17- Práce volá! /2.série/

768 42 4
                                    

PO 5 LETECH:

Lily, Harry a kluci s Pezz, El a Soph bydlí všichni ve veliké vile v Jižním Londýně u moře. Všem se tam moc líbí a malá Darcy půjde příští rok do školy. Každý rok spolu jezdí všichni na hory a někdy i k moři. Také si jejich rodiče udělají za nimi výlet a přijedou třeba na měsíc. Lily školu dokončila protože malou Darcy hlídal někdo z kluků nebo jedna z holek. Samozřejmě každý chtěl aby Lily školu úspěšně dokončila a tak se jí nabízeli a hádali se o Darcy každý den. Lily dokončila školu s maturitou a velkou pochvalou. Malá Darcy je moc hodná a taky hodně ukecaná. Zayn má pokoj s Pezz, El s Louim, Soph s Liamem a Niall má s námi propojený pokoj protože si jako ještě jediný žádnou holku nenašel. A také se nejvíc o Darcy staral, stará a myslím si že se ještě o ni bude dlouho starat. Lily pracuje v nedalekém baru (podniku) kde vydělává spolu s Pezz. Perrie je tam ale jen na poloviční úvazek protože už pracuje v bance. Loui dodělává vysokou školu (architektů), Niall a Liam s ním. Škola je asi tak pět kolometrů od jejich vily takže to není tak daleko. Harry chce dělat žournalistiku a tak také studuje vysokou školu. Zayn je majitel firmy přes žárovky. Dostal ji po tátovi. Jenže protože je majitel, nic moc nemusí dělat takže je prakticky pořád doma. Holky (El,Soph) studujou vysokou školu modelingu. Elektriku a různé takové věci si platí všichni dohromady a dělí se o to. Mají opravdu všichni skvělý život. Teď mi ale dovolte, abych vám mohla příběh trochu povykládat..:)

"Darcy zlatíčko vstávej..Musíme do školky." zbouzela jsem mojí malou Darcy která spokojeně chrupkala ve svém pokojíčku.

"Ještě chvíli mamí.." řekla a přitáhla si deku více k bradě.

"Deset minut. Pak sem přijde strejda Niall a pěkně tě zlechtá.." řekla jsem se smíchem.

"Darcy? Tak jsem slyšel že nechceš vstávát jo?" řekl vkračující Niall.

"Ne stlejdo Nialle!" zakřičela a už se hrnula z postele.

Darcy byla pěkně lechtivá. Jenže to už ji Niall chytil do náruče, položil jí na postel a začal jí hrozně lechtat.

"Nééééé!" křičela a smála se jako pominutá.

Já jsem tam jentak stála a se smíchem je pozorovala.

"Jestli nebudeš do dvaceti minut hotová, piš si že tě zlechtám znovu!" zakřičel na ní když už se za ní pelášilo jak běžela do koupelny.

"Díky Nialle. Jak ses vyspal?" zeptala jsem se a usmála se na něj.

"Paráda jako v podstatě pokaždé.." usmál se a objal mě.

"Mohl bys prosím dneska hodit Darcy do školky? Scháním novou práci protože tahle už mi nestačí.." řekla jsem a pokrčila rameny.

"Jasan. Ale chvátám do školy, tak ať je v půl připravená!" zavolal a odcházel dolů si udělat snídani.

Rychle jsem se převlíkla do modrýc jeanů, bílého tílka a černého volného svetru přes to. Oči jsem si obtáhla černou tužkou a nanesla si řasenku. Potom jsem se přepudrovala a mohla jsem vyrazit.

"Mamí? Namaluješ mi taky někdy takový věci na očiska?" zajímala se Darcy a pozorovala mě.

"Až budeš starší. A teď už jdi a probuď taťku. Pak zajdi za strejdou Niallem a řekni mu že už můžete vyjet. Musím jít Darcy. Pa." dala jsem jí pusinku na tvář a Darcy už letěla za Harrym.

Měla tak hebké tvářičky..

"Ahoj vespolek..Dneska přijedu domů dýl tak na mě s obědem nečekejte.." řekla jsem všem dole v kuchyni a zamávala jim.

He loves me!♥Where stories live. Discover now