Non-Capitol

5.4K 230 17
                                    

Heyaa!

Uitaţi încă un non-capitol în care vreau să vă mulţumesc. Sunteţi cei mai geniali. În perioada Paştelui nu am mai apucat să intru pe Wattpad, însă azi când am intrat (22.04.2014) aveam 1.7k lecturi. Apoi am pus next-ul şi am ajuns la +2k lecturi. So... Nici nu ştiu cum să vă mulţumesc. Nu mă aşteptam să ajung într-un timp atât de scurt la un număr aşa de mare de citiri. Sunteţi nişte fiinţe magice şi voi îmi faceţi zilele mai bune.

De asemenea, vă mulţumesc că aţi menţinut povestea pe locul 1 la Non-Ficţiune şi locul 3 la Short-Story. Înseamnă mult pentru mine.

Şi, cu ocazia asta, vreau să lămurim toată faza asta cu "overjoyed". Deci. Eu am început să scriu "Necunoscutul" acum ceva timp. Aveam cam jumătate dintre capitole. Acum vreo trei săptămâni, aproximativ (sau mai bine zis în ultima săptămână înainte de Şcoala Altfel) am descoperit "overjoyed". Am citit-o şi mi-a plăcut; încă îmi place. Am văzut că a dat lovitura cu ea, aşa că am decis s-o termin şi eu de scris pe şi să o postez. Aşa că asta am făcut.

Nu înţeleg de ce vă revoltaţi atâta. Sunt o grămadă de poveşti gen jurnal, sau altele în care Harry e bad-boy şi o fată timidă se îndrăgosteşe de el. Sau chiar şi în care e numai dialog, dar stau în aceeaşi cameră. Nimeni nu mai zice nimic. Plus că pe parcurs lucrurile se vor schimba la povestea mea. Dacă nu vă place, nu citiţi.

Dada, ştiu, o să-mi săriţi cu toţii în cap acum... Cum de am avut curajul să scriu asta? şi bla bla bla...  Însă nu-mi pasă. Ţin la cititorii mei, dar nu o să-mi bat capul cu haterii. Punct.

Şi, ca de final... Voaim să ştiţi că fiecare comentariu pe care mi-l lăsaţi valorează foarte mult pentru mine. Pe mine mă bucură mult mai mult atunci când primesc comentarii, decât dacă votaţi.

Vă iubesc pe toţi!

NecunoscutulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum