22. část

341 20 0
                                    

22. část

Slyším jak v obyváku hraje televize. Vejdu do chodby, zuji se, odložím si věci a jdu se tam podívat. Mamka leží na pohovce a jak mě uvidí, začne výslech: ,,Ták Leni... jaký byl koncert?"

Já: ,,Ahoj mami!"

Mamka: ,,Ahoj Leni! Tak povídej!"

Já: ,,Koncert byl super a..."

Mamka: ,,A?!"

Tal jsem to mamce všechno řekla. Mamka byla radostí bez sebe!

Mamka: ,,Takže Niall jo? Hm....Jo, jo hodíte se k sobě!"

Já: ,,Ale mami!"

Mamka: ,,Ale jo! Mám pravdu a nehádej se s semnou! A máš ty podpisy pro mě?"

Já: ,,Jo mám, chvilinku počkej." jdu do chodby a vytáhnu z tašky autogramy. Jdu zpátky do obyváku a podám je mamce. Mamka mě obejme a řekne: ,,Děkuji zlato! Mám tě moc ráda!"

Já: ,,Já tebe taky mami. Už půjdu spát jsme hrozně utahaná!"

Mamka: ,,Dobře půjdu taky!" zhasne televizi a jde se mnou nahoru. ,,Dobrou noc a vyspinkej se dobře!"

Já: ,,Dobrou mami a ty taky." vejdu do pokoje, rožnu si a vždycky na co se první podívám jsou figuríny kluků. Usměju se na ně... Pak se vysleču a jdu se osprchovat. Jak jsem osprchovaná, zalezu do postele, zhasnu a pomalu usínám. Ale najednou slyším, že mi přišla zpráva. Kdo mi tak pozdě píše! Kouknu se na mobil...

,,Dobrou noc zlato! Zítra za tebou přijedu! Čekej mě kolem 10-12 hodiny. Tvůj Niall <3"

Niall? Odepíšu mu: ,,Ano budu tě čekat. Dobrou <3"

Ráno se probudím poměrně brzo, zvlášť v kolik jsem šla spát. Kouknu se na hodiny a tam je 10:00. Myslela jsem si že bude tak sedm. Vstanu, obleču se, vyčistím si zuby a upravím se. Jdu se do kuchyně nasnídat a čekat než přijede Niall. Asi po hidině čekání, jdu do pokoje, protože jsem si vzpomněla že mám napsat ještě Jessie.

,,Dobre ranko Jessie! Doufám že jsem tě nevzbudila... Jestli jo tak promiň. Jenom jsem ti chtěla napsat že mi Niall ještě včera psal. Psal že dneska přijede :3 hrozně se těším :3! A pozdravuj Austina!" a odeslat.

Lehnu si na postel a začtu se do knížky. Asi za hodinu mi příjde SMS-ka od Jessie: ,,Ahojky Leni! Ne, nevzbudila si mě. Byli jsme za Austinem v nemocnici. Už v pondělí by ho měli pustit :3 a taky tě pozdravuje! A Niall už dorazil?" super!!!! Austina už v pondělí pustí! Bomba! Jessie je určitě štěstím bez sebe!!!

,,Super!!! Už se na Austina hrozně těším! A Niall ještě nedorazil :\ ale psal že dorazí kolem 10-12 takže má ještě čas!" a odeslat.

Čtu dál asi do dvanácti. Nojo ale kde je ten Niall?!!! Jdu do kuchyně si udělat oběd. Poobědvám, umeju nádobí a jdu zpátky do pokoje. Jelikož je tak krásně, obleču se do běžeckého oblečení, které jsem dostala od táty k šesnáctinám a jdu si zaběhat do parku.

Ták a je tady další část! Doufám že se vám bude líbit ;)

VOTE A KOMNTÍKY POTĚŠÍ :*

Way to dream loveWhere stories live. Discover now