1

326 8 0
                                    

M-am săturat. E tot ce pot spune. M-am săturat de tot. M-am săturat de promisiuni nepăstrate, de oameni ipocriți, de presiuni mari, de zvonuri nefondate, de răutăți nemotivate,  de tot ce înseamnă energii negative.
   Știi cum e să te simți de parcă nu aparții niciunui loc deși uneori trebuie să fii în mai multe locuri deodată? Știi cum e să te simți singur, deși ești înconjurat de persoane? Știi cum e să vrei să ajuți pe toată lumea, dar tu nu poți să fii salvat de nimeni? Știi cum e să păcălești pe toată lumea cu zâmbete, râsete si glume proaste, dar înăuntrul tău să fii ruinat și atunci când pur și simplu nu mai poți purta greutatea acelei măști tuturor să li se pară că te porți ciudat?
    Mii de gânduri să ți se deruleze în minte noaptea, când încerci și tu să dormi.. Dimineața să nu-ți vină să te ridici din pat..
    Ei bine, eu știu toate astea, și nu, nu sunt depresivă sau ceva de genul, dar pur și simplu sunt o ființă vulnerabilă macinată de fel si fel de gânduri despre care o să vă vorbesc în curând..

Gânduri.Where stories live. Discover now