Κεφάλαιο 34

7.1K 560 32
                                    

Νεφέλη

Ετοιμαζόμουν για να φύγω και να πάω στην φωτογράφηση. Ετοιμαζόμουν να τον ξανά δω. Από τότε που μου είπε ο Αλεξ ότι στην φωτογράφηση θα είναι και ο Άγγελος αλλά και ότι δεν έχει σχέση δεν ξέρω τι μου συμβαίνει αλλά έχω τρελαθεί. Θέλω να τον δω. Βέβαια είχα πει στον Αλεξ να μην του πει τίποτα. Πώς θα αντίδραση άραγε όταν με δει;;; Άντε Νεφέλη τελείωνε δεν θα περιμένουν εσένα.

Μόλις έφτασα έξω από το στούντιο. Πφφφφ αγχώνομαι για το πως θα εξελιχθεί αυτή η φωτογράφηση και γενικώς αυτή η ημέρα. Παναγία μου βάλε το χεράκι σου να πάνε όλα καλά. Πήρα μια βαθιά ανάσα και μπήκα.

Μόλις μπήκα με είδε ο φωτογράφος.

Φ: Άντε ρε Νεφέλη επιτέλους ήρθες και τα παιδιά σε περιμένουν.

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω τα παιδιά. Παναγία μου κρατά με θα του ορμήξω. Γαμώτο Νεφέλη είχες δεν είχες πάλι τον θες. Και αυτή την φορά πιο πολύ από ποτέ. Γιατί σταμάτησες και ποτέ να τον θες;; Καλή ερώτηση αλλά δεν είναι η ώρα να απαντήσω. Τι κάνω Θεέ μου μιλάω στον εαυτό μου;;;

Με πήραν τα κορίτσια και με ετοίμασαν για την φωτογράφηση.

Έβαλα αυτά μιας και γίνεται η φωτογράφηση της Nike

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Έβαλα αυτά μιας και γίνεται η φωτογράφηση της Nike.

Βγήκα έξω και είδα τα αγόρια που περίμεναν. Χμμ το παιχνίδι τώρα ξεκινάει. Πήγα ανάμεσα τους και ξεκίνησα να παίζω και με τον φακό αλλά και με αυτούς. Όλοι με κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα. Ο Άγγελος είχε γίνει κόκκινος από την ζήλεια.

Φ: Λοιπόν οι φωτογραφίες είναι τέλειες. Αλλά θέλω και σε στυλ ζευγαράκια. Νεφέλη και Άγγελος είστε το τέλειο ζευγάρι. Απορώ πως και δεν έχετε σχέση εσείς οι δυο.

Εκείνη την ώρα κοιταχτήκαμε με τον Άγγελο και νομίζω κάναμε την ίδια σκέψη.

~ 15 λεπτά αργότερα ~

Ο Άγγελος και εγώ περνάμε πόζες σε στυλ ζευγαριού. Δεν μιλούσαμε καθόλου μέχρι που τον άρπαξα τον φίλησα και του είπα σαγαπώ. Μετά έφυγα στο καμαρίνι ντύθηκα και έφυγα τρέχοντας για να τον αποφύγω.

Άγγελος

Κάποιος μου κάνει πλάκα δεν υπάρχει αυτό που ζω.  Φωτογραφίζομαι μαζί με την Νεφέλη μετά από τόσα χρόνια και αυτά τα λιγούρια την κοιτάνε και τρέχει το στόμα τους μέλι. Καλά θα δουν αυτοί άμα δεν τους σπάσω τα καλάμια να μην με λένε Άγγελο!!!

Μάλιστα εντάξει αφού το λένε και άλλοι ότι ταιριάζουμε και πρέπει να είμαστε ζευγάρι γιατί έκανα μαλακίες. Αχχχ την έχω αγκαλιά μου θέλω να την φιλήσω τόσο πολύ να της πω όσα νιώθω. Κάποια στιγμή γυρνάει το κεφάλι της με κοιτάει στα μάτια και με φιλάει. Ομγγγγ με φιλάει.

Ν: Σαγα- πω

Τι είπε τώρα;;; Άκουσα καλά;; Έχω μείνει άναυδος.

Φ: Για αύτο μου αρέσει να δουλεύω με επαγγελματίες γιατί ξέρουν τι θέλω και τι θέλει ο κόσμος. Σκέψου το πάντως Άγγελε είναι ωραίο μωρό.

Τον κοίταξα και πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω. Μετά πήγα στο δικό της να την δω να της μιλήσω αλλά δεν ήταν εκεί είχε φύγει. Γαμώτο!!!

Έφυγα για το σπίτι. Μπήκα μέσα και βρήκα τον Αλεξ.

Αλεξ: Την είδες;
Αγ: Κάτσε κάτσε ήξερες ότι είναι εδώ;
Αλεξ: Ναι αλλά δεν ήθελε να το μάθει κανείς.

Δεν του απάντησα ανέβηκα απάνω στο δωμάτιο μου. Έβαλα τις πιτζάμες μου και κοιμήθηκα. Νομίζω μετά από καιρό κοιμήθηκα τόσο ήρεμα και γαλήνια ένιωθα τα χείλι της να με ακουμπάνε και να εξερευνούν το στόμα μου. Αχχχ Νεφέλη τι μου κάνεις. Ξαφνικά άκουσα μια φωνή να μου απαντάει.

Αστεράκια μου❤️❤️❤️❤️
Συγγνώμη που δεν ανέβασα τόσο καιρό😣
Σιγά σιγά πλησιάζει το τέλος της ιστορίας μας...
Πώς πιστεύεται ότι θα τελειώσει;;; Θα έχει άραγε happy End;;;😏🤔
Περιμένω σχολιάκια και αστεράκια 😘😘😘

Ο σπαστικός κολλητός του αδερφού μου!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα