Pasul 10.

743 96 11
                                    

[N/A] Chowder este foarte trist, ne-am si certat. Spune ca nu il invat mai nimic. Lectia asta o sa fie pentru el, desi nu vorbim.

Uite ca am ajuns si la Pasul 10, si anume scandalurile. Indiferent daca plagiezi, te iei de un popular, iti exprimi opinia, va iesi un scandal. Dupa cum ati vazut pe parcursul cartii, Chowder nu mai este chiar incepator, devenind un nume greu al Watt-ului. De aceea am lasat Pasul 10 la sfarsit. Caci lumea nu va veni sa se uite cum se cearta necunoscutii, in schimb, va casca cepele cand vedetele se injura de vata pe bat.

Avem in mare doua tipuri de scandaluri. La adresa subiectului, si apel la persoana. Le vom dezbate pe amandoua.

Prima, la adresa subiectului. In general se naste la comentarii, doi sau mai multi oamenii  au pareri diferite in legatura cu subiectul sau capitolul acelei carti. Si din hateri sau sustinatori, se transforma in SfarmaDemnitate si CapDeLampadar. Ceea ce defineste insa aceast tip de scandal sunt replicile inteligente. De aceea vom vedea ca este de preferat al doilea tip de scandal. In mare aici se lasa cu o pace si multa multa atentie, deci este de folosit.

Al doilea tip de scandal est apelul la persoana. Asta este mai dur,in general inflorit de multe injuraturi grele. Rupe "prieteni" si darama "increderea", oarecum existente. In asta, cearta este foarte apriga, si se nasc multi sustinatori, formandu-se tabere. Din asta, iesiti nu numai cu atentie la discretie si publicitate la profil, ci si cu asa numiti fani care te sustin. Pierderile sunt si ele mari, dar se merita. Plus, ca acet scandal e greu. Tre' sa ai vocabularul de boss, sa stii sa injuri. Adica pana scrie injuratura, cu cratima si virgule....e munca grea ce sa mai...

Ma rog, dupa ce ai minim doua scandaluri te poti considera vedeta convinsa. Practic, nu mai depinzi de nimeni. Ti-ai aratat superioritatea,ti-ai marcat miseleste teritoriul. Nu mai ai de ce sa-ti faci griji.

Asta a fost ultima lectie, Chowder. Vreau sa iti spun ca ai fost un elev bun si sarguincios, si cand supararea iti va trece, vei vedea defapt adevarul. Pastreaza in mintea ta aceste lectii, caci sunt valoroase. Eu stiu ca in tine,se ghemuieste, un adevarat scriitor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

[N/A] Heiii, asta a fost. Ce am de comunicat:

Va fi un epilog. Sigur, asa ca fiti pe faza.
Cine il iubete pe Chowder?♥
Ce parere aveti de carte?

ok, eu va pup, si cine stie, poate va dau vreun test ; ).

Scriitor de succes pe Wattpad//completa//Where stories live. Discover now