Κεφάλαιο 33

6.5K 565 38
                                    

Άγγελος

Π: Λοιπόν αγόρια μου δεν σας μάζεψα εδώ όχι για το αυριανό παιχνίδι αλλά για κάτι άλλο. Ο χορηγός μας θέλει να κάνουν φωτογράφηση κάποιοι από τους παίκτες μας για τα νέα προϊόντα που λανσάρει. Αυτοί οι παίκτες είναι ο Άγγελος, ο Neymar, o Ivan και ο Rafinha. Βέβαια θα φωτογραφηθείτε παρέα με κορίτσια.

Αλεξ: Σου έφεξε μεγάλε.
Αγ: Σκάσε μαλάκα.
Αλεξ: Λες να είναι καμία Έλενα;;
Αγ: Όχι μαλάκα με τίποτα.
Π: Λοιπόν μόλις έμαθα ότι δεν θα είναι κορίτσια αλλά μόνο ένα κορίτσι.
Αγ: Ποια είναι;
Π: Παραπάνω πληροφορίες την ημέρα τις φωτογράφησης.
Αλεξ: Θα είναι καμια μουναρα μαλακα για να την βάλουν μόνη της.
Αγ: Μμμμ

Γύρισα μετά την προπόνηση σπίτι. Η Έλενα είχε φύγει ευτυχώς. Έκανα να φάω και έκατσα είδα τηλεόραση. Πφφ τίποτα δεν έχει και αυτή. Πήγα κάτω όπου κάναμε γυμναστήριο και άρχισα να χτυπιέμαι στην γυμναστική. Ξαφνικά άρχισε να χτυπάει το κινητό μου. Είχα 3 κλήσεις και ένα μήνυμα από την Έλενα όπου έλεγε ότι δεν θα ξεμπέρδεψω εύκολα από αυτήν. Έλεος πως κάνουν έτσι δηλαδή. Γυναίκες τι να πεις. Τελείωσα με την γυμναστική ανέβηκα στο δωμάτιο μου να κάνω μπάνιο. Στο σπίτι είχε έρθει και ο Αλεξ με την Άννα.

Αγ: Βρε βρε τα πουλάκια μου.
Α: Γεια σου Άγγελε
Αγ: Γεια σου Άννα
Α: Τι έχεις κάπως είσαι;
Αγ: Τίποτα όλα καλά.
Αλεξ: Χμμμ
Αγ: Σκάσε
Α: Όπα κάτι παίζει εδώ. Αλεξ λέγε.
Αλεξ: Δεν έχω να πω κάτι.
Α: Καλααααααααα
Αγ: Πάω να κοιμηθώ παίδες καλήνυχτα.

~ Η ημέρα της φωτογραφήσεις ~

Σήμερα είναι η ημέρα της φωτογράφησης δεν έχω άγχος έτσι κι αλλιώς δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Ο Αλεξ κάτι έχει τον τελευταίο καιρό σαν να μου κρύβει κάτι αλλά δεν μου λέει τίποτα. Ήμουν στο αυτοκίνητο και πήγαινα στο Studio. Σχετικά είναι μια πολύ καλή μέρα με ήλιο και έχει και 28 βαθμούς. Πάλι καλά δεν έχω προπόνηση γιατί θα είχα σκάσει.

Μόλις έφτασα κατέβηκα από το αμάξι και συνάντησα τα παιδιά απ' έξω. Μπήκαμε μέσα άρχισαν να μας ετοιμάζουν και πήγαμε για το πρώτο γύρω φωτογράφησης μόνοι μας. Το μοντέλο δεν έχει έρθει ακόμη. Κατάλαβα καμια ψωνάρα θα είναι και αυτή που της αρέσει να την περιμένουν. Ξαφνικά άκουσα το φωτογράφο να της μιλάει.

Φ: Άντε ρε Νεφέλη επιτέλους ήρθες και τα παιδιά σε περιμένουν.

Οχι δεν μπορεί να άκουσα καλά αποκλείεται. Γύρισα να δω αν είναι αυτή και όντος ήταν. Τα βλέμματα μας συναντήθηκαν. Κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον για αρκετή ώρα. Μετά έφυγε και πήγε να ετοιμαστεί. Είναι πολύ όμορφη πιο όμορφη από τι φαίνεται στα περιοδικά και πολυ πιο όμορφη από τότε. Αχχχ Θεέ μου βοήθησε με.

Αστεράκια μου I'm backkkk😍😍😍😍
Ξέρω άργησα να ανεβάσω κεφάλαιο λόγω σχολείου αλλά τώρα έχουμε διακοπές και θα έχω αρκετό χρόνο.

Τι λέτε να γίνει στην φωτογράφηση;;; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση Νεφέλης - Άγγελου μετά από τόσα χρόνια που έχει να δει ο ένας τον άλλον;; Και τι κρύβει ο Αλεξ;;;

Περιμένω σχόλια και αστεράκια.❤❤❤❤

Ο σπαστικός κολλητός του αδερφού μου!Where stories live. Discover now