinou cu Eric iar eu voi ramane singur.zice el incrutandu-se si mutandu-si privirea in pamant

 Lena:Daca ma voi impaca cu Eric asta nu inseamna ca voi uita de tine sau ca vei ramane singur.Mereu imi voi aminti de lucrurile pe care le-ai facut tu pentru mine,si de toate momentele noastre frumoasa si voi fi mereu alaturi de tine.Tu vei avea mereu un loc special in inima mea.spun apropiindu-ma de chipul lui si mangaidu-i obrazul stang.

 Zein:Iar tu vei fi mereu stapana inimii mele.zice el luandu-mi mana si sarutand-o

A doua zi:

Pov. Zein

Dupa discutia pe care am avut-o cu Lena in seara precedent mi-am dat seama ca Lena tine la mine intr-un fel sau altul.Poate ea nu isi da seama insa eu stiu ca o parte din ea tine la mine,si ca ar fi sfasiata daca eu as pati ceva.Si astfel mi-am dat seama ca eu sunt un idot.Nu ar fi trebuit sa accept pactul pe care l-am facut cu Georgina.

Hotarat m-am imbracat si am iesit pe furis din casa.Am sunat-o pe Georgina si dupa ce am hotarat sa ne intalnim la un restaurant m-am grabit spre acesta.Imediat ce am ajuns m-am indreptat la masa unde am vazut-o pe Georgina.M-am asezat la masa si mi-am asezat mainile pe masa hotarat sa “ imi sustin cauza”.

Indragostita de propriul inger pazitor II [On Hold]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum