Pasul 6. (optional)

1.4K 130 22
                                    

Dupa cum cred ca ti-ai dat seama, scoala Wattpad iti formeaza multe deprinderi ce te vor ajuta in viata. In afara de socializat si talentul slefuit bine, inveti si marketing. Da, cum ai auzit. Pai cine crezi ca iti va face reclama la carte decat, chiar tu?

Am pus acest pas optional din doua considerente:

a) tot ai prieteni si iti pot face ei reclama, pentru ca subt populari.

b) necesita putina subtilitate, dar dupa cum vezi definitia acestui cuvant nu este inteleasa si agreeata de toate vedetele.

Acum, nu este de ajuns sa fii popular fara a arata lumii cat talent ai la scris. Si chiar de ai un fan fic bine facut, iti ia o vreme sa faci cititori. Ce incerc eu sa spun este VIP-urile nu asteapta.

"Pai si cum imi fac reclama?"

Pai, alegi o carte in in care un  om isi spune parerea. Si fara nici o legatura ii trantesti ce mult ii iubesti pe cei de la One Direction,si cat ai muncit la cartea ta. Apoi Puf, pleci.

A doua optiune este sa te duci pe message board-ul prietenilor si sa ii dedici o parte din carte. Te victimizezi spunand cat de naspa e cartea (dar nu este, stai linistit) iar ei, daca sunt buni prieteni vor vota. Si daca ei voteaza, tu faci cititori. Si nimeni nu va stii defapt care era scopul tau.

Invata ca pe Wattpad, e mai rau ca in Sparta. Si daca tu nu tragi cu dintii de atentie, vei ramane in umbra. Oriunde este spatiu de comentat, inseamna ca mai incape si putina reclama. Ca la ProTv. Trei minute scris, doua ore promovare. Pentru ca, ca si cartea ta nu mai este niciuna in stele!

Si logic tu ai followeri multi, deci inseamna ca ai talent. Si talentul nu ramane nedescoperit, Chowder.

Scriitor de succes pe Wattpad//completa//Where stories live. Discover now