PROLOG☺

2.8K 81 2
                                    

PROLOG:

Nazdárek. Jmenuju se Lily Stylesová. Mám bratra Harryho s kterým moc dobře vycházím. Jsme nejlepší kamarádi ještě s dalšíma čtyřma klukama. Oni mi pomáhají a já je za to zbožňuju. Jsem obyčejná šestnácti letá holka z Londýna. Moji kámoši se jmenují Niall Horan,Liam Payne,Louis Tomlinson a Zayn Malik. S Niallem jsem si opravdu nejblíž. Tomu říkám opravdu všechno. Ví co dělám, ví co jím a nejím, ví jakou barvu mám nejradši.., prostě všechno. Včetně mých tajemství. Ostatní taky mám moc ráda ale Niall je jako můj druhý bratr. Harryho taky nadevšecko miluju. On je můj bratr a nikdy nestál proti mě. Když jsme byli malí, furt jsme si spolu hráli a běhali. Harrymu je 19. Stejně jako všem klukům. Jen mě je 16. Grr..Jak já nesnáším svůj věk.

Jelikož je jim devatenáct,za pár měsíců dělají maturitu. Chodím totiž na stejnou střední jako oni. Westfayská střední. Jak já to tam nenávidím. Nemám tam žádné kamarády. Teda kromě jich. Jedna by tam byla ale..

Učitelé mě mají rádi ze všech dětí nejvíc protože se opravdu dobře učím.

Když jsme u těch mých blbounků..Občas tedy spíš..Dost často potřebují kluci poradit s holkama. Niall a Harry ne ale ostatní ano. Stejně mě to zajímá..Můj bratr,takový perverzák a nemá žádnou holku.

Jo a abych nezapomněla..Niall hraje na kytaru a je to opravdu dost sexy♥ Ale pššt!

Takhle to vypadá všechno v pohodě. Všechno BYLO v pohodě,dokud..

Snad se vám zatím prolog líbí.:)

Tento příběh bude opravdu hodně dramatický:) Teda pokusím se ho tak udělat:D

!ÚDAJE NEJSOU PODLE PRAVDY!

Ať se líbí!♥

PS: Ta holka na obrázku je Lily:)

He loves me!♥Where stories live. Discover now