Pasul 7.

1K 119 15
                                    

A fi sau a nu fi? Sau mai bine spus, a ramane sau a muri?

Dupa cum cred ca ti-ai dat seama, drama si exagerarea excesiva nu lipseste din aceasta comunitate. Si odata ce ajungi iubit, ai nevoie de o dovada, nu? Si ce metoda mai buna decat strigatul in gura mare ca stergi o carte sau chiar...contul! Pam-pam-pam.

Recunoaste insa ca este o diferenta intre acei idioti care vor sa isi curete profilul sau care iau o pauza, pentru ca vai, ce-I mult strica, si tine.

Nein, tati! Wattpad cu polonicul ca asa ajungem la performanta. Lasa incuiatii aia. *atat de subtil*

Sunt multe metode prin care poti face asta si ar fi impropiu sa iti predau lectia asta pe pasi, adica eu am pretentii de la tine ca ai in repertoriu cateva chestii de baza in cersitul de antentie. Ce trebuie tu sa retii este:

1. stergi o carte care are peste 10K de cititori sau multe comentarii, ca sa faca ceva valva (sa nu ne irosim enegia degeaba).

2. postezi asta intr-un capitol sau pe message board sau la profil, cel mai bine.

3. daca recurgi la amenintarea cu stergerea contului, anunta-ti prietenii mai intai. Ca sa ai ceva bocitoare, stii?

Cand turma de fani vine sa te implore sa nu pleci, nu tu razgandi din prima. Lasa-I acolo sa se dea cu capul de pereti si sa iti bage creioane in nas pana ajung la creierul foooarte dezvoltat. Eventula fa-ti un scor minim de comentarii la care si raspunzi. Sa zicem...10? Si daca sunt vedete numarul ar cam trebui sa ajunga la 15, 16 mesaje!

Posteaza un mesaj lung de adio in care ,ca si in pasii trecuti, bifeaza multe nume grele. Sa se vada ca nu pleci asa anonim! Eu nu stiu ce sa zic acum, cred ca un pic de talent ai, dar daca totusi din cauza lenii nu scrii nimic, cauta mesaje de la multi ani pe Google. Si scoate La multi ani, in rest textele merg perfect. In loc de numarul de ani, pune numarul de followeri. Crede-ma, toata lumea se va emotiona.

Mai departe, astepta maxim o zi si apoi anunta ca te-ai razgandit. Ca tii la prieteni si bla bla, lacrimogene, ca deh marii scriitori asa fac. Popularitatea si succeaul vor creste vizibil.

O, si nu te gandi ca ai sa cazi in penibil facand asta de mai multe ori. Ce e mult e bun!

Scriitor de succes pe Wattpad//completa//Kde žijí příběhy. Začni objevovat