Capitolul sase ~ Biach!

1.6K 89 10
                                    

- Domnisoara Felton! striga profesorul de fizica, batand din palme sperand ca astfel sa o trezeasca pe Zoe care dormea boiereste cu capul pe banca.

- Prezenta! raspunse aceasta cascand, reusind sa-si dezguste dascalul.

- La tabla!

Tarsaindu-si picioarele asemeni unei rame, Zoe se ridica, facu doi pasi si...cazu in nas, oferindu-le colegilor o priveliste nemaipomenita.

- Sunt obosita. spuse aceasta, incercand sa se scuze in timp ce se aduna de pe jos.

Cu o privire scarbita, Patrick, ii inmana un biletel mic, galben si parfumat, pe care aceasta insa, il mototoli imediat dupa ce il citi.

- Sala trei, la parter, prima pe stanga. zise profesorul intr-un mod al nabii de sadic, ce ii dadu fetei, fiori pe sirea spinarii.

Resemnata, aceasta isi insfaca ghiozdanul si o tuli afara din clasa, pornind in cautarea salii de...DETENTIE. Sala in care se parea ca...isi va petrece urmatoarea ora din viata.

Balanganindu-se incontinuu de pe un picior pe altul, Zoe reusi sa strabata coridoarele si sa ajunga in fata "carcerei". Cu o miscare brusca, aceasta deschise usa si intra, nesalutand pe nimeni asa cum, desigur, ii statea in fire.

- Acolo este locul meu! zise o voce pitigaita din spatele clasei, tocmai cand fata isi indesa ghiozdanul in prima banca.

Curioasa si deja enervata, Zoe se roti la 180 de grade ca sa vada ca...o combinatie bizara intre Britney Spears si Lady Gaga se ratoia la ea de mama-focului. Hotarata insa sa ignore ciudatul exemplar vorbitor, aceasta se aseza confortabil pe scaun si incepu sa deseneze, cand fu insa luata prin "surprindere".

- Eject! ii urla in ureche creatura blonda, imbracata in latex si catarata pe picioroange de 15 centimetri.

- Hmm...Daca zic nu?

- Hmm...Daca imi infig eu unghiile false in gatul tau?

- O sa cam ajungi pe la scoala de corectie. zise Zoe zambind malefic.

Pufaind fum pe nari si trosnind din tocuri, Vicki se indrepta hotarata catre catedra profesorului supraveghetor, in speranta ca acesta va reusi cumva sa o puna la respect, pe noua venita, dar...degeaba caci nimanui nu ii pasa de micile probleme ale divei.

- Sunteti...liberi!

Mai cas sau mai taras se incheie cu bine si ora de detentie odata cu zgomotul clopotelului salvator, permitandu-le astfel acesta, elevilor sa-si indrepte pasii catre...cantina. Cel mai bun si folositor loc din intreg liceul.

Zoe catadicsi sa ajunga si ea la pranz, dar prea tarziu cand cantina era deja plina pana la refuz. Infometata totusi, aceasta dadu din coate prin multime pana cand ajunse in fata "delicateselor", servindu-se cu o portie mare, consistenta si aburinda de spaghetti.

- Mmmmmm. mormai aceasta cu gura plina, cand trei "papusi" se asezara langa ea total neinvitate.

- Mananci ca o purcica! afirma Vicki uitandu-se scarbita la Zoe.

- Da, dar tu arati ca una.

La auzul acestor cuvinte, "barbie" pur si simplu o lua razna, infingandu-si mainile in portia de spaghetti a rivalei sale, aruncand cu aceasta in ea reusind sa o umple din cap pana in...picioare.

Fraiera nu era nici Zoe, asa ca hotarata a ripostat instantaneu "aranjand-o" impecabil pe Vicki, care urla de se cutremurau peretii, fiind aproape in intregime acoperita cu sos de rosii.

Desi portia de spaghetti nu era exagerat de mare, fetele avura munitie cam pentru intreaga pauza, circul terminandu-se de-abia cand Elise, directoarea liceului, reusi sa ajunga in cantina, potolind spiritele cu un...tipat.

- V-ati pierdut mintile? intreba Elise, analizand fetele din spatele biroului sau.

- Ea a inceput prima. zise Vicki aratand cu degetul spre Zoe.

- Minti. riposta aceasta, varsand si cateva lacrimi - false ce-i drept - dar avura un efect bun.

Zece minute de "dezbateri" intense si cele doua scapara: cu inca trei ore de detentie la purtator, dar scapara, avand totodata dreptul sa plece acasa, datorita mirosului insuportabil de carne impregnat in haine.

- Niste scuze ar fi dragute. spuse Zoe, iesind pe poarta scolii.

- Eu nu cer scuze. Punct.

- Trebuia virgula acolo. zise razand fata, dorind sa-si enerveze rivala.

Nu stim in ce masura i-a iesit figura, dar stim ca dupa aceasta replica Zoe a luat, pentru a doua oara in aceea zi, contact cu pamantul, datorita gurii sale mari.

- Arrivederci! zise Vicki fluturand esarfa, dand sa iasa din curtea scolii si sa o ia catre casa, cand tocmai Zoe se ridica pe doua picioruse si o apuca de par, ramanand insa in mana cu...extensiile.

- Aaa...a...aah!

- Aaa...a...aah si tie. replica Zoe, facand deja pasi.

O invinse pe barbie, ajunse acasa si facu dus, asa ca putea linistita sa zambeasca, sa astepte ziua de maine si...sa se gandeasca la Eric.

Ma iubesc cu sifonierul [IN EDITARE]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum