My number.

498 29 7
                                    

           Am o mecla interesanta, oara ar trebuii sa-l sun si sa-l intreb daca ma mai vrea? Hehehe, pot sa depind si d chestia cu prostitutia ca sa ma intalnesc cu baieti draguti. Doar v-am spus nu sunt o prostituata de la coltul centurii sunt o prostituata de lux care castig hua , hua.

      -Hei! M-am intors speriata cu privirea spre bar si Darrius tocmai sarise de la tejghea si venea spre mine, sa ma prinda cineva ca de nu cad in piscina si imi ud parul !! Din fericire pentru mine picioarele m-au tinut pana a venit Darrius dar ochii mei visau cu ochii deschisi la fantezi cu el. Ah, acoperit de frisca i-ar sta mult mai bine.

-Hei, ai adormit? Ma intreaba si imi intrerupe fanteziile.

-Nu, inca nu, ce doresti? il intreb asa de serioasa. Se rusinase prima data si-a pus mana dreapta la ceafa si mi-a intins o bucata de foaie.

-Daca vrei sa iesim...suna-ma, imi spune timid. Stiti cum este mecla aia de pe facebook cu "bitch, please" asta e mecla care mi-se potriveste in momentul asta. Ii  iau foaia de hartie din mana si ma uit la numar , tot in cosmote este.

-Poate ai vrea sa mi-l dai si pe al tau, imi spune asa ca o sugestie. Ma uit la el si ii zambesc , ma duc pana la sezlongul meu si  ii scriu un biletel cu numarul meu , apoi ma intorc inapoi la el .

-Poftim, ii spun politicoasa.Darrius imi ia biletul si imi intinde din nou mana.

-Darrius, apropo. Ma uit la mana lui si mi-am adus aminte de vorba unei colege "curvele nu dau mana" , dar nu prea le respect deci fie ce o fi, dau mana cu el si ii zambesc larg.

-Annie.Se uita la mine mai ciudat .

-Parca am mai auzit numele asta, se gandeste el.

-E un nume comun, ii spun ca scuza.

 -Poate... M-a salutat din ochi si s-a intors inapoi la bar . I-am zambit inapoi dar el deja se intoarsese la bar.  Ma  duc repede la sezlondul meu si ma uit la numarul pe care l-am luat de la Toni si il comparam cu cel pe care mi la dat acum Darrius. 

     Practic, am gresit doar o cifra, in puii mei daca sunam la numarul pe care il aveam eu cine stie peste ce tignit dadeam. 

    Dar, am numarul lui Darrius, aaaaa!

Dragoste pe bani. -Seria:Bitch,please-Where stories live. Discover now