Totul se schimba-ajung in Grecia

30 4 2
                                    

Fara sa -mi dau seama,cautam acum un loc in care sa-mi admir fericirea.Aveam de gand sa visez mult la ceea ce se cheama ''misiune pamanteana.''

Nu stiam unde,nu stiam cum.Stiam doar ca trebuie sa fie un cadru linistit,primitor si pustiu.Treceam pe langa librarii si chioscuri de ziare,cand am zarit o brosura despre Grecia si miturile sale.Citisem ''Legendele Olimpului'',asadar,aceasta carticica ma intriga.Am cumparat-o numaidecat si am citit-o pe nerasuflate.

In mai putin de o saptamana eram in cursa avionului ''The Bird'' spre Atena.Ardeam de nerabdare sa vizitez toate acele locuri despre care citisem.Fericirea urma sa-mi fie deplina.

Am aterizat cu bine si am pornit in graba spre o insula pustie,dar deosebit de frumoasa,ce-mi incanta simturile si-acum,dupa ani de zile.

Marea se zbatea in adancimile ei,aduncand la suprafata magia intunericului.Simteam o bucurie de nedescris,pluteam.

Apusul imi incanta privirile.Stateam asadar pe mal,singur,pustiu,in intuneric,fericit,cu lacrimi in ochi.Oh,cat ii multumeam acum directorului teatrului.Fara ca el sa ma fi concediat, nu as fi ajuns niciodata in acest colt de Rai.

Stateam intins pe nisip,privind cerul instelat.Grecia ma farmecase!

Un actor pierdut in repliciUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum