Süpertembel ve Süpertembel'in Melekleri.

2K 118 30
                                    

 Sabah kalktım, elimi yüzümü yıkadım, giyindim vs vs. Bugün okul var, yaşasın(!) Camdan baktığımda Poyraz beni bekliyordu. Bekliyecek tabii. Aynı okula gidiyoruz. Gerçi aynı sınıfta değiliz o ayrı bir mesele. Neyse ben annemin hazırladığı kahvaltıyı güzelce yaptım-sadece ekmeğe fındıklı sarelle sürdü- ve ,"Haydi ben kaçar by." gibisinden birşeyler söyleyip evden çıktım.

 Bir de baktım ki Poyraz Abdürrezzak'a havalı bir şekilde dayanmış beni bekliyor. "SA genç AS." dedim.

"Size de günaydın Feniks Hanım." dedi. "Sen saçını taramadın mı?" 

"Tarasam aynı bok, taramasam aynı bok. Her türlü çirkinim. Ki zaten aceleyle çıktım, baktım sen Abdürrezzak'a dayanmış ırzını kirleteceksin.." pis pis bakınca korktum ve "Saati kurmayı unutmuşum işte öf!" dedim.

Konuşmadan okula yürüdük. Hiç çekemiycem okulu şimdi. Uyuyamadım zaten. Esnemekten yaş geldi resmen.Keşke annemi dinleseydim amk. O değil de ben bazen esnerken çenem kopucak diye çok korkuyorum lan. Neysa.

 Bahçeye girmemle Özlem ve Şevval'in "FEEEĞĞNNNİİİİKKKSSS!!" diye bağırarak üzerime koştuğunu gördüm. Bu arkadaşlar çift yımırta ikizleri. Çok severim ikisini de. Yakın arkadaşız.

Ama hiçkimse bir Poyraz Güney değildir arkadaşlar. Söverek, döverek anlaşırız ama severim keratayı. Ne diyom amk ben? Kerataymış? Çocuk hayvan be. Neysa.

"SA meleklerim AS" dedim.

"Sanada AS bebeyiğğmm" dedi Özlem.

"Hı hı sana da ase.." dedi Şevval. Bak sen şu öküzittine. Telefondan başını kaldırmadan bana "ase" diyor. Hayır az önce Hüseyin mi Usain mi ne Bolt var ya bi tane,heh, işte onun gibi üzerime koşturan o değildi sanki. Teallam yiğa.

"Bugün antrenmanı izlemeye geliceksin değil mi Feniks?" dedi Poyraz.

Tabii olooğğmm!! Çıcık kesecez biz ordaaağğ! Basketbol antrenmanı lan bu boru mu? Tabii ki değil. Götberk var, Berke var, Aras var, var da var kardeşim.

"Evet gelicem." dedim.

***

 Çok sıkıldım."Püff," diyerekten suratıma düşen saçı geri şeyetmeye -kelime bulamadım aq- çalıştım, olmadı. Ben de bu işi başaramamamın atarıyla birlikte saçımı hayvan gibi geriye attım. Biraz saçımı çekip canımı yakmış olabilirim. Ama birazcık. Oy may faking ciğsıs! (Oy Allah'ım+ Oh my fucking God+ Jesus Christs!) İşte o ilahi, kurtarıcı, çirkin ama bir o kadar da büyülü ses! Matematik dersinden çıkış biletim, okul zili. 

Koştura koştura kantine gittim. Çünkü bu ilk tenefüs, pide sırası gibi bir şey oluyor kantinde. Road Runner ile kapışabileceğim bir hızda kantine girdim ve kantinci Hüso Amca'nın "Haftanın ilk aç öğrencisi; Feniks!" diye haykırdığını duydum. Seviyorum Hüso'yu ya.

"Bugünün sipesyali nedir Hüseyin Bey?" dedim. Ah sevgilim ya. Hüso Amca+ Ben= 2 Broke Girls'teki Earl + Max.

"Siz ne isterseniz o Feniks Hanım." dedi. Bıyıklarını kesmiş lan ne oluyor?! Kesin kız buldu bu. Hem karısını hem de beni aldatıyor nomıssız?!

"Tost ve ays tiğğğ!!" dedim.

Hüso Amca "Hay hay," gibisinden birşeyler mırıldanıp bana tostumu verdi ben de Ice-Tea'mi aldım ve parayı ödedim, "Afiyet olsun," dedi ve gülümsedi. "Kolaygelsin," dedim, gülümsedim ve basket sahasına doğru ilerledim.

Sahaya vardığımda tribün mü trübün mü her ne haltsa-nasıl yazıldığına bakmaya üşendim şimdi siz anladınız- oraya evdeymiş gibi yayıldım. Ice-Tea'm ve tostumla keyif yapmaya başladım. Bir süre sonra Poyraz yanıma geldi. 

"Düzgün otur lan kevaşe. Frikiğin Allah'ını veriyosun yemin ediyorum düzelt şu eteğini." manyak mı ne bu da he. 

"Sana ne amınakoyim. İstersem çıplak doşalırım. Teallam yiğa.." 

