Capitolul 2: De ce?

78 9 4
                                    

    Il vroiam aproape de mine,vroiam sa ii simt parfumul,vroiam sa il tin in brate..De ce nu venise,de ce nu pot sa aud? 

    Christian.Un baiat foarte dragut..uneori ma facea sa uit de clipele prin care trec si ma facea sa rad.Radeam si eram vesela.Gustam fiecare gluma,chiar daca aceea era pe o foaie..Speram ca atunci cand il voi cunoaste mai bine sa ma ajute.Asa este,il foloseam..nu aveam nevoie de prietenia lui nici de alt lucru din partea lui..vroiam doar sa fac rost de un mobil..In starea in care ma aflam nu puteam nici macar un mesaj sa trimit..vroiam sa ma folosesc si eu de oameni,cum au facut si ei toata viata cu mine.Stiam ca asta nu sunt eu,insa decat sa stau singura si nefericita mai bine caut adapost in bratele calduroase a persoanei care ma cunostea mai bine decat parintii.Nu ma interesa daca asta ducea la demisia lui Christian,tot ce vroiam era sa "comunic" cu Adam.Sa "ii spun" ca am nevoie de el,  sa "ii spun" ca sunt in starea asta si vreau sa scap de orice gura rea! 

     Sunt de foarte mult timp in spital..cum am mai spus,mama incepe sa rareasca cele 2 zile de vizita in 5 minute.Nu ma surprinde,nu ma asteptam la altceva din partea ei..era totusi avocat, slujba era inainte oricui, chiar si a mea.Nu ma surprinde de ce fratele meu nici nu o suna,de ce sa o intrerupa!? 

    Imi pare foarte rau.Nu trebuia sa ma folosesc de la inceput de Christian..Dar de ce imi pasa? Acum ar trebui sa imi pese doar de mine si fericirea mea (care este aproape pierduta).Imi pasa de Christian,imi pasa daca e fericit sau trist,imi pasa de EL! Asta nu poate fi adevarat,asta ma deruta de la ceea ce planuiesc..Nu,asta pune capac la orice..Nevoia disperata de a "vorbi" cu Adam ma face sa o iau razna..Cum poate o simpla foaie de hartie sa imi arate tot ceea ce gandeste,tot ceea ce simte?Cum? Cum poate sa isi exprime totul fara sa cearca ceva in schimb? De ce este asa de bun cu pacienta lui? Ma cunoaste doar de 2 saptamani si imi "spune" totul? Nu pot sa imi imaginez ca simte ceva pentru mine! Nu o fi el maritat ,insa pare a fi de o varsta cu mine..De ce trebuie sa arate atat de bine? Cum pot sa ajung la Adam,daca el e asa dragut cu mine? Simt totul chiar daca il vad oftand..de ce? De ce isi arata sufletul? Am 18 ani pentru Dumnezeu! Il vreau acum pe Adam!!

Ma auzi!?Where stories live. Discover now