Like a boss!

662 37 11
                                    

    In sufragria lui Toni, semi intunecata , decorata normal, parchet pe jos, mobila veche , se simtea mirosul lacului cu care a fost data acum cateva saptamani. Perdelele cu teme infloritoare putin cam bej acopereau geamurile mici care nu lasau soarele sa patrunda uniform. Stateam pe canapea cu picoarele ridicate pe bratul acesteia si ma uitam la Tonii cum controla niste foi.

    -Hai , Toni, spune-mi ca a mai sunat baiatul ala din orasul meu, ma milogesc eu de el.

-Vor fi si altii Annie, ce ma tot intrebi de ala? Imi roteam unele suvite de par si suflam nepasatoare in unele fire rebele. 

-Pai da mai vreau la el, ii spun lu tonii, tuguindu-mi botul si mutandu-l ba in stanga , ba in dreapta.

-Lasa, Annie, ca m-ai sunt si altii, mi-a spus uitandu-se in continuare pe niste foi.

-Si daca eu il vreau pe ala, ii spun ca si cand fraza o fi fost doar pentru mine.

-Hai ma , Annie, ca deja ma enervezi cu ala, iti dau numarul lui , cred ca il am pe aici pe undeva, imi spune disperat in timp ce isi cauta telefonul prin buzunare.Si-l gasaeste in buzunarul jachetei si mi-l arunca.

-Mersi, ii spun gafaind, mi la aruncat fix pe stomac si are si o caramida de telefon, IPhone 4.

-Pai si cum l-ai trecut?

-Darrius, duaa, asa cum il cheama, cum vroiai sa-l trec? Vasilie de la Gaze? intreaba cu al sau sarcasm. Ridic o spranceana si tot caut prin telefonul lui. Uite ca intr-un final l-am gasit. Este in COSMOTE???E drace, e saracie, sa moara ce am pe casa, pe Vodafone nu putea sa aiba si el. Ma stramb la faptul ca are numarul in alta retea dar imi scot caramida de Galaxy S(hehehe) si ii notez numarul.

-Mersi, ii spun lui Toni. Murmura un "aham" si se intoarce la foile lui.

-Da la ce tot te uiti acolo? il intreb curioasa. Isi ridica capul spre mine si zambeste.

-Chestii, afaceri, nu intelegi tu...Da ce sunt eu , ma? Ma crezi o blonda oxigenata de aia de la capatul centurii? Hai ca ma si enervat, ii arunc telefonul pe canapea unde statea el si plec.

        O zi insorita de iunie, soarele tot incearca sa ne prajeasca, toti copiii sunt plecati la mare si eu stau acasa.  Rasuflu nervoasa si o iau e alea unde mi-am parcat masina. Avand doar 17 ani nu aveam voie sa conduc o masina adevarata , dar o masina electronica, mai merge. Un Smart albastru, este numai al meu. 

        Imi pun ochelarii de soare si pornesc la drum, nu aveam chef sa am duc acasa asa ca m-am gandit sa merg la o terasa sau la o piscina pentru ca mor de cald si cartierele astea incep sa semene a oras abandonat . M-ai gasesti si cate unul ca Toni care sta inchis in casa la hartogaraie dar asta este.

         Cred ca ma duc in Mamaia , pe acolo sunt mmai multe piscine chestii de astea. Deci, duaa, eu stau in Constanta, eu sunt din Bucuresti dar visul meu a fost sa locuiesc la mare pentru ca imi place ca in fiecare dimineata sa aud valurile sparganduse, pescarusii cantand si sa simt mirosul acela specific marii. Dar cel mai mult sa te uiti de la balcon la bunaciunile care alearga pe plaja.

~

-Ma scuzati, ah, cata lume. M-am hotarat sa ma duc la Hotelul Vega pentu ca au o piscina super tare si in plus e si privata deci nu trebuie sa indur imabalaceala boracilor si nici algele care imi misuna pe la picioare(iaccc).

    Soarele tot stralucea si reusea  sa ma faca sa transpir, din cauza sentimentului acestuia care nu prea imi pria , m-am pus rapid pe primul sezlong care l-am vazut . Mi-am asezat prosopul pe sezlong , mi-am pus geanat la umbra si m-am aruncat in piscina. Racoare din apa imi da o senzatie de liniste  si de libertate. Am  innotat  in stanga si in dreapta de vreo cateva ori  , mi -se paruse de ajuns si am iesit din piscina si m-am indrepat spre bar.

-O fanta, te rog, ii spun baiatul ne bagand de seama cine era, pana imi aducea baiatul sucul ma uitam prin jur prin ochelarii de soare . Cand sa-i dau banii baiatului, mi-am aplecat ochelarii peste nas pentru ca era un baiat care semana cu Darrius sau poate chiar el era dar sa lucreze aici, injositor, tot bun este ce conteaza poate sa lucreze si la REBU nu ma supar.

 -Poftim, imi spune baiatul si se opreste putin si se uita la fata mea. Unii se cunosc de pe strada sau de la piscina dar el ma recunoaste ca m-am culcat cu el, jenant.

-Ne cunoastem? intreaba Darrius , incercand sa-si aduca aminte de unde ma stie.

-Aaa, nu, nu cred, ii spun zambind stramb , imi iau sticla de suc si fac stanga imprejur. Ah, ce bun este!

-Domnisoara?striga cineva din spatele meu. Primul instinct, ma intorc si ma uit nedumerita. Era Darrius cu niste bani in mana.

-Restul, zambeste amuzat de euforia care mi s-a asternut peste creieras. Zambesc stanjenita si iau banii din mana lui. Apoi, ma intorc spre sezlongul meu si imi spune-am ca o scena mai perfecta nu se putea intampla sau puteam sa cad in piscina din cauza ca ma tot holbam la el.

     Si daca cadeam in apa , venea si el ma asalva si ah telenovele...Cat am gandit eu deja terminasem sucul deci hai din nou la tejghea ca sa imi mai iau inca unul. Ma ridic si am duc tantosa spre tejghea. Era din nou Darrius la servire cand se intoarce si ma vede zambeste si lasa capul in jos.

-Ai baut asa de repede sucul? ma intreaba uitandu-se la mine cu ochii lui aia albastrii, m-au trecut toate caldurile, ce as vrea acum sa ma urc pe tejgheaua ast asi sa-l sarut, rozomovisme, ce dracu.

-Cam asa, e foarte cald azi , ii spun seducatoare. 

-Ce suc doresti? 

-Acelasi, ii spun rapid.  Ce tampita sunt, imi spun in minte. Imi pune sucul pe tejghea ii dau banii langa suc si ma opreste ianinte sa iau sucul.

-Sigur, nu ne-am mai vazut pana acum? ma intreaba cam insistent. Da , tontule, m-am culcat cu tine acum cateva saptamani,duaaa.

-Poate din vedere sau stii , eu am o fata comuna si ma mai incurca lumea cu alte persoane sau..

-Dar ai o figura foarte interesanta, imi spune asa intr-un mod misterios. 

-Aaa, mersi, ii spun intr-un mod ciudat, ii dau banii si plec.

Dragoste pe bani. -Seria:Bitch,please-Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum