Pasul 9.

773 103 15
                                    

Nu poti multumi pe toata lumea. Tipu' care a zis asta sigur a avut cont pe Wattpad. Ceea ce nu stia el este ca aici se promoveaza democratia de masa. Adica, daca marea majoritate crede intr-un fel, acel fel se adopta fortat de toata lumea, si cei care nu se supun sunt priviti ca extreme. Adica ori ca proscrisi, ori ca eroi.

Deci, daca nimeni nu te critica, ai o singura solutie. Fa-te o victima singur! Asta invatam azi, Chow. Cum sa ne facem un cont fals unde sa ne injuram singuri.

Sa-ti faci un cont fals nu este deloc greu. Imi amintesc ca am mai scris mai demult o carte despre asta pe vremea cand imi pierdusem contul asta. Ai nevoie de un inernet bun si putina imaginatie. Sa-ti zic cum merg lucrurile. Inainte, era la moda sa ai conturi gen ODispretuiescPeX (X e numele tau) sau XProastaOligofrena sau chiar numele tau cu cateva terminatii. Si te ducea, te injurai singur de doua trei ori, scriai o carte analfabeta iar in doua minute avea pe message board minim 600 de mesaje. Si toate te aparau pe tine inocenta, de tine ipocrita. Si ca sa atragi atentia, mai aveai si cartea aia care facea 2K de citiri si peste 90 de comentarii.

Apoi, lucrurile au evoluat si deja a devenit demodata metoda asta. Acum iti alegi un nume de hater ca Anarhie, sau Curva *o, da, am zis-o* si faci carti in care iti spui ce scriitor prost esti. Apoi iti iei la loc identitatea de fata buna, sau baiat bun, si incepi injuraturile, sau replicile cu swag (depinde de la persoana la persoana).

Ma rog, trebuie sa ai grija sa nu te injuri prea tare, adica da replici de cacat, ca sa iti raspunzi inteligent, sa se vada desteptaciunea.

"Adica eu ala rau sa fie inversunat intr-o prostie, apoi sa vina eu ala bun sa ii dea peste nas?"

Uau, Chowder! Sunt mandra de tine. O sa iti iau o bentita de fier sa ti-o leg de funte, sa nu cumva sa dai pe dinafara.

O sa ai o dubla identitate, incat si Perry Ornitoringul ar fi gelos.

[N/A] deci, cartea o sa aiba si epilog. cine se bucura?:3

Scriitor de succes pe Wattpad//completa//Where stories live. Discover now