Credit insuficient. (Part 1)

529 39 19
                                    

                     Mamasita, hai sa-l sun si daca nu mi-o raspunde ? Hmm, hai sa incerc dar daca raspunde another bitch?

                Pun mana pe telefon , il caut in agenda dau sa-l sun si .....

"-Credit insuficinet pentru directie apelata, reinncarca cu..", strang telefonul in mana si il trantesc pe canapea. Insa imi suna inapoi, ooo, vai, poate o fi Darrius. Ma uit la apelant si era Tony, imi dau o palam usor peste frunte si ii raspund plictisita:

-Mda?

-Buna, Annie, ce mai faci?

-Zbor printre norisori cu poneiul meu roz si cu picatele albastre, tu?Il aud cum chicoteste si isi drese glasul.

-Pe acasa , vroiam sa-ti spun ca ai un client in seara asta, ia-ti ceva sa-ti notezi.

-Trebuie sa ma duc eu la ala?

-Mofturi, stiu, imi spune dezamagit si continua. -Dar o sa iti plateasca si drumul.

-E bine si asa. Zi macar ca e tanar, il rugam eu. 

-Pai....

-Minte-ma frumos, ii spun milogitor.

-Da , Annie, e tanar are vreo 17-19 ani, deci good luck, my baby, apoi imi inchide teleul . "Godd luck, my baby"? What the fuck? Are you kidding me?

~

   Bun , m-am pregatit, imbracata intr-o tinuta de seara neagra mulata, din satin , cu spatele gol si desigur  piesa de rezistenta, fara lenjerie.

~

          Ajung intr-un alt complex de vile  -super smecher-  , caut numarul 34 A , pe care nu-l mai gaseam o data . Dar in sfarsit a treia strada pe la capat era casa viitorului meu client . 

       Ma gandeam cat de repede se va termina asta si cu cati money o sa am geanta-like a boss , baby - Sun la usa si astept cateva minute buna, se aude un bubuit cat timp asteptam si se deschide usa urmata de un fum ingrozitor care m-a facut sa tusesc. Un baiat nu mai inalt de 1,80, brunet cu mici suvite roscate pe bretonul ciufulit. Era fara tricou lasand sa i se vada inceputul de muschi, mda..

              Un lantisor cu un dragon argintiu ii statea nearanjat la gat  si-a ridicat privirea la mine , iar eu din instinct am ridicat o spranceana ne impresionata de ce a ce vedeam. Cred ca si la el a fost din instinct cand a fluierat .

-Parca ai fi pe maidan, ii spun . Imi zambeste de parca ar zice "cine se crede si asta?".

-Tu esti fata ? Intreaba deja intepenindu-si privirea spre decolteul meu. Dau ochii peste cap si ii raspund ironic.

-Nuu, sunt bunica , am venit sa-mi vizitez nepotul , ii spun alintandu-l si ciupindu-l de obraji dar el se retrage repede si se uita la mine de parca ar fi inteles ironia mea. 

 -Intra , te rog , imi spune si-mi elibereaza calea ca sa pot intra in casa.  Intru pe un coridor mic , unde era un sir plin numai de tenesi , imi las acolo tocurile si ma indrept spre urmatoarea camera unde -presupun eu- era camera de zi . Intoarsa cu susul in jos , canapeaua era pe jumatate plina cu floricele de porumb, in partea stanga avea o plasma , pe jos erau doze de bere goale , iar pe masa erau niste reviste .

-Bai, Darrius, a venit fata ! Darrius ?! Doar nu o fi sau daca este? Din camera alaturata , venise alergand . Inghitisem in sec si m-am uitat repede la toata camera sa vad un lucru care imi poate acoperi fata in zadar -insa am gasit ceva mult mai bun- , baia! Intru repede in baie si incui usa. Ma sprijin de usa si ma las usor pe gresie.

-Hei, ai nevoie la toaleta ? Ma intreaba baiatul .

-Mdaa, de la fumul care era in casa, cred, ii spun tusind fals. 

-Hmm, ok, te astept in dormitor, o sa te conduca prietenul .

Dragoste pe bani. -Seria:Bitch,please-Where stories live. Discover now