"Sus be! Suçunu değil, eteğini ört," dedi ve atarlı bir hareketle eteğimi örttü. Elime malzeme geçti, dalga geçme zamanı.

"Bacaklarıma dokunmak istiyorsan söylemen yeterli bebeğim," dedim. 

"Bacaklarına dokunduğuma göre, başka yerlerine de dokunabilirim. Mesela-" "Ay hoşt ulan!" dedim.Sinir etmek için yaptı pezo. Kazdığım kuyuya düştüm amk.

"Sana sevgili yapalımmı?" dedi. Hayırdır yavrım ne oldu ki?

"Niyeymiş o?" dedim.

"İstemiyor musun yoksa?" dedi ve tek kaşını kaldırdı. Nasıl yapıyonuz amk bu hareketi?

"Off iyi be tamam." dedim.

"Şu lez muhabbetinin yalan olduğunu ortaya çıkarmak için," dedi. "Aras'a ne dersin?"dedi. Yuh Poyraz. İngilizcecinin bir öğrenci bir şeyi yanlış yaptığında da dediği gibi,"Where is your brain?"

"Peki ya Bora?" dedi.

"Olm lan o çocuk gibi taş gibi benle çıkarmı sence?"

"Osman?"

"Or nah!" dedim. Sikseniz çıkmam onunla. Tamam seksili bir şey ama Harry Potter'a saçma diyenle olmaz.

Böyle bayağı bir kişiye burun kıvırdım. Aslında normalde çıkma teklifi etseler düşünmeden evet diyeceğim tipler var ama, o kadar şekilli tipler beni ne yapsın amk? Hem ayrıca tipsizin önde gideni bile olsa bana çıkma teklifi etmez, adını mı kirletsin amk?

"FEEĞĞĞNNİİAAĞASAPRESĞHLTĞJKGĞJGJĞRSEHŞKSFOPSSSSS!!" diye bir çığırtıylan yerimden sıçradım. Kim olabilir ki bu çığıran?Tabii ki Begüm.

"Söyle bebeyim," dememle dedikoducu kızlar gibi," Kavga var olm kavgaağğ! Deniz Özlem'e sataşmış, Şevval de atarlanmış Deniz'in üzerine atlamış." dedi bir çırpıda. Koşmuş belli ki, çünkü kıpkırmızı olmuştu. Yerli bir domates misali(SA Berkant AS).O değilde benim meleklerimin başları dertte. Bekleyin meleklerim, Süpertembel sizin için geliyor!

***

Kavganın olduğu yere, yani okulun arka bahçesine gittim. Okulun arka bahçesi.. Okulda kamera olmayan 'kutsal' yer. Genelde kavgaşar ya da yiyişmelerin yapıldığı yer.. Hayır , asıl salaklık nerede biliyor musunuz? Arka bahçe amınakoyim, asıl oraya kamera konması gerek. Kızlar tuvaletinde bile kamera varken arka bahçe.. Biri müdüre beyin versin. Gerçi kesin bizi kesiyo tuvallette ama neyse.

Bir de baktım ki, Şevval Deniz'i saçlarından tutup duvara yapıştırmış, Özlem ise suratına tüküre tüküre bağırıyordu.(Özlem normalde tüküre tüküre konuşmuyor, inadına Denize öyle şeyediyor. Yanlış anlaşılmasın yane, ya da anlaşılsın amk banne ghkljklfg) Görünce gururlandım, hep benden öğreniyorlar böyle şeyleri. Bazı insanlar kavga çıktıktan sonra bize "Bed Görl Feniks ve Çetesi( ben, Özlem & Şevval, Begüm)" dese de ben, "Süpertembel ve Süpertembel'in Melekleri"ni tercih ediyorum.

Tam böyle Amerikan havasına girip "Hey meeğğnn, ne oluyor burada dostum?" diye onları ayıracakken Poyraz "NE OLUYOR LAN?!" diye esti gürledi. Tıpkı adı gibi. Hani kuzeydoğudan esen rüzgarın adı Poyraz ya djkgnkljh.Bu da kendini iyice okulun ağası belledi ama , neysa.

Tam böyle Deniz "Aşkıağağmm bu iki-" derken Poyraz, "NE AŞKIMI LAN BİZ SENLE DÜN AYRILDIK! NELER OLDUĞUNU DA BİLİYORUM AYRICA! ÖNCE FENİKS, SONRA DA MELEKLERİ Mİ HA?!" dedi. Melekleri dedi ahuahauhauhauhau. Ayh yrw yha bnm içn nlr ypyr.s.s.s"ŞEY ARKADAŞLARI DİYECEKTİM!" dedi.

"İyi madam- madem de değil madam. Ağzındaki sakız kafa yaptı heralde- öyle lez sevgilin seni eğlendirsin.." dedi beni işaret ederek. Sonra götünü ve saçlarını zarif bir hayvan edasıyla çevirdi. 

BANA. LEZ. DEDİ. SİKERİM ULAN OROSPU ÇOCUĞUĞUĞUĞ!

*Deniz'in kırıtık götüne attığım uçan tekmeye saygılar*

Sövüyorsam Seviyorumdur.Where stories live. Discover now