Κεφάλαιο 31

7.2K 551 52
                                    

Νεφέλη

Ν: Έλα ρε Άννα λέγε τι στο διάλο γίνεται;;; Ο Αλεξ τσακώνεται συνέχεια με τον Άγγελο και κοντραρίζονται, που αυτοί δεν είχαν ποτέ τέτοια θέματα και εσύ είσαι συνέχεια ανήσυχη.
Α: Τίποτα δεν συμβαίνει ρε Άννα.
Ν: Υποτίθεται είμαστε κολλητές και τα λέμε όλα!
Δεν πρόλαβε να απαντήσει καθώς μπήκε μέσα ο Αλεξ.
Ν: Αδερφούλη θες να μου πεις εσύ τι συμβαίνει;
Αλεξ: Τίποτα
Ν: Ποοοοο με εκνευρίζεται που δεν μου λέτε τίποτα!!!

Σηκώθηκα με νεύρο και έφυγα από το σπίτι. Πήγα μια βόλτα στην παραλία για να ηρεμήσω.

Περπατούσα για ώρες... Κάποια στιγμή είδα τον Άγγελο ξεκίνησα να πάω κατά το μερός του. Αλλά κάτι με σταμάτησε. Ήταν μια γυναικεία φιγούρα. Σάστισα. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Αυτή πήγε και τον αγκάλιασε. Τον φιλάει Θεέ μου τον φιλάει. Όχι δεν μου το κάνει αυτό το δικό μου το αγόρι, ο δικός μου ο Άγγελος. Ένιωθα δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια μου. Άρχισα να τρέχω δεν ήξερα που πήγαινα αλλά δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι.

~ 2 το βράδυ ~

Γύρισα σπίτι όλοι είναι ξύπνιοι και περιμένουν στο σαλόνι. Μπήκα μέσα και ο Άγγελος ερχόταν με γρήγορο βήμα προς τα εμένα.

Αγ: Μωρό που ήσουν ανησύχησα.
Πήγε να με αγκαλιάσει αλλά τον σταμάτησα.
Αγ: Αγάπη μου τι έπαθες γιατί είναι κόκκινα τα μάτια σου;;;

Για απάντηση του έδωσα μια σφαλιάρα.
Ν: Αυτό έπαθα. Που ήσουν σήμερα το απόγευμα αγάπη μου, είπα ειρωνικά.
Αγ: Πας καλά μωρε; Στο γυμναστήριο ήμουν που θες να ήμουν;
Ν: Μάλιστα εκτός από μαλάκας και ψεύτης.
Αλεξ: Νεφέλη τι έγινε;
Ν: Εσύ θα μου πεις Αλεξ. Γιατί τσακώνεστε με τον Άγγελο τόσο καιρό;;; Άσε θα σου απαντήσω εγώ. Γιατί κερατώνει την αδερφή σου για αυτό.

Όλοι τους κοκαλοσαν.

Αγ: Μα π-ως;;
Ν: Σας είδα Άγγελε στην παραλία. Αυτά έκανες όσο ήμουν Ελλάδα;;;; Δεν μπορώ να το πιστέψω. Το αγόρι μου, ο έρωτας της ζωής μου. Ο μοναδικός για εμένα με απατάει.
Αγ: Νεφε-λη να σου εξηγήσω.
Ν: Σκάσε. Τι να μου εξηγήσεις; Τα ανεξήγητα;;; Που Σαγαπάω πιο πολυ και από τον ίδιο μου τον εαυτό;;; Που θα έδινα την ζωή μου για σένα. Ήσουν στο νοσοκομείο και κόντευα να τρελαθώ. Έφυγες και εγώ δεν έβλεπα τον καιρό να έρθω να σε βρω. Που κάθε φορά που με ακουμπάς, που κάνουμε έρωτα λιώνω. Τι από όλα αυτά να μου εξηγήσεις ακριβώς;;; Είσαι ένα ψεύτης!
Αγ: Δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα νομίζεις.
Ν: Αυτό που είδα μιλούσε από μόνο του για αυτό μην μου λες ότι δεν είναι αυτό που νομίζω. Όλα ψέματα. Ότι μου έλεγες είναι ένα ψέμα!!!
Αγ: Όχι δεν είναι. Τα εννοώ αγάπη μου Σαγαπώ.
Ν: Μην με ξανά πεις έτσι και μην ξανά πιάσεις την λέξη Σαγαπώ στο στόμα σου γιατί δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει. Και εσείς οι δυο δεν έχετε τίποτα να πείτε;;; Εσύ είσαι κολλητή μου. Υποτίθεται τα λέγαμε όλα μεταξύ μας.
Α: Νεφέλη συγγνώμη δεν ήθελα...
Ν: Τι να με πληγώσεις;;; Και εσύ αδερφούλη που από μικρή με προσεχείς. Τι έκανες αυτή την φορά για να με προστατέψεις;;;; Άστο δεν έχει σημασία. Με προδόσατε και οι τρεις. Δεν θέλω να σας ξανά δω μπροστά μου.

Ο σπαστικός κολλητός του αδερφού μου!Where stories live. Discover now