Kapitola 3 - Třída 3-D

37 2 0
                                    

Z pohledu Asuny:

"Asuna-chan tohle porušuje všechny školní předpisy." upozornil mě učitel.

"Prosím pane učiteli. Jsem přeci předsedkyně školní rady. Mým posláním je ukázat studentům správnou cestu. Nemohu přeci dopustit, aby studenti z vyšších tříd nedostali studijní list za absolvování školy. Prosím pane učiteli, nechte mě s nimi studovat a ukázat jim správnou cestu." Učitel se zamyslel.

"Pokud s tím bude souhlasit ředitel, nechám to na tobě." rozhodl se můj třídní učitel.

"Moc vám děkuji pane učiteli." a hluboce, vděčně jsem se uklonila. Společně jsme navštívili ředitele. S ním to bylo těžší, ale nechal mě studovat se třeťáky, pod podmínkou, že budu studovat i své nynější učení. Pokud se mi začne zhoršovat průměr známek, vrátím se zpátky do své třídy pro druhý ročník.

V tu samou dobu jsem potkala Eriku a Rui.

"Asuna dobré ráno!" a v běhu mi Rui skočila do náruče.

"Dobré ráno Rui a Eriko." a usmála jsem se na ně. Jak bych jim to měla říct? "Ode dneška studuji se žáky třetího ročníku, nebojte se o mě." To by je asi vyděsilo.

"Děje se něco Asuna? Dělá ti něco starosti?" optala se mě Erika. Ta vždycky pozná že něco není v pořádku.

"Víte, jak bych to řekla. Už vím jak přemluvit ty problémový studenty, aby se líp učili. Rozhodla jsem se studovat s nimi, abych na ně dohlédla." Hned na to ty dvě zkameněly. Rui se vzpamatovala první.

"Vždyť to je nebezpečné Asuna. Můžou ti něco udělat. Ti se nebojí uhodit ani dívku, na tož učitele." začala mě Rui přemlouvat.

"Omlouvám se, ale už jsem se tak rozhodla. Ředitel s tím souhlasí, pod podmínkou, že budu studovat i své učivo. Takže potřebuji vaší podporu. Bez vás bych to nezvládla. Prosím podpořte mě." a hned na to jsem se před nimi uklonila. Obě byly mnou zaskočené. Nikdy u mě takové chování neviděly. Najednou jsem ucítila ruce a teplé náručí.

"Samozřejmě tě podpoříme, ty hloupá." To byla odpověď Eriky. Obě mě pevně objímaly, aby mi dodali sílu. Určitě se mi bude hodit.

"Pučím ti vždy své poznámky, aby ses mohla učit na jakýkoliv test."

"Moc ti děkuji Erika." a znova jsem ty dvě objala.

"Jenom tě Asuno varuji. Nechoď do třídy 3-D. Tam jsou studenti nejproblémovější. Spousta z nich je za něco suspendovaná. Poté co zrušili třídu 3-F, tak studenti z ní buď odešli ze školy, nebo se dostali do této třídy. Proto je tato třída teď nejhorší na škole. S nimi by ses neměla moc potýkat. Ostatní jsou oproti této třídě v pohodě." varovala mě Rui.

"Neboj se Rui. Budu opatrná." Samozřejmě že půjdu do 3-D. Když zkrotím nejproblémovější žáky, zbytek bude hračka. Zrovna v tu dobu zvonilo na hodinu. Rui a Erika odcházely do naší třídy, zatím co já se vydala do jiné části budovy, kde sídlí třída 3-D. Cestou jsem potkala i učitele, který tam měl zrovna učit.

"Učiteli ode dneška budu studovat ve třídě 3-D." a usmála jsem se na něho.

"Asuna-chan myslíš to vážně? Ti kluci jsou nebezpeční. Mohli by ti něco udělat." bál se o mě.

"Budu v pořádku. Ukážu jim, že takhle by se chovat neměli." a dodala jsem si odvahu. Zůstali jsme oba stát před třídou, až se rozhodl učitel vstoupit jako první. Za ním jsem po chvilce vešla já.

Delikvent a princeznaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin