47. část

176 13 0
                                    

47. část

O 3 ROKY POZDĚJI

V devatenácti letech jsem úspěšně dokončila střední pedagogickou školu a ve dvaceti letech jsem začala dálkově studovat vyskou. Byla až v Americe, a protože se mi tam nechtělo bydlet, protože bych byla daleko od rodiny, zařídila jsem si to, že ji budu studovat dálkově a jsem strašně ráda. Zároveň jsem se přestěhovala k Niallovi (i s Colinem, protože my dva už bez sebe nevydržíme, teda on beze mě :D) tak máme psa. S Niallem už jsme spolu 5 let... Jako občas nějaké hádky jsou, ale ještě nikdy to nezašlo tak, že by jsme se rozešli a za to jsem strašně ráda. Dostala jsem i práci ve školce, kde dělám učitelku. Niall bývá hodně pryč, protože nahrávají album a už se i plánuje tour. Dokonce pojednou už po druhé do Česka a na Slovensko. Strašně se tam klukům zalíbilo. Jo a ještě.... jsme s Niallem zasnoubeni. Je to super pocit :3. Bylo to v Paříži v restauraci. Byla to nádhera! A Jessie s Austinem taky... Ale teď jsou už skoro rok pryč na turné, teda Austin je na turné Jessie je jenom jako doprovod. Strašně mi chybí, ale tak co se dá dělat má taky svůj život, každá máme svůj život... A ty životy jsou nádherné, každá máme kluka, kterého milujeme.

Dneska je pondělí 10 hodin a já jsem s Colinem sama doma, protože Niall odjel nahrávat. A protože je i El taky sama, teda ne tak úplně sama když už mají tří letého synka jménem Lukas, tak jsme se dohodly, že se sejdeme v parku v 11. Dopsala jsem si ještě referát abych ho mohla poslat, oblékla jsem Colina a pak sebe a šli jsme. Cestou jsem se stavila ve Starbucks, abych nám koupila kafe. Sedla jsem si na lavičku a čekala než příjde El s Lucakasem. Pustila jsem Colina, aby se proběhl. Jakmile v dálce zahlédl El a Lukase rozběhl se za nima. Přivítala jsem se s El a šli jsme se projít po parku. Když jsme si tak povídaly tak jsme se zase přesunuly na děti.

El: ,,Tak jak ti to jde ve školce?“

Já: ,,Jo. Je to tam super!“

El: ,,A vysoká? Jak dlouho ještě budeš studovat?“

Já: ,,No jestli mi to vydrřží tak ještě 2 roky.“

El: ,,A pak bude svatba!“

Já: ,,Ale prosím tě.... Ale možná jo.“

El: ,,Super!“

Já: ,,No a kdy vy budete mít svatbu?“

El: ,,Neboj, už se plánuje.“

Já: ,,Super! Tak to jsem ráda.“

Povídáme si dál když mi volá Harry. Strašně jsem se s ním skamarádila, když ho poznáte blíž tak je to superovej kluk, který vám porozumí.

El: ,,Niall?“

Já: ,,Ne Harry.“

El: ,,Harry?!“

zvednu to.

Já: ,,Čauky Harolde!“

Harry: ,,Nazdar krásko! Tak kdy si mám pro něho přijít?“

Já: ,,Tak v sobotu kolem druhé ju?“

Harry: ,,Dobře. Domluvení.“

Já: ,,Ok. Tak pa a pozdravuj kluky!“

Harry: ,,Jasně! Čauky!“ zavěsím.

El: ,,Co se děje? Že na tebe něco skouší, že jo?“

Já: ,,Zlato, ale prosím tě! Jako je to super kluk... a jsme domluvení, že mi pohlídá Colina, jedeme s Niallem do L.A.“

El: ,,Aha, tak to jo. Tak si to tam užijte! My už nemůžeme moc nikam jezdit.“ koukne se na Lucase.

Já: ,,A proč si to neřekla hned! Tak mi ho někdy puč a já ti ho pohlídám ať si taky můžete někdy vyrazit.“

El: ,,Fakt! To by jsi byla moc hodná!“

Já: ,,Jasně! Tak kdyžtak někdy zavolej!“

El: ,,Díky moc!“

Lucas přiběhne za námi.

Lucas: ,,Mami?!“

El: ,,Co je zlato?“

Lucas: ,,Já chci jít k tetě. Půjdeme k tetě?“

Já: ,,Ale jasně že jo!“

Luacas: ,,Jupíííí!!!! Mám tě rád teto!“ a vyskočí na mě. El se začne smát. Zavolám Colina a jdeme.

El s Lucasem odejdou když zrovna Niall přichází. Jenom se mihnou u dveří, protože Lucas už je unavený. Přichystám Niallovi večeři a jdu se kouknout na meil, jestli mi už neodepsali ze školy. Á ano mám tady meila od mé učitelky, které jsem posílala referát.

,,Milá slečno Harris,

Vy jste prostě studentka, kterou jsem si vždy přála! Máte vše v absolutním pořádku! Děkuji vám moc za úžasné počtení. Jenom bych vás chtěla poprosit jestli by jste někdy nedojela do L.A. Na přeskoušení. Trvalo by to jenom půl hodinky, kde bych se vás zeptala na pár otázek. Napište si kdykoliv, kdy budete mít čas. Děkuji.

Allison Monk“

Jů super :3!!! Běžím to říct Niallovi.

Já: ,,Zlato?“

Niall: ,,Copak kotě?“

Já: ,,Víš jak jedeme do L.A.?“

Niall: ,,No... To hlídání Colina máš domluvené?“

Já: ,,Jo s Harrym.“

Niall: ,,S Harrym! Si děláš srandu? To mu bych nesvěřil ani....ani ponožku natož psa!“

Já: ,,Nialle! Jestli se ti to nelíbí tak máš smůlu, protože je to můj pes!“

Niall: ,,Promiň, promiň. Já, jen... no copak si chtěla?“

Já: ,,No... moje učitelka mi napsala, že bych měla dorazit na přeskoušení. Tak jestli by ti to nevadilo, kdybych tam skočila během našeho výletu. Bylo by to jen na půl hodinky.“

Niall: ,,Jasně že ne. Půjdu tam s tebou ju?“

Já: ,,Super! Miluju tě!“

Niall: ,,Já tebe taky! Zlato začíná X-Factor, pojď se koukat.“

Já: ,,Jasně!“

Ráno vstanu kolem půl deváté a Niall zase nikde, ale tak na tohle jsem si už zvykla... Oblečeu se, udělám si ranní hygienu, nasnídám se a jdu s Colinem na naši obvyklou ranní procházku. Pak jdeme domů, Colinovi nachystám jídlo a vodu a jdu do práce. Dneska mám ranní. Za tu dobu co tam pracuju si mě děti strašně oblíbily. Ale protože je nás tam dohromady na jednom oddělení 5 učitelek tak tam nebývám moc často, ale dneska tady jsem. Jsem na oddělení pro děti nováčky, které si ve školce zvykají.

Po obědě odcházím domů za Colinem. Cestou mi píše Niall, že dneska dorazí až později večer. Doma si sednu k počítači a koukám se na meil, neměla jsem tam nic, ale vzpomněla jsem si že jsem včera zaponměla napsat paní Monk.

,,Dobrý den,

omlouvám se, že jsem vám už včera nenapsala, ale nějak jsem na to zapomněla jak jsem to šla říct přítelovi. Takže my tam jedeme příští týden od pondělí do čtvrtka na výlet. Kdy bych se mohla stavit?

Lenka Harris“

Odeslala jsem ji to a šla jsem napsat Jessie zprávu.

,,Ahojky Jessie! Jak se vede? Jedeme s Niallem do L.A. Příští týden+ mám ještě jít na přeskoušení tak mi drž palce! A kde jste zrovna teď?“

Ahojky!!! Tak je tady další část o tři roky později! :3 doufám že se vám bude líbit/líbila ;) Kdyžtak mi prosím napište váš názor do komentu budu moc ráda :3 :) Užijte si poslední den prázdnin a zítra škola... taky se vám tak nechce -,- nesnáším školu... chci být Lenkou a dobře se učit :D :3 

VOTE & KOMENT ;) :* 

Way to dream loveWhere stories live. Discover now