1. část

644 29 2
                                    

1.část

Je 7 hodin ráno pondělí a já vstávám do školy. Tááák se mi nechce.... Víkend byl super. Byly jsme s Jessie na nákupech a já sem si koupila krááásné oblečení!!! 

No ještě že za měsíc už končí škola! Domluvily jsme si s Jessie že pojedeme do Irska se kouknout na různé památky. No zpět ke škole.... Loučím se s mamkou, protože venku na mě čeká už Jessie. Jdeme do školy zkratkou, kterou chodíme a najednou Jessie říká: ,,Víš co mi dal Austin?"

Já: ,,Ne co?"

Ona: ,,Lístky na....." a začne křičet

Já: ,, Jako fakt děláš si prdel?" 

Ona: ,, Ne nedělám fakt, jsou na prázdniny!!!!!"

Pak jsme se začaly bavit co si vezmeme na sebe a tak. A pak najednou řekla: ,,Třeba, když tě uvidí Niall zamiluje se do tebe!"

Já: ,,Ale prosím tě, ten tak... Vždyť  ani newí že exituju! Blbe :D"

Došly jsme do školy...Dneska máme 8 hodin takže končíme kolem třetí hodiny! Sedíme vedle sebe a pořád si o tom zázraku povídáme. Učitelka nás pořád napomíná, ale my ji moc neposloucháme.

Ve tři končí škola a my pořád tomu nemůžeme uvěřit, že jdeme na koncert 1D. Po škole jde Jessie s Austinem na rande a já jdu k Veronice. Budeme se učit na písemnku z fyziky. Jessie fyziku chápe,ale my s Veronicou to vůbec nechápe. Přijdu domů, ale doma nikdo není. Najdu v kuchyni vzkaz, že mamka příjde až večer. Takže se převléknu vezmu si věci a jdu k Veronice.......

Liky a komentíky potěší ;)

Way to dream loveWhere stories live. Discover